igor108367
Dark Lord Sauron
- Член од
- 25 јануари 2009
- Мислења
- 2.516
- Поени од реакции
- 113
Рејтингот и на СДСМ и на ВМРо е толку паднат што не би ме изненадило на наредните избори ДУИ да биде владеаќка партија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како што гледам се повеќе и повеќе расти незадоволството кај луѓето. Се трошат пари за глупости место за конкретни мерки за кризата. Инфраструктурата е во распаѓање, се градат споменици.
абе една работа како мојте толку да сте самоуверени и покрај сите лоши работи што ги направи сдс да ја барате пак на власт
Kako mozhe da e losho nekoj da ti obezbedi sigurnost vo vreme na voen konflikt na Balkanot?
јака сигурност алал да ти е
се што побараа им дадовте
Na kogo mu dadovme i sho sme mu dale?Daj bidi pokonkreten da te razberime ne vrti krugchinja.
Рубинчо ти си тој кој врти кругчиња
која безбедност во која криза ја обезбеди сдс
па да беа толку паметни и да работеше за доброто на земјава ќе беа сеуште на власт, а немаше да бидат партија пред распаѓање
размисли малку околу тоа
А за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?Рубинчо ти си тој кој врти кругчиња
која безбедност во која криза ја обезбеди сдс
па да беа толку паметни и да работеше за доброто на земјава ќе беа сеуште на власт
Дрн-дрн...По последната анкета рејтингот на двете партии и вмро-дпмне и сдсм е пораснат за 3 процентни поени.
Ако се земе предвид дека рејтингот на вмро-дпмне беше поголем, порастот на рејтингот на сдсм релативно во однос на порастот на рејтингот на вмро-дпмне е поголем, но апсолутниот рејтинг на вмро-дпмне е многу поголем од оној на сдсм.
Да појаснам рејтингот на сдсм е пораснат за околу 30%, додека на вмро-дпмне за околу 10%.
А за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?