igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 113
Рејтингот и на СДСМ и на ВМРо е толку паднат што не би ме изненадило на наредните избори ДУИ да биде владеаќка партија.
Najnova vest,dpBne kje pravi spomenik na Goce Delchev na konj.Како што гледам се повеќе и повеќе расти незадоволството кај луѓето. Се трошат пари за глупости место за конкретни мерки за кризата. Инфраструктурата е во распаѓање, се градат споменици.
Kako mozhe da e losho nekoj da ti obezbedi sigurnost vo vreme na voen konflikt na Balkanot?абе една работа како мојте толку да сте самоуверени и покрај сите лоши работи што ги направи сдс да ја барате пак на власт
јака сигурност алал да ти еKako mozhe da e losho nekoj da ti obezbedi sigurnost vo vreme na voen konflikt na Balkanot?
Na kogo mu dadovme i sho sme mu dale?Daj bidi pokonkreten da te razberime ne vrti krugchinja.јака сигурност алал да ти е
се што побараа им дадовте
Рубинчо ти си тој кој врти кругчињаNa kogo mu dadovme i sho sme mu dale?Daj bidi pokonkreten da te razberime ne vrti krugchinja.
Kakva kriza?Da ne ochekuvash ti investicii vo vreme na Balkanska Vojna?I nekoj morashe da podnesi odgovornost za privatizacijata ako mislish na nea.Privatizacijata vo Makedonija tie vreminja beshe neophodna.Neznam dali i koga ama eden den kje go svatite ova ili pak ne neznam vremeto kje pokazhi.A shto se odnesuva za toa deka SDSM bila partija vo raspagjanje pravish ogromen kiks,SDSM doprva kje se rekonstruira i gradi.Najloshoto za Gruevski doprva sleduva.I nema jas ili ti ili pak SDSM i Branko da mu presudi tuku narodot kje mu ja trgni jamkata.Рубинчо ти си тој кој врти кругчиња
која безбедност во која криза ја обезбеди сдс
па да беа толку паметни и да работеше за доброто на земјава ќе беа сеуште на власт, а немаше да бидат партија пред распаѓање
размисли малку околу тоа
А за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?Рубинчо ти си тој кој врти кругчиња
која безбедност во која криза ја обезбеди сдс
па да беа толку паметни и да работеше за доброто на земјава ќе беа сеуште на власт
Дрн-дрн...По последната анкета рејтингот на двете партии и вмро-дпмне и сдсм е пораснат за 3 процентни поени.
Ако се земе предвид дека рејтингот на вмро-дпмне беше поголем, порастот на рејтингот на сдсм релативно во однос на порастот на рејтингот на вмро-дпмне е поголем, но апсолутниот рејтинг на вмро-дпмне е многу поголем од оној на сдсм.
Да појаснам рејтингот на сдсм е пораснат за околу 30%, додека на вмро-дпмне за околу 10%.
А за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?