И после Охриѓаните не чинеле:)

Член од
22 ноември 2009
Мислења
644
Поени од реакции
156
Повторно истото. Ај пресметај и трошоци и се друго што треба да го трпат домакините? Вие бе да не сакате по 100 денари дневно да плаќате?
пред 3 години беше 300ден. ми се чини дека тоа е фер цена, колку е претходниве 2год. не знам не ме интересира
околу трошоците, понекогаш живеам сам во станов така да многу добро знам колку коштаат трошоците.(30 денари вода+струја дневно)
А што тоа трпат домаќините? Или спијам или сум на плажа или сум во град, домаќинот мене не ме ни гледа за јас него да му пречам. Вистина е дека има идиоти туристи ама однесувајте се идиотски кон нив а не кон некој што го нема заслужено тоа

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Најјако е што негде кај 15 јули сите тука што јадат бурек ќе се перчат по охридските плажи :toe:
Иначе ако ви е скапо Охрид дојдете Струга, дупло поевтино и мноогу попријатен народ :helou:
Или албанците ви сметаат?

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Албанците не се мешаат со македонците у струга :)

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Ак ви е скапо Охрид не идајте, Берово најдобро ќе ви е најгостопримливи се ем и поефтино ќе поминете :pos2:

Miss Right

happiness machine
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.308
Поени од реакции
142
пред 3 години беше 300ден. ми се чини дека тоа е фер цена, колку е претходниве 2год. не знам не ме интересира
околу трошоците, понекогаш живеам сам во станов така да многу добро знам колку коштаат трошоците.(30 денари вода+струја дневно)
А што тоа трпат домаќините? Или спијам или сум на плажа или сум во град, домаќинот мене не ме ни гледа за јас него да му пречам. Вистина е дека има идиоти туристи ама однесувајте се идиотски кон нив а не кон некој што го нема заслужено тоа
И разлика? Кај мене сите комшивки издаваат за 300-350. Значи нема разлика барем во сместувањето. А и ти ако се фаќаш за цените на пијалоците иди у пм и ти. Исти се цените и Охрид и Скопје, само овде имаш поглед на езеро, а од куба ем се гледа езероно ем пола град ем тврдинана. А во скопје за истите пари шо поглед имате? Гнасниот ви Вардар? Мочковци.

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
И разлика? Кај мене сите комшивки издаваат за 300-350. Значи нема разлика барем во сместувањето. А и ти ако се фаќаш за цените на пијалоците иди у пм и ти. Исти се цените и Охрид и Скопје, само овде имаш поглед на езеро, а од куба ем се гледа езероно ем пола град ем тврдинана. А во скопје за истите пари шо поглед имате? Гнасниот ви Вардар? Мочковци.
Абе кое езеро,мислиш битно е езерово?

Најважно е шо сме дупло поскапи од Скопје шо значи кафето ни е 200 денари, старт со такси ни е 100 денари.. уф.
:pos:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Најјако е што негде кај 15 јули сите тука што јадат бурек ќе се перчат по охридските плажи :toe:
Иначе ако ви е скапо Охрид дојдете Струга, дупло поевтино и мноогу попријатен народ :helou:
Или албанците ви сметаат?
дефинитиво Струга е подобро,порелаксиран и позабавен одмор немам поминато,......Струга дефинитивно влезе во моите дестинации за одмор,после концертот на Ван Дајк... + е добро што Фонетика малку по малку може да се развие во добар фестивал(само плажите подобро да ги направат-Женска,Машка,Еуротел,Бојковската плажа да ги средат малку не ќе биде лошо,инаку Виагра ми остави впечаток пред се поради ефитното кафе/пиво,докчето и теренот за одбојка).......
сепак малку Охриѓани треба да поработат на културата и да намалат цени:smir:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Јебига било шо било од годинава друго ке биде :vozbud::vozbud: охриЏани ко јадовте стапот готово

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
дефинитиво Струга е подобро,порелаксиран и позабавен одмор немам поминато,......Струга дефинитивно влезе во моите дестинации за одмор,после концертот на Ван Дајк... + е добро што Фонетика малку по малку може да се развие во добар фестивал(само плажите подобро да ги направат-Женска,Машка,Еуротел,Бојковската плажа да ги средат малку не ќе биде лошо,инаку Виагра ми остави впечаток пред се поради ефитното кафе/пиво,докчето и теренот за одбојка).......
сепак малку Охриѓани треба да поработат на културата и да намалат цени:smir:
Е ова е тоа што се бара. Другото е детски работи. Град како град, секој сака да си искористи. И јас летово во Охрид за 6 хамбургери и две мали шопски платив 1800 денари БЕЗ ФИСКАЛНА, ама тоа е тоа сите го знаат и на кој му смета нема да иде.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Е ова е тоа што се бара. Другото е детски работи. Град како град, секој сака да си искористи. И јас летово во Охрид за 6 хамбургери и две мали шопски платив 1800 денари БЕЗ ФИСКАЛНА, ама тоа е тоа сите го знаат и на кој му смета нема да иде.
Има ценовник, никој не ти ги зел парите со сила. Има места каде сето тоа ќе го платиш 3 пати поевтино, односно околу 600 денари

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Има ценовник, никој не ти ги зел парите со сила. Има места каде сето тоа ќе го платиш 3 пати поевтино, односно околу 600 денари
Абе ајдеее има ценовник а?? И во лето има ценовник?? Или јас требаше сам да си допишам цени во така нареченото мени што ни го дадоа само со имиња без цени. Или требаше да и фрлам пари колку што мислам откога ги изедовме. И за пелистерка лемон има ценовник а? Во тобако ми го наплатија 60 денари, па успат кога и побарав фискална за да се осигурам ми искуца цигари, па ми се правдаше дека неможе да ги сторнира...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
немој чоек вака...се плашиме...::#:
-.-
Немој бе не се страши он само се зафркаваше:)

Абе сега сезоната им е тогаш, топгаш ако не ќарат пари кога у годината ќе направат поголем профит:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom