Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Судијава е само за пиштол во чело и црнец у гз да му го напика сосе јајца !!!!
Глупост мислев на киксот на Лусио. Игравмр неверојатно во одбрана а на крај Лусио прави кикс.Глупост? Имавме контрола над целата игра на теренот, но на сцена настапи копиљот и беспотребно ни извади клучен играч.
Незнам како може Матераци да седи смирен, влези искршиму вилицата мамето негово ...
Па на крај Мота утна, не Ето, а грешката кај Мурињо е што ги извади Балотели и Милито, требаше да го вади Ето зашто тоа е играч кој бара партнер до себе во нападот, мечот со Рубин беше доволен показател дека со црвен картон, Ето осамен напред никако, или Милито или Бало требаше да биде тој играч во нападот што ке останеше до крајот.Овој Ето па нездрав е кеве ми...што се утна денеска,да ја пуштев баба ми у напад ке дадеше барем гол од шансите што ги имаште Ето...ебате црнчугата
Тоа е...Ајде и на Шинтерашиве им израмнија нема да се одалечат многу дава ова повеќе надеж:juve:
Мурињо играше на карта контра-напад, затоа го остави Ето сам во нападот, знае да истрча доста добро во контра.Па на крај Мота утна, не Ето, а грешката кај Мурињо е што ги извади Балотели и Милито, требаше да го вади Ето зашто тоа е играч кој бара партнер до себе во нападот, мечот со Рубин беше доволен показател дека со црвен картон, Ето осамен напред никако, или Милито или Бало требаше да биде тој играч во нападот што ке останеше до крајот.
Грејт, не беше фаул, репетицијата 10 пати ја покажаа, ни ф од фаул немаше, и ок, еве и да имало ( а објективно гледано немаше ) зашто Снајди реагира за истото кога и онака судиската е последна а капак на Се веќе помина тој момент.Снајдер беше сосема во право, два пати иста ситуација а не суди фаул, епа флегма да си невидена ќе реагираш.