Miss Right
happiness machine
- Член од
- 2 јануари 2009
- Мислења
- 1.308
- Поени од реакции
- 142
Еј еј... за кои цени збориме овде? Јас одам само преку лето, а тогаш знам дека цените се дупло од Скопје. Така да..
Такси е скапо до плажа да отидеш, ич муабет да не праиме. Поевтино е едино со комбе ако одиш или такво нешто.
Башка и тука има и евтини кафичи и клубови со евтини пијалоци, но има и поголеми дискотеки и поелитни кафичи со поинаков изглед од кај вас.
Ако ништо друго, цената е реална.
Значи да не се разбереме погрешно, јас одам преку лето и за тогаш зборам и знам дека во таа сезона цените се нереално високи. Толку.
Не заобиколувај сега. Кажи дали некаде си платила на пример нескафе поскапо од 100? За Охрид зборуваме. А сега ако се фаќаме за односот со старите што издаваат соби...тогаш и Париз е лош град.
па не знам? кажи ми ти што ќе правите без туристи кои ви оставаат по 10.000 денари за 5 дена. 10 месеци живеете за тие 2 месеци туристичка сезона
А море и езеро исто е? цените ви се како во Дубровник.
и на крај краева не е прашањето колку е скапо туку услугата што ја нудите читај ги малку блоговите на другите скоро сите на тоа се жалат. Не ги ставам сите охриѓани во исти кош секоја чест на ретките исклучоци кои знаат како да се однесуваат према гостите ама едноставно премалку ги има.
Повторно истото. Ај пресметај и трошоци и се друго што треба да го трпат домакините? Вие бе да не сакате по 100 денари дневно да плаќате?