Куп на Македонија Охрид 2009

• Креатор на темата Креатор на темата Институт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема пренос дечки изгледа аеродромка е во право ниедна уткамица нема да дават од купот и јас не знам како можат кфм да скључуваат договор со овие мтв а и купот откако се повлече амак сп како организатор да го одржат во охрид кој не е кошаркарски град и во зимно време е мртов град. Но за мене најголем виновник е владата која мтв како тв куќа ја уништува полека ама сигурно.

аман па ти веќе, владата па владата... во секој твој е*ан пост мора да ја спомнеш владата, било да е тоа во тема за спорт, мода или хамбургери

аман па ти веќе, владата па владата... во секој твој е*ан пост мора да ја спомнеш владата, било да е тоа во тема за спорт, мода или хамбургери
предизборна еуфорија јеби га :pos2: и дај ај ке ве молам спорт со политика не мешајте

Остај заебанцијата охриѓани во колку саатот е утре утакмицата АМАК:ФЕНИ???Хитно е нека кажуе некој да не попиздам

Остај заебанцијата охриѓани во колку саатот е утре утакмицата АМАК:ФЕНИ???Хитно е нека кажуе некој да не попиздам
u 19 i 30 е рибари идимеееее :vozbud:

Доста за машки, Младинец - Билјана 006-59:73 ( мислам дека вака заврши ). Охриѓанки во финале,се надеваме и Охриѓани. :pipi:

Едит:
Амак-Фени утре во 20 часот.

Значи додека е ВМРО на власт едно асално нешто од МТв не сме виделе. додека беше Сточичка диектор ја пцујев и едвај чекав д аја сменат ама овие сега се бетер и поголемо зло од стошичка. па има ли некој со национално чуство во оваа партија?

izgleda ti ne si od makedonija. samo so vmro napred

izgleda ti ne si od makedonija. samo so vmro napred

Kомуњар

:ija::ija::ija::ija:
Абе темата е Куп на Македонија,Охрид 2009 ?Што не ви е јасно тука?Ц.ц.ц.ц:tapp::tapp:
Јас мојот пост го напишав за утакмицата Пелистер-Варадр...Жално беше да ја гледаш утакмицата.:toe:

Се знае ли утре дали ќе ја дават Амак - Фени некаде на ТВ или уште не нашле сместување за репортерите на МТВ :pos2:.
Заради тоа што сум во Бг, ќе молам некој ако разбере дали ќе ја дават по телевизијата да каже :salut:

Се знае ли утре дали ќе ја дават Амак - Фени некаде на ТВ или уште не нашле сместување за репортерите на МТВ :pos2:.
Заради тоа што сум во Бг, ќе молам некој ако разбере дали ќе ја дават по телевизијата да каже :salut:

Зошто ти е телевизија бе баче каа можиш да одиш у Охрид да си а гледаш :pos2: али како сакаш ти голем си инаку од 20 е утакмицата во живо на МТВ со колегата Златко Калински:pos2:

Зошто ти е телевизија бе баче каа можиш да одиш у Охрид да си а гледаш :pos2: али како сакаш ти голем си инаку од 20 е утакмицата во живо на МТВ со колегата Златко Калински:pos2:

Нели го прочита воа болдираното :) Во Бугарија сум баче, ќе ја гледам на http://forum.kajgana.com/www.zulu.mkhttp://zulu.mk/ :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom