Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
1 Juventus 43 20 13 4 3 33 14
2 Inter 43 19 13 4 2 33 15
3 Milan 37 19 11 4 4 31 20
4 Genoa ...
Нц, Бранко Илиевски од Телма е изгорен по Милан, доволно е да гледаш еден меч на Милан, после на Јуве и на Интер, и минатата недела за Интер се остави, а на мечот Милан - Фиорентина удри доста самозадоволителни партии .де бе нели биде некој трансфер векеили немат план за такво нешто
![]()
Нц, Бранко Илиевски од Телма е изгорен по Милан, доволно е да гледаш еден меч на Милан, после на Јуве и на Интер, и минатата недела за Интер се остави, а на мечот Милан - Фиорентина удри доста самозадоволителни партии .
п.с. Честито триумф
Ако фаќате OBN глејте ја на тој канал,ако сакате да осетите натпревар на ниво со коментатори кој ќе те кренат до максимум....aaaaaa грешка си .... интераш во душа е бранко ..... ако не веруваш најди го на фејсбук и се ќе ти стане јасно.
е да и да не биде оф топик .... честито победа !!! не ја гледав утакмицата така не знам што како било пенали или не , верувам дека јуве заслужи да победи
aaaaaa грешка си .... интераш во душа е бранко ..... ако не веруваш најди го на фејсбук и се ќе ти стане јасно.
е да и да не биде оф топик .... честито победа !!! не ја гледав утакмицата така не знам што како било пенали или не , верувам дека јуве заслужи да победи
ајде нека ви е честита победата :smir:
само така продолжете .. и да земете титула ... да се врати на деле алпи :helou:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Леле ѕвер е капитенов хахахахаЗа натпреварот секоја чест за нашиот број еден Џиџи се враќа во форма меѓу стативите.И имавме и немавме среќа на овој натпревар немавме во нападот каде што можевме повеке шанси да реализираме а немавме во одбраната која е преполовена со повредите сепак трите бода се нашинека се пазат Интер утре зашто сме гладни за титулата.
п.с Дел Пиеро на крајот на натпреварот изјавил нешто во стил Il Capitano:"i throw the jacket because they gave me the wrong size". и "they always give me giovinco's coat, and he's small':pos2:
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: Леле ѕвер е капитенов хахахаха