20 автобуси кон Грција за 8-ми март

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Автобусот се запалил во близина на Солун

Автобус во кој се превезувале 15 македонски туристи во саботата се запалил во близина на Солун, објави денеска грчкиот весник „Етнос“.

Патниците кои патувале од одморалиштето Неа Мудања на Халкидики до Солун, успеале навреме да го напуштат автобусот и никој не е повреден.

Засега не е познато што го предизвикало пожарот, кој најпрвин го зафатил задното тркало и набргу се проширил на целиот автобус. Интервенирале три противпожарни возила кои успеале да го изгасат огнот.

Македонското МВР нема информации за случајот. „Етнос“ информира за уште еден запален автобус во центарот на Катерини во кој исто така немало повредени.

Sega da im se isprati nota na grcive,zasto ne se grizi za bezbednosta na Makedonskite turisti vo Grcija..Kako sto tie napravija!

два месеца си тука и не знаеш:nesvest:

името,ово ,оно ,реториката која е е благо кажано млатење празна слама ,а има бајаги жени кои искрено курот ги боли за се освен за себе си.
едит :во ова време владее индивидуализмот и не очекувајте некој да си жртвува задоволство заради некаква ми ти политика(која е полна со гомна) ,соочете се со фактите ве молам

Очигледно марсовката не знае што значи политиката, а го вика политика се што неа не и интересно, а треба да го знае затоа што се надевам дека е човек.

edno isto pak ke recam kurviiiiiiii orospiii i pak kurviii orospiiiiii i pak ......

А ти бе брат место да се расфрлаш со погрдни зборови овде, да застанеше на плоштадот во Охрид и таму да се расфрлаше за да те чујат твоите сограѓани и да научат за гостопримство малку. Можеби тогаш и немаше да има 20 автобуси за Грција, туку ќе беа упатени за Охрид

Извадивте знаменце?

На празен стадион?

И демек ти заради тоа си отишла во Грција?

Џену,на која публика таргетираш?
Сериозно...мене не ми е јасно кој мислиш дека ќе ти поверува. :devil3:

Не бе, отидов на одмор за да им напраам штета од 5-6 евра а притоа да потрошам 500-600. Ау не, чекај, извини, ти го направи тоа. :)

Јас отидов во гејција за да станам шампион и моето име да седи запишано како такво, па да ти кажам право ми е гајле кој гледал, кој не гледал. и стадионов беше празен само од тој дел, затоа што тоа беше дел наменет за македонската публика, која што како што знаеш, повеќе се интересира за Боки 13ка отколку за спортски собири. Само тогаш ја посетувам таа земја, кога имам настап. И да, ме боли долната дали некој од форумов ќе ми поверува или не.:vozbud:

Tребаше да ги видиш гејските фаци кога се интонира македонска химна. Прајслес :vozbud:

Супер си поминавме.

Одличен прием и за разлика од некои други, се вративме со недопрени автобуси.

Извадивте знаменце?

На празен стадион?

И демек ти заради тоа си отишла во Грција?

Џену,на која публика таргетираш?
Сериозно...мене не ми е јасно кој мислиш дека ќе ти поверува. :devil3:

Колку само наопаку ги гледаш работите, секогаш... Неверојатно.

Можеби отишла да ја претстави Македонија во најдобро светло, а? Бар ти не зборви за патриотизам и слични работи, добро позната ветрушка си на то поле.

Абе шо да кажам шо да речам, ај нема да пишува педрчиња од сдсм или вмро нека биде уличари , дали сум грк бугар србин што е толку важно?зарем не сме луќе? А што мислите. зарем ако не сум од вашата партија не сум човек А,или ако не размислувам ко вас тогаш сум глуп А. што се однесува до мали или големи тоа не знаќи дека си мал на возраст, ти моше да бидеш и 50 годишен а да се однесуваш ко 5 годишно дете, контролирајте си го вокабуларот и никј ништо нема да ви замери за соседите гејци досега сум немал никаков проблем а се надевам дека и ќе остане така без проблеми за ваша информација деца барем 10, 12 пати годишно ги посетувам а можеби и повеќе не сум сигурен. кон мене секогаш биле коректни за вас не можам да зборам. а охриганецо да си купи ренде за следнава сезона да може да служи шопска салата да му дојдат туристи зш без мезе не ја бидват работата да знаит зш туристве сакат мезе и ракија а не ЌИСЕЛИ ФАЦИ
ај доста за сега ќе се пишеме по после бидете умни деца важи........:nenene::nenene:
:nenene:

Наезда на лубоморни педерчиња на форумов чудо не видено, парите се мои слободата на движење е лично моја каде сакам и кога сакам ќе одам сигурно вас нема да ве прашам за дозвола. а дали ке одам на белото или црното море тоа е мое право. ситуацијата со гејлада сигурно ти мали нема даја решиш со таков однос, а плувачката чувај ја за себе застани пред огледало и видисе каков изрод си па плукнисе да се освестиш бар малку. погрдни зборови на форумов несе пожелни
ако несте способни за самоконтрола фрустрациите трошетеги на друго место ајде бришка....... :tapp::tapp::tapp:
Ееее друже Герасиме.
Истите овие кои сега ти продаваат муда за бубрези, после три месеци кога "пастирот" ќе ги "затопли" односите со грција, ќе ти кењат како добрососедските односи се битен фактор во Евроинтегративните процеси и како не е ништо страшно што Ѓоле скокнал на сиртаки кај Дора......или Гвујо испил кафе во Солун со Коста.
Тогаш толку проповеданото предавство, наеднаш ќе се претвори во нова ера во односите помеѓу Македонија и Грција, и огромен успех на пастировата дипломатија.

Пластелин се они друже. Се моделираат спрема потреба.
Денес се ултра-националисти десничари и патриоти.....а утре ги глеаш станале екстремни левичари и пацифисти....ама со нови никови.
Затоа, тури им пепелта и не многу се преоптеретувај со нивните ограничени мозочиња.:smir:

П.С.
Има многу интересни теми во архива на Кајгана кои датираат од 2005-та. Нешто во врска со одмори шопинзи....
Доколку некогаш имаш време...пролистај. Ќе се изненадиш :)

I sto gledam nekoj se fatil za ohriganecot, slucajno vasite najmili da ne ste gi prepoznale vo mojot komentar, bas mi e zal ama vistinata boli so da prajme toa e.
i pak edna ista pesna si peam jas "kurviii orospiiii i pak......"

Не бе, отидов на одмор за да им напраам штета од 5-6 евра а притоа да потрошам 500-600. Ау не, чекај, извини, ти го направи тоа. :)

Јас отидов во гејција за да станам шампион и моето име да седи запишано како такво, па да ти кажам право ми е гајле кој гледал, кој не гледал. и стадионов беше празен само од тој дел, затоа што тоа беше дел наменет за македонската публика, која што како што знаеш, повеќе се интересира за Боки 13ка отколку за спортски собири. Само тогаш ја посетувам таа земја, кога имам настап. И да, ме боли долната дали некој од форумов ќе ми поверува или не.:vozbud:

Tребаше да ги видиш гејските фаци кога се интонира македонска химна. Прајслес :vozbud:

И тоа како ти верувам. Најискрени честитки. Браво.
И тоа е еден од начините да се брани татковината.

I sto gledam nekoj se fatil za ohriganecot, slucajno vasite najmili da ne ste gi prepoznale vo mojot komentar, bas mi e zal ama vistinata boli so da prajme toa e.
i pak edna ista pesna si peam jas "kurviii orospiiii i pak......"

Слабо те слушам нешто да ти шитнам мегафон. Нешто си ми некако нејасен.

I sakam nesto da dodam, gospoda jas site ve sakam ili ljubam ali ako vie ne me sakate i toa e vo red, ne mora da doagate vo Ohrid, ama ne mora ni vo Gayland, eve odite vo Srbija, znam deka nekoj mnogu e miluvaat i barem mnogu srbi doagaat vo Ohrid pa ke se kompenzirame, a ako i toa ne vi se bendisuva odite evo na primer vo Bugarija ali ajde i niv ke gi otpisime kako gubrina ama eve eden tip od mene odite vo prijatelska Hrvatska ( e sega koga ke procitaat srbomanive mi se eba majkata) ili Turcija a ne ova orospive zaminale za Gayland, i sto da kazam jas si peam
"orelski krilja ja da si metnam
v nasi strani jas da si letnam
vnasi strani ja da si odam
struga da vidam, ohrid da vidam''
a ovie drugite si ja peat nivnata
" edna mala grupa pedera(pardon iszroda)
a jas prodolzuvam so Petre Temelkoski
" izrodi, do koga vakvi izrodi ke ja gazat nasata mila namacena Makedonija"
i potoa pravam mix so nasiot izrod Ljupco Georgieski i prodolzuvam
" izleguvam nadvor i mocam gleam dozd od krv, i jas slobodno se praznam i ubavo
mi doaga, krv i samo krv od izrodi,
doaga eden izrod i krsi kicma da ti go pusi
a ti znaes deka toj ne e vreden nitu da ti go pusi
pa zemas pistol go pukas pravo vo celo da bides siguren deka nema da stane
se redi sledniot i pak isto krv nasekade, a ti uzivas i
se prasuvas uste
"O GOSPODE USTE KOLKU GI IMA"
i na kraj doagas do prviot refren a toa da ne go pisam sami go znaete