Не те разбирам со ова болдираното шо сакаш да кажишВоа ФЕНИ е, алооо!:pos2:
Него, ќе се оде ли у Охрид?:nesum:
Не те разбирам со ова болдираното шо сакаш да кажишВоа ФЕНИ е, алооо!:pos2:
Него, ќе се оде ли у Охрид?:nesum:
тоа е контратаааааааа контра ај да најдиш бус да ојме у охрид у петокНе те разбирам со ова болдираното шо сакаш да кажиш
аман па ти веќе, владата па владата... во секој твој е*ан пост мора да ја спомнеш владата, било да е тоа во тема за спорт, мода или хамбургериНема пренос дечки изгледа аеродромка е во право ниедна уткамица нема да дават од купот и јас не знам како можат кфм да скључуваат договор со овие мтв а и купот откако се повлече амак сп како организатор да го одржат во охрид кој не е кошаркарски град и во зимно време е мртов град. Но за мене најголем виновник е владата која мтв како тв куќа ја уништува полека ама сигурно.
предизборна еуфорија јеби га :pos2: и дај ај ке ве молам спорт со политика не мешајтеаман па ти веќе, владата па владата... во секој твој е*ан пост мора да ја спомнеш владата, било да е тоа во тема за спорт, мода или хамбургери
u 19 i 30 е рибари идимеееееОстај заебанцијата охриѓани во колку саатот е утре утакмицата АМАК:ФЕНИ???Хитно е нека кажуе некој да не попиздам
Значи додека е ВМРО на власт едно асално нешто од МТв не сме виделе. додека беше Сточичка диектор ја пцујев и едвај чекав д аја сменат ама овие сега се бетер и поголемо зло од стошичка. па има ли некој со национално чуство во оваа партија?
KомуњарЖално :nesvest:Тоа не личи на ништо.....
а ти да не си од Тунгузија?izgleda ti ne si od makedonija. samo so vmro napred
izgleda ti ne si od makedonija. samo so vmro napred
Абе темата е Куп на Македонија,Охрид 2009 ?Што не ви е јасно тука?Ц.ц.ц.цKомуњар
:ija::ija::ija::ija:
Зошто ти е телевизија бе баче каа можиш да одиш у Охрид да си а гледаш :pos2: али како сакаш ти голем си инаку од 20 е утакмицата во живо на МТВ со колегата Златко Калински:pos2:Се знае ли утре дали ќе ја дават Амак - Фени некаде на ТВ или уште не нашле сместување за репортерите на МТВ :pos2:.
Заради тоа што сум во Бг, ќе молам некој ако разбере дали ќе ја дават по телевизијата да каже :salut:
Се знае ли утре дали ќе ја дават Амак - Фени некаде на ТВ или уште не нашле сместување за репортерите на МТВ :pos2:.
Заради тоа што сум во Бг, ќе молам некој ако разбере дали ќе ја дават по телевизијата да каже :salut:
Нели го прочита воа болдираното Во Бугарија сум баче, ќе ја гледам на http://forum.kajgana.com/www.zulu.mkhttp://zulu.mk/ :pos2:Зошто ти е телевизија бе баче каа можиш да одиш у Охрид да си а гледаш :pos2: али како сакаш ти голем си инаку од 20 е утакмицата во живо на МТВ со колегата Златко Калински:pos2: