Квалификации за ЕП Австрија: Македонија - Исланд - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
a na koe mesto ce se prodavaat karte neka kaze nekoj

E добро овде треба некој дежурен да седи и цело време да одговара на прашања.
Па што не пролисташ малку назад на темата да видиш??
100 пати е кажано...
Не ја кочете темата со цена на карти, мислам подобро е да се отвори дискусија за мечот...

За Исланд изгледа нема да играат 6мина од последнитот двобој со Македонија. Ке видиме како ке биде после тоа...

Исланд ќе биде доста ослабен ... слушнав дека нема да играат најдобриот играч Стефансон , двајцата Сигурдсон и најдобриот пикер.
Иначе знае ли некој на која ТВ ќе има пренос ?

на плоштад немаше карти, на билетара не немаше...?може некој да ми каже што е работава? нема карти или утре нешто а у..?

Јас планирам да купам пред натпреварот карти, да не се зезнам па да нема таму и да не го гледам натпреварот? Има некој инфо дали има уште карти останато.

Исланд ќе биде доста ослабен ... слушнав дека нема да играат најдобриот играч Стефансон , двајцата Сигурдсон и најдобриот пикер.
На МТВ ќе оди директниот пренос.
Инаку да ослебени се Исланд,со откажувањето на најдобрите поеднинци,но тоа не треба да не залажува,бидејќи голем дел од нивните репрезентативци настапуваат во бундес лигата и се во полна натпреварувачка форма,што секако е огромна предност за нив.

Јас планирам да купам пред натпреварот карти, да не се зезнам па да нема таму и да не го гледам натпреварот? Има некој инфо дали има уште карти останато.

Бидејки не е решавачки натпревар и нема огромна побарувачка карти сигурно има. Нема шанси утре Борис Трајковски салата да е целосно полна со навивачи.
Со Естонија мислам во ноември игравме кога почнавме со квалификациите и пред сала купив карти.

Е сеа ако нема утре карти пред сала не ме интересира. Без пари ќе ме пуштат :)

Денеска пројдов окулу 12часот покрај плоштад, и човекот што порадаваше имаше окулу 1500карти, 4часот пак поминав, имаше само 300-400.

Дали луѓево купуваат повеке карти за да препродаваат незнам.

@rossonerka

Со естонија ретко кој знаеше дека Македонија игра натпревар за европски квалификации.
Сега, сите се попалени по Светското во Хрватска. Сигурен сум дека салата ке е преполна.

Карти нема!:( Ни на плоштад, а па у Борис уште помалку.
Рекоа дека е се продадено.:toe:

Денеска пројдов окулу 12часот покрај плоштад, и човекот што порадаваше имаше окулу 1500карти, 4часот пак поминав, имаше само 300-400.

Дали луѓево купуваат повеке карти за да препродаваат незнам.

@rossonerka

Со естонија ретко кој знаеше дека Македонија игра натпревар за европски квалификации.
Сега, сите се попалени по Светското во Хрватска. Сигурен сум дека салата ке е преполна.
Е во тоа е проблемот.Кога се концентрираме на вакви важни натпревари,а со тие против кои мислиме дека победара ние сигурна со нив ќе кикснема.Отсекоаш сме биле такви.И во фудбал ќе извадиме бод против Холандија или Англија и ќе изгубиме од Андора.:tapp:

На МТВ ке има пренос.

Jас купив карта денес 200ден....а нема многу во продажба зошто новоизбранатиот претседател на РФМ најверојатно ги раздал по фирми, од кој ни 20% нема да појдат да гледаат...така да бидете и без карти пред сала ако ништо друго барем 50 мин ќе гледате:toe:

Чекајте малку бе, нели има таму карти на вратата да се продават, секогаш кога одам за Скопје на утакмица кога играме и се си има таму карти човек што продава и од таму си зимаме и флегуваме, зошто да нема карти ??
Мене ова не ми е јасно да се продадени картите сигурно ке има барем 1 човек што ке продава.

За утре да се надеваме на победа ништо друго иако имаме повредени играчи. Марковски ни го нема, во одбрана беше ѕвер момчето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom