Квалификации за ЕП Австрија: Македонија - Исланд - впечатоци

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Звучи фино за организацијава :vozbud: само не кажувам дефинитивно...ќе ве известам деновиве :olee:

Знае ли некој колку е карта?

Ne znam tocno no kako i sekogas pa i sega.Sto(100)denari bi trebalo da bidat.

Епа не би требало, не се.
200 се, пуштени се од денес.
Читајте малку назад во темата кога прашувате нешто неколку пати се повтори дека се 200.

1. Acid
2. Џену Грл
3. rossonerka
4. maca_kaka'

Испадна девојкиве дека се поголеми хулигани од маживе :vozbud:

Имам некој обврски од 19:30 во среда...прашање е дали ке стигнам на време пред да почне натпреварот.

Сигурно ке идам во сала, макар да влезам и да го гледам само вториот дел.
Имам карта, блог 13, ако дојдам покасно сигурно ке сум таму.

Сигурно вие ке се чекате пред сала т.е пред главниот влез, па ако дојдам на време би седеле заедно со моево друштво.

kade mozat da se najdat kartite.rekoa deka denes ke bidat pusteni ama bev i na plostad i vo sala i nemase karti.ima nekoj informacija?

kade mozat da se najdat kartite.rekoa deka denes ke bidat pusteni ama bev i na plostad i vo sala i nemase karti.ima nekoj informacija?
Епа ако немало денес ке има сигурно пред натпреварот:smir:

Леле а што е со картиве???Како пред натпреварот?:jaj:
Така убаво
Каква врска има дали ке имаш карта ден-два пред натпревар или само неколку часа:uvo:

a na koe mesto ce se prodavaat karte neka kaze nekoj

Е кај може бе друже да се продаваат? Каде што се продаваат секогаш, стандардно, Југотон, билетарата во салата..

Стојановиќ,Димовски,Мојсовски не играат.Не знам како ќе се одвиваат работите.Се надевам дека Кире и друштвото знаат како да одиграат.Темелковски треба да се смени,на Исланд не го интересира дали имаат проблеми Раде и Ице.Ти стави го во играа а ван теренот расправај се колку сакаш.Пред се е победата но треба да се гледа и гло разликата на крај ќе одлучуваат тие,ако не се случи нешто не предвидено.Со среќа утре:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom