Паѓа ли рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ?

Паѓа ли ...рејтингот на партиите?

• Вкупно гласачи
    188

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Рејтингот и на СДСМ и на ВМРо е толку паднат што не би ме изненадило на наредните избори ДУИ да биде владеаќка партија.

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Како што гледам се повеќе и повеќе расти незадоволството кај луѓето. Се трошат пари за глупости место за конкретни мерки за кризата. Инфраструктурата е во распаѓање, се градат споменици.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.569
Поени од реакции
289
Како што гледам се повеќе и повеќе расти незадоволството кај луѓето. Се трошат пари за глупости место за конкретни мерки за кризата. Инфраструктурата е во распаѓање, се градат споменици.
Najnova vest,dpBne kje pravi spomenik na Goce Delchev na konj.:tapp:

абе една работа како мојте толку да сте самоуверени и покрај сите лоши работи што ги направи сдс да ја барате пак на власт
Kako mozhe da e losho nekoj da ti obezbedi sigurnost vo vreme na voen konflikt na Balkanot?

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Na kogo mu dadovme i sho sme mu dale?Daj bidi pokonkreten da te razberime ne vrti krugchinja.
Рубинчо ти си тој кој врти кругчиња
која безбедност во која криза ја обезбеди сдс

па да беа толку паметни и да работеше за доброто на земјава ќе беа сеуште на власт, а немаше да бидат партија пред распаѓање
размисли малку околу тоа

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.569
Поени од реакции
289

па да беа толку паметни и да работеше за доброто на земјава ќе беа сеуште на власт, а немаше да бидат партија пред распаѓање
размисли малку околу тоа
Kakva kriza?Da ne ochekuvash ti investicii vo vreme na Balkanska Vojna?I nekoj morashe da podnesi odgovornost za privatizacijata ako mislish na nea.Privatizacijata vo Makedonija tie vreminja beshe neophodna.Neznam dali i koga ama eden den kje go svatite ova ili pak ne neznam vremeto kje pokazhi.A shto se odnesuva za toa deka SDSM bila partija vo raspagjanje pravish ogromen kiks,SDSM doprva kje se rekonstruira i gradi.Najloshoto za Gruevski doprva sleduva.I nema jas ili ti ili pak SDSM i Branko da mu presudi tuku narodot kje mu ja trgni jamkata.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134

па да беа толку паметни и да работеше за доброто на земјава ќе беа сеуште на власт
А за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Па мислам дека не паѓа рејтигот. Владата ја „гаѓа“ поголемата маса народ во Македонија таму кај што најмногу ги „боли“.

Националноста и верата. Пали се уште:vozbud:

GRUNGE

Cobain со цигарче!
Член од
25 февруари 2008
Мислења
677
Поени од реакции
28
Пали оти сме балканци. :tapp:

Amnaesiac

Paranoid Android
Член од
9 декември 2008
Мислења
1.818
Поени од реакции
43
По последната анкета рејтингот на двете партии и вмро-дпмне и сдсм е пораснат за 3 процентни поени.

Ако се земе предвид дека рејтингот на вмро-дпмне беше поголем, порастот на рејтингот на сдсм релативно во однос на порастот на рејтингот на вмро-дпмне е поголем, но апсолутниот рејтинг на вмро-дпмне е многу поголем од оној на сдсм.

Да појаснам рејтингот на сдсм е пораснат за околу 30%, додека на вмро-дпмне за околу 10%.

Делија

Борец за ПРАВДА
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.196
Поени од реакции
35
Ајде Бране напред...!!! Ќе им дојде крајот и на овие таканаречени патриоти кои само штета му нанесоа ма овој народ со тоа нивното античко време...

N

n/a

Гостин
По последната анкета рејтингот на двете партии и вмро-дпмне и сдсм е пораснат за 3 процентни поени.

Ако се земе предвид дека рејтингот на вмро-дпмне беше поголем, порастот на рејтингот на сдсм релативно во однос на порастот на рејтингот на вмро-дпмне е поголем, но апсолутниот рејтинг на вмро-дпмне е многу поголем од оној на сдсм.

Да појаснам рејтингот на сдсм е пораснат за околу 30%, додека на вмро-дпмне за околу 10%.
Дрн-дрн...
дрн-дрн...
:baeh:

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Лаже Велија! Како може да порасне рејтинг на сдсм кога ништо не направиле освен Б.Ц. што се врати, ниту еден предлог проект а камоли програма не прикажале а ваму а1 ги пумпа како им пораснал рејтингот - аман. На Груевски му паѓа рејтингот ама минимално како резултат на глобална криза и намалени инвестиции, само што си има он уште коњи за трчање, а на другиве и магарињата пак им се ситни...

R

RAYTHEON23

Гостин
А за чиви интереси работеа кога после конфликтот сиот нивен кредибилитет го ставија во функција на стабилизација на државава, со тоа што свесно ја превзедоа одговорноста за рехабилитација на милитантната ОНА, и покрај тоа што знаеа дека нивниот рејтинг поради тоа ќе претрпи сериозни последици ?

ова е точно:toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom