BlackBerry Storm од VIP

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 март 2007
Мислења
8.493
Поени од реакции
308
САМО ДВА МЕСЕЦИ ПО НЕГОВОТО СВЕТСКОТО ДЕБИ
ВИП ГО ПРОМОВИРАШЕ БЛЕКБЕРИ СТОРМ

2268

Најновиот Блекбери Сторм од денеска достапен во Македонија. ВИП операторот го промовираше на македонскиот пазар неколку дена по неговата промоција во Австрија и два месеци по неговото светско деби.
4FD012873496624D9735284BBB61BC35.jpg

Овој модел на Блекберовиот смарт телефон е наменет и за деловните корисници и за помладата генерација, велат од ВИП. Ги обединува сите комуникациски решенија, а продажната цена му почнува од нула денари.

Првиот човек на ВИП во Македонија изминатата година ја уцени како успешна во која мобилниот оператор продолжил со стабилниот раст. Блекбери Сторм ја заокружува ексклузивната понуда на компанија за современа комуникација, ќе продолжи со нови изненадувања во иднина.

Блекбери има над 21 милион корисници во светот, а меѓу најпознатите е Барак Обама кој изјави дека едно од поголемите жртви што ги прави стапувајќи на претседателската функција и откажувањето од неговиот Блекбери.

За повеќе информации тука.

Се е во ред со телефонот али не ја гледам логиката зошто на оваков смарт телефон кој потенцирано е наменет за деловните корисници и за помладата генерација не ставиле WiFi :toe:.Мислам дека тоа е голем минус со оглед на се појаката конкуренција.

Најискрено не го следев овој модерен гаџет, не ни знаев кога е пуштен во продажба... онака, случајно налетав на него по интернетов. Ме воодушеви, се загреав за да го купам и кога гледам нема wifi. ОГРОМЕН минус се согласувам, многумина ќе се откажат од намерата да го купат, само поради овој недостаток.

само вифи му фали на ова

HPIpaq sderiite letaat verke gigaherc...nema konkurencija...jas imam IPAQ 514mobile messanger i super e no tie telefoni zracat mnogukratno poveke od obicnite vpro;em so soliden softver..i na tehnikata i se menuva korisnosta

Нема ВИФИ ама затоа во пакетот на ВИП има вклучено 10 МБ интернет за претплата од 800 денари задолжително вклучена во пакетот, при што тарифниот модел за зборење го бираме по потреба.

Според ВИП заинтересираноста е голема, но мора да се чека неколку дена за одобрување.

Јас бев заинтересиран, ама се откажав што морам да чекам долго време.

Како може да нема wifi тоа не можам да сватам во ваков фенси телефон, а и дали знае некој толку ке биди цената или какви пекети ке нуди ВИП

Дајте кажете цената колку ќе биде комплет со претплатата за колку и да е договорот ... вкупно цена колку е ? :helou:

Иако е работа на навика и вкус, пишувањето на пораки и пред се и мејлови преку тачскринот не иде така лесно, како преку класична целосна тастатура како претходните модели на блекбери.

Дајте кажете цената колку ќе биде комплет со претплатата за колку и да е договорот ... вкупно цена колку е ? :helou:

Договор 24 месеци, цена 0 денари со претплата 800 денари за интернет пакетот и пакет за зборување по избор (200; 500 и сл). се на се преплата мин. 1000 денари.

Или без интернет пакетот од 800 и без доверба 24 цената е околу 26 илјади.

Договор 24 месеци, цена 0 денари со претплата 800 денари за интернет пакетот и пакет за зборување по избор (200; 500 и сл). се на се преплата мин. 1000 денари.

Или без интернет пакетот од 800 и без доверба 24 цената е околу 26 илјади.

bez ddv btw

како што гледам нема ни блутетуте или јас грешам? има ли до сеганекој земено и дали задоволен

Баш пред некој ден го чепкав телефонот, од прва рака е за восхит, но му фалат работи кои и те како му се потребни. А и читав за него и нема баш некои убави критики и е избран во првите 10 чкарт телефони :) Интересно е што има SurePress touch screen, Bluetooth има, ама нема вифи :)
Се на се интересен телефон, но не би дала пари за него иако многу слатко ми се смееше :pipi:

Јас поднесов барање да го земам, па за 0 денари се исплати. А после довербата полека, полека ќе се исплати :)

Баш пред некој ден го чепкав телефонот, од прва рака е за восхит, но му фалат работи кои и те како му се потребни. А и читав за него и нема баш некои убави критики и е избран во првите 10 чкарт телефони :) Интересно е што има SurePress touch screen, Bluetooth има, ама нема вифи :)
Се на се интересен телефон, но не би дала пари за него иако многу слатко ми се смееше :pipi:

Тоа значи дека кога ќе пишуваш СМС или меил ќе терба за секоја буква уште еднаш ок да стиснеш за да потврдишдека таа е буквата која си ја утипкала, глупости на ниво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom