Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
пред 2-3 години во антена или викенд имаше со коментаторов илиевски интервју и таму кажа дека навива за интер, а кога коментирал се трудел да биде објективен.
значи погодил сум мамето негово

Мора да стегнат во одбрана и плус тоа не смее да се промашуваат такви шанси, како таа на Недвед и Маркиони. А коментаторов ке го лупнам од земја. Утре интер кога ке игра ке дрка на ипрахимович, а сега мрчи да му ебам децата и жената и сестрата.
не е проблемот во одбраната, него откако дадовме гол цел тим игра повлечено и чека шанса од контри, и тоа ме нервира треба да се оди на 2 гол со напади

Ке биде тешко. Фиорентина не се откажува лесно. Мора да дадеме и втор гол ако сакаме да имаме сигурна победа. И кај Буфон приметив мала несигурност, особено кога Џилардино го даде голот од офсајд. Таа требаше жива да ја фати или да ја боксува.

Според играта, Недвед и Занети треба аут, Пулсен и Џовинко ин... И што е можно поскоро!

ај чеситио......иаку да бидам реален требаше да примиме гол оти у одбранта бееме тапа арно Буфон беше на висина на задачата, и требаше да дааме најмалко уше 2 ама сепак убаво се заврши сега да навиваме утре интер да киксне :vozbud::vozbud::vozbud:

Буфон ѕверетино, добродојде назад! По незнам кој пат си докажа зошто е најплатен голман на светов! Ме фаќаше страв на секоја одбранета топка кога ќе помислев што ако не беше тој. Фаца на натпреварот, браво!!!
Џовинко иако кратко играше, ме остави без зборови кога се залета така брзо накај голот. Мало мало, ама техничарче. Ќе го биде детулево, иако ми е мака кога влегува на местото на Дел Пјеро. А тој па ... леле колку се накурчи што излезе, леле! Ама добро, остатокот од екипата во последно време не е за плашење да се остават сами ... :pipi:
Прекрасен натпревар, се надевам дека ќе биде еден од оние поважните за избивање на прво место.

А коментаторот ... го слушавте??? Леее гнаса! Фиорентина заслужи барем нерешено, Фиорентина ова, Фиорентина она. Буфон одлично одбрани, ама Фиорентина заслужува подобар резултат. Хелоууу! Глупак ... преголема нервоза ми правеше!

Forza Juve!!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Одличен кам-бек на Буфон, не спаси. Сега можеме да му се радуваме на Првото место но не и на играта која ја прикажавме. Ама сепак ова беше дерби утакмица и треба да бидеме среќни со победата.

Честито победа! Искрено мислам дека Фиорентина заслужи бод. Раниери имаше грешки, и слабо ги измотивира на поувреме... Дел Пјеро во никој случај не требаше да го извади, требаше Џовинко да влезе на место на Недвед. Со право се лутеше "il nostro capitano"...
Дај боже утре Интер да изгуби бодови, што малце тешко дека ќе се деси, ама ај :)

многу важна победа, браво за буфон и маркизио, резултатот добар, играта како што треба до водството, а после не ни имаше игра, сите во одбрана и чекање шанса од контра. Исто како со лацио двајца(занети и недвед) беа зрели за менување, а раниери смени еден и тоа во 89 минута, и пак мораше џовинко да влезе многу порано место недвед, не место капитенот кој заедно со маркизио беа главни плејмејкери, и стварно не можам да сватам зошто раниери не ги прави измените порано кога гледа дека тимот нема игра.

конечно први

Џиџи:vozbud: одма го стаам на аватар,Маркизио изигра одлично,тешко беше у второ полувреме,Фиорентина не притиска,добро играат,Јоветич и Џилардино се многу опасни,исто така и Монтоливо ми се свиѓа како игра,може да дојде у јуве,Џовинко имаше добра шанса,знаев дека ќе одигра добро,идевме на контри и Џовинко ни требаше за тоа,Занети си ја заврши работата,Маркиони и Недвед стандард

Ја поминавме Фиорентина сега нема да се замараме со нив.Имаат доста солидна екипа. Нека му ја мислат сега другите. И ајде да го пушат утре интер и да останеме први. Сигурно ке бидат под притисок, а под притисок потешко се игра. А кога ке се додаде и слабата форма на циганите има реални шанси да го јадат курот.

Ја поминавме Фиорентина сега нема да се замараме со нив.Имаат доста солидна екипа. Нека му ја мислат сега другите. И ајде да го пушат утре интер и да останеме први. Сигурно ке бидат под притисок, а под притисок потешко се игра. А кога ке се додаде и слабата форма на циганите има реални шанси да го јадат курот.
е сега додади дека и ибрахимович не игра поради суспензија и пресметај, мене резултатот ми излезе 1-во место јуве

Буфон ѕверетино, добродојде назад! По незнам кој пат си докажа зошто е најплатен голман на светов! Ме фаќаше страв на секоја одбранета топка кога ќе помислев што ако не беше тој. Фаца на натпреварот, браво!!!
Џовинко иако кратко играше, ме остави без зборови кога се залета така брзо накај голот. Мало мало, ама техничарче. Ќе го биде детулево, иако ми е мака кога влегува на местото на Дел Пјеро. А тој па ... леле колку се накурчи што излезе, леле! Ама добро, остатокот од екипата во последно време не е за плашење да се остават сами ... :pipi:
Прекрасен натпревар, се надевам дека ќе биде еден од оние поважните за избивање на прво место.

А коментаторот ... го слушавте??? Леее гнаса! Фиорентина заслужи барем нерешено, Фиорентина ова, Фиорентина она. Буфон одлично одбрани, ама Фиорентина заслужува подобар резултат. Хелоууу! Глупак ... преголема нервоза ми правеше!

Forza Juve!!!:vozbud::vozbud::vozbud:
епа најнормало кога коментаторот е за Интер шо можеше да се очекува од него глупак скапан:tapp:

Одлично колку да земеме три бода...иако ќе бев посреќен да дадеа уште еден да не мора да ги јадам ноктите до крај ама тоа е...се чека сега кикс утре и да избиеме на чело :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom