Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Што е со Каморанези, нели ке бил во 1 тим или беше ова трач, бидејки велевте 100% спремен со мечот со Катанија и ке настапува !?
Јас па се израдував.

Што е со Каморанези, нели ке бил во 1 тим или беше ова трач, бидејки велевте 100% спремен со мечот со Катанија и ке настапува !?
Јас па се израдував.
Можна формација.. рече Кико така да ништо не се знае:toe:

Ја ја турам сингл двојка утре па што биде нека биде :toe: мислам дека Катанија моментално не ни е дораснат тим да ни земе бодови

The RAI announces the agreement: 30 million at Werder, 20 to the player in 4 years at the Expo in Monaco and a sponsor of Fantasista gives un'indiscrezione: the Brazilian will be in Turin.
Secco smentisce, ma la trattativa è in fase molto avanzata​
Dry runs, but the negotiation is at an advanced stage
Tuttosport, пишува дека бил постигнат договорот меѓу Секо и Вердер Бремен за Диего..30 милиони ќе му бидат исплатени на Вердер Бремен за трансферот, а 20 милиони ќе му бидат исплатени на играчот за договор од 4 години!! Според весникот договорот бил постигнат уште пред 2 недели, но дури сега излегло на виделина! Како и да е, секако дека преговорите се на повисоко ниво:vozbud:Супер вест! (само да е вистинита)
Tuttosport исто така јавува дека Раниери размислува да го почне мечот против катанија со двоецот
Амаури - Трезеге, бидејќи се чувствувал мал замор кај Капитенот поради 120те минути против Наполи!

Ubavo e toa sto se pravat planovi za vo idnina, samo sto letoto e daleku i ne bi me iznenadilo do togas upravata da resi da ne gi zeme ovie igraci zatoa sto " bila zadovolna od postoeckiot kadar". Premnogu razocaruvanja mi priredija do sega, taka da sekoja informacija za mozno zasiluvanje moram da ja zamam so rezerva.

нели е завршен преодниот рок веке?:smir:Диего Давид Силва... џабе ниш не праат
Пред да постираш нешто, треба да ги прочиташ поубаво линковите што ги постираш..
Инаку, за Диего наводниот договор е за влето, читај убаво!!!
Ubavo e toa sto se pravat planovi za vo idnina, samo sto letoto e daleku i ne bi me iznenadilo do togas upravata da resi da ne gi zeme ovie igraci zatoa sto " bila zadovolna od postoeckiot kadar". Premnogu razocaruvanja mi priredija do sega, taka da sekoja informacija za mozno zasiluvanje moram da ja zamam so rezerva.
Те уверувам дека ќе ангажираме звучно име, мајстор на фудбалската игра в лето..Сто проценти сум сигурен!!!Заменик на Недвед...

Пред да постираш нешто, треба да ги прочиташ поубаво линковите што ги постираш..
Инаку, за Диего наводниот договор е за влето, читај убаво!!!
не ме сваќате зборо ми беше да кажам дека управата на Јуве е тиња:tapp::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:преку куро ми е од такви шпекулации де тај де унај и на крајта па ке играме со истите:kesa:

не ме сваќате зборо ми беше да кажам дека управата на Јуве е тиња:tapp::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:преку куро ми е од такви шпекулации де тај де унај и на крајта па ке играме со истите:kesa:
Ajде најди поврзаност меѓу двата поста, па за те сватиме?!?!?
А што мислиш треба да го објасниш убаво, не сме овде читачи на мисли...

A тимче и јас да се надоврзам, немој да помислиш дека гледаме на гравчиња, па да знаееме што ти мисли мозочето... Инаку да се надоврзам малку на натпреваров со Катанија... Мисла дека треба уште од прва минута да се тргни кон голот, а не да се браниме и да чекаме слободен или пенал за да победиме.. Таквата игра најмалку ни е потребана(зборувам за игра ако се браниме и чекаме една шанса).. Според мене најдобра напаѓачка формација е 3-4-3.. Со оваа добиваме и на контра напади и во секој момент од натпреварот имаме 3 во напад.. Има доста да се објаснува на опваа формација, само што тешко е во пост.. Очекувам победа со супер игра и повеќе гилчиња!! FORZA JUVE!!

A тимче и јас да се надоврзам, немој да помислиш дека гледаме на гравчиња, па да знаееме што ти мисли мозочето... Инаку да се надоврзам малку на натпреваров со Катанија... Мисла дека треба уште од прва минута да се тргни кон голот, а не да се браниме и да чекаме слободен или пенал за да победиме.. Таквата игра најмалку ни е потребана(зборувам за игра ако се браниме и чекаме една шанса).. Според мене најдобра напаѓачка формација е 3-4-3.. Со оваа добиваме и на контра напади и во секој момент од натпреварот имаме 3 во напад.. Има доста да се објаснува на опваа формација, само што тешко е во пост.. Очекувам победа со супер игра и повеќе гилчиња!! FORZA JUVE!!
Со ваква одбрана 3-4-3 да играме ке не напунат со голови:nenene:

Буфон, Легротаље, Каморанези и Јакинта се повикани да настапат за Италијанската Репрезентација..
Се надевам дека Каморанези нема да игра, зошто треба да остани свеж за во Јувентус, бидејќи ја санираше повредата..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom