Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зелениот е за голманите... Ма да и за нив треба да има две бои. Како што кажа Кико, ова се некои скици, сигурно ке трпат измени. Ќе беше убаво да можевме да видиме и одпозади (од г'з перспектива) како сето тоа изгледа:)

Znaele Juve i porano da izvadat nekoj dres vo boja koja sto nema vrska so klubot na pr. crveniot. Ama nema vrska toa e tret dres i mnogu retko ke se igra so nego. Inace za vtoriot si vo pravo i mene mnogu mi se svigja i definitivno e podobar od ovoj sega sto go imaat.
P.S Skicite od dresovite mozat da bidat vmetnati vo postot za otvaranje na novata tema.
Зелениот дрес ќе биде голмански (фала Богу:))

Инаку, сега го гледам уште еднаш Јуве Наполи реприза на Спорт Клуб плус, Поулсен има убиствено точен висок пас, така да тоа многу може да користи на нашиот напад, посебно на високите Трезеге, Амаури па и Јакинта..Изигра многу добро и сигурен сум дека ќе си земи континуитет..

Jas od sekogas sum vikal deka Poulsen e dobar igrac na kogo samo mu treba da odigra nekolku vrzani natprevari i da pokaze sto znae. Edinstveno mi e krivo sto ke mora da mu go zeme mestoto na Marchisio koj sto tuku se razigra i ja iskoristi sansata. Inace na Sissoko mestoto mu e zacementirano i nema sansi toj da bide zrtvata na vrakaneto na Poulsen.

Дресовите се супер само овој голманскиот да го сменат ...

Погледнете кој решил да излезе малце на чист воздух....

abe nema do bidat tie dresovite.Ke gi smenat 100% + ist model se kako ovie godinava(nike sekoja godina menuvaat modeli).Nema sansi da bidat vakvi garantiram 100%

Погледнете кој решил да излезе малце на чист воздух....

Па мора малку да се разоноди:)..Веќе долго време е надвор од терените, па ако не вежба ќе закржлави!

Pozz people, se vrakam posle banot:P cestito pobedata so Napoli i ajde da pocneme nova pobednicka serija veke vo nedela so Catania vo Sicilija. A za otvaranjeto na novata tema nema vrska koj i kako ke ja otvori najvazno e da bide napraveno dobro toa. :)

Слики од вчерашниот тренинг..

Можна формација..
2isfh9s.jpg

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom