20 автобуси кон Грција за 8-ми март

• Креатор на темата Креатор на темата Демијан
  • Време на започнување Време на започнување
Герасиме ,зашто не признаеш дека си Грк?
Не да ни продаваш муда за бубрези со изјави од типот -Парите ке ги трошам кај сакам-.

Герасиме ,зашто не признаеш дека си Грк?
Не да ни продаваш муда за бубрези со изјави од типот -Парите ке ги трошам кај сакам-.
а ти зошто не признаеш дека се улижаваш за зеленко од вмро-овциве(или полошо пари земаш од нив)
како лесно лепите етикета
он топик
е јбг има многу луѓе кои не им чуе за вашите политики и немаат книшка и си одат во грција на шопинг одмор итн

Што е тоа зеленко?

а ти зошто не признаеш дека се улижаваш за зеленко од вмро-овциве(или полошо пари земаш од нив)
како лесно лепите етикета
он топик
е јбг има многу луѓе кои не им чуе за вашите политики и немаат книшка и си одат во грција на шопинг одмор итн

Нашите политики?Кои наши политики ако може да ми кажеш?

Што е тоа зеленко?
два месеца си тука и не знаеш:nesvest:

Нашите политики?Кои наши политики ако може да ми кажеш?
името,ово ,оно ,реториката која е е благо кажано млатење празна слама ,а има бајаги жени кои искрено курот ги боли за се освен за себе си.
едит :во ова време владее индивидуализмот и не очекувајте некој да си жртвува задоволство заради некаква ми ти политика(која е полна со гомна) ,соочете се со фактите ве молам

не,изгледа не сум се потрудил да дознаам:toe:

Баш таквите луѓе (што не ги боли к..) одат во Гејлада за да си купат поевтини ствари и да заштедат.Сепак изгледа ги боли нешто.

Наезда на лубоморни педерчиња на форумов чудо не видено, парите се мои слободата на движење е лично моја каде сакам и кога сакам ќе одам сигурно вас нема да ве прашам за дозвола. а дали ке одам на белото или црното море тоа е мое право. ситуацијата со гејлада сигурно ти мали нема даја решиш со таков однос, а плувачката чувај ја за себе застани пред огледало и видисе каков изрод си па плукнисе да се освестиш бар малку. погрдни зборови на форумов несе пожелни
ако несте способни за самоконтрола фрустрациите трошетеги на друго место ајде бришка....... :tapp::tapp::tapp:

Као прво ми се обраќаш со Мали а немаш појма кој сум и што сум. А за љубоморни педерчиња еве рука сечам дека си ти СДС педерче, ти се осеќа во пишувањето бе смрдиш на километри. Фала богу јас не сум партиски ориентиран и зборам само од својата внатрешна побуда односно од љубов кон татковината.

Па нели ти е срам бе тој што те плука, те прави најдолно гомно во светов, ти идеш кај него, дремеш на граница као најголем шупак, со тоа ти ми ја срамиш нацијата. Затоа, НЕ не можеш како сакаш да си ги трошиш парите. Ајде гитла сега.

edno isto pak ke recam kurviiiiiiii orospiii i pak kurviii orospiiiiii i pak ......

Во Македонија луѓето како вакви(демек богаташи/ки)имаат изгубено осет за зборот "вредности".По се изгледа лесно ги спечалиле парите па сега се изгубиле и не е**т жива сила...Ако нека одат по Солун на шопинг...или од кај знам можеби одат да средат за името :pos2::pos2:

Интересна информација од Netpress :

Автобус со македонски туристи се запалил во Грција

Пожар избувнал во автобус, во кој имало 15 македонски туристи, во северна Грција викендов, објави на своето електронско издание грчкиот весник “Етнос“, пренесува Нетпрес.
“Пожарот избувнал во момент додека автобусот ги превезувал туристите од хотелот во ’Неа Муданија’, на Халкидики, каде престојувале, до центарот на Солун. Сите патници успеале навреме да се симнат од автобусот, пред тој целосно да пламне во огин. Пожарот избувнал кај задното тркало, а причината сеуште останува непозната. Екипи на грчка противпожарна единица со три возила, успеале да го изгаснат огинот. Вчера пак, друг туристички автобус се запалил во центарот на градот Катерини. Во двата инциденти нема настрадани“, се вели во текстот на грчкиот весник, кој го пренесува Нетпрес.

Автор на веста: Нетпрес
Објавена на 09.03.2009 10:27:45

леле некој ги проколнал изгледа, ама со усул

добро е што нема повредени, а од шопингуваното нешто изгорело или?

името,ово ,оно ,реториката која е е благо кажано млатење празна слама ,а има бајаги жени кои искрено курот ги боли за се освен за себе си.
едит :во ова време владее индивидуализмот и не очекувајте некој да си жртвува задоволство заради некаква ми ти политика(која е полна со гомна) ,соочете се со фактите ве молам
Од кога стана штитењето на националното достоинство политика, извини вака ?

Друже и јас сум женско и јас одам во Гејлада. Ама одам за ова да го направам. Сликано на стадионот во Солун, Игри на Југоисточна Европа 2006.

picture.php

Како што кажа некој член погоре, треба да им се објасни на нашиве жени, а гледам се` почесто и мажи кои се по шопингот (кој кул збор значи), дека не значи дека ако е од гејлада е златно, а ако е од тука е никакво. Прилично истите работи се и таму и тука, дури па и во Белград или Софија можеш да ги најдеш за поефтино.
Ама не е се` до тоа, поентата е колку да се рече дека си бил во Солун, издигање на егото на луѓето кои велат дека не се замарале со политика, а не сфаќаат дека си газат на честа.

Извадивте знаменце?

На празен стадион?

И демек ти заради тоа си отишла во Грција?

Џену,на која публика таргетираш?
Сериозно...мене не ми е јасно кој мислиш дека ќе ти поверува. :devil3:

Не е работата во тоа каква политика води владата.А мене ме заболе нив што не ги боли кур за тоа...Едноставно несакам да одам негде кај што ме тераат да метам.Ако тие немаат самопочит нека одат и нека метат(за некое време ќе треба и склекови да прават).

А ајде кажи ми кој факти?Со кој факти да се соочиме?Или лупаш онака без везе?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom