Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ве разочарам малце.

Новата тема е ветена за Eko1, најстариот бјанконер на форумов со Дивајн заедно, кој воедно е автор и на оваа тема. Поради лични обврски не е во можност да се логира многу често, но во секој случај ќе биде известен да се логира и да отвори нова тема како што доликува.
Низ другите Фан Клубови така е или само под инает тука ке е?

Не е од инает, туку по договор со мојот пријател Еко1. Не знам кај виде инает тука.

nema vrska koj ke ja otvora temata vazno e da bide dobro sredena da dolikuva na najtrofejniot klub vo italija so sliki so brojki so se, inaku ne ke bese i na odmet da ja izgotvi eden od najaktivnite clenovi na fanklubov megutoa sto e tuka e pa kraj kraeva ipak samo tema e. pozdrav

Najiskreno, ne e bitno koj ke ja otvori temata, samo da e nesto kreativno kako sto mu dolikuva na sampion kako Juve.

Помогнете и вие останатите членови, ако треба со ваша согласност ке може и да се едитира првиот пост од темата во случај нешто да фали, најмал проблем .

Да ве разочарам малце.

Новата тема е ветена за Eko1, најстариот бјанконер на форумов со Дивајн заедно, кој воедно е автор и на оваа тема. Поради лични обврски не е во можност да се логира многу често, но во секој случај ќе биде известен да се логира и да отвори нова тема како што доликува.

I jas se slozhuvam so tebe.

Takava chest mora da mu se dade na Eko1.

Да ве разочарам малце.

Може ја да бидам на вечната навивачка листа на место бр.3 одма после овие двајца :vozbud: мислам дека нема да им смета :back: ...мала шала

2m4wt5d.jpg
We will make a great Juve".Diego? David Silva? Juve can afford to choose a player of quality. Or perhaps, both.
Менаџерот на Јувентус, Жан Клод Блан изјави:

„Ние ќе направиме одличен Јувентус. Диего? Давид Силва? Јуве може да си допушти да избере играч со квалитет..Или можеби и двајцата..“

Ќе видиме како ќе помине летново пазарување, и со каков резултат..Факт е дека ни треба еден играч на крилна позиција кој ќе го замени Павел Недвед кој веројатно дека ќе оди во пензија..

Мило ми е што се врати Трезеге, во неговиот прв меч постигна гол (иако беше поништен), ама очекувам да го видам во стартните 11 против Катанија...David is back!!!

Ete kako izgleda ke bidat dresovite za idnata sezona: Here
Опаа..Првиот дрес (оној домашниот) мислам дека е подобар овој што е сега моментно со поголеми и помалку шари!!
А гостинскиве дресови се мноогу добри, и ќе биди супер ако ги користат нив...

Prvite dva se ubavi, ama kaj go najdoa onoj zeleniot? Na nisto ne lici, plus od kade Juve so zelen dres.
2qk7yg1.jpg

34qr15i.jpg
2vv827a.jpg

Од трите само вториот е супер, мене многу ми се допаѓа..Во секој случај, подобар е од нашиов моментално што го имаме за гостувањата..Инаку, за голманскиот мислам дека плав или црн најмногу одговараат!!
Oвие дресовите се само скица (bozza na ital.), што значи ќе трпат промени!!

Не е битно кој ке ја отвара темата си знаеме ние кој е кој на фан клубов битно е да е нешто креативно како што доликува на најтрофејниот клуб во Италија:wink:
п.с Дресовите се добри посебно гостинскиот.

Znaele Juve i porano da izvadat nekoj dres vo boja koja sto nema vrska so klubot na pr. crveniot. Ama nema vrska toa e tret dres i mnogu retko ke se igra so nego. Inace za vtoriot si vo pravo i mene mnogu mi se svigja i definitivno e podobar od ovoj sega sto go imaat.
P.S Skicite od dresovite mozat da bidat vmetnati vo postot za otvaranje na novata tema.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom