Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
и специјален поздрав до stefan the great , syn (воџа на кува норд го гледам во иднина) , ibrakadabra (крајно позитивно човече) , ацаб , енгин90, кире интер , умбра (респект), к вориор , тоше ,ф.а ....

шо бара братучетми тоше без мене на собиранка :uvo:

Па замаглени се, во живо сме поубави!:pos2::pos2::pos2:

Абе убавина јебем ти убавина,пролазна е :)

Него да не не начекаат некаде Јубенташиве и Биланезиве затоа,секое коло јадат ремет од нас :pos::pos::pos:

За утакмицава:

Ова е Интер кој што сакам да го гледам !

Освен голот (кој падна на среќа) и 1 шут покрај голот во 2 п . Динамо не ПРДНАА , додека интер везеа по теренот и ствараа шанси кои за жал среќно за нив/несреќно за нас завршуваа на 1цм од гол ....

Друга работа ... КОНДИЦИОНО ги УТЕПАВМЕ .... не можеа да дишат на крај на натпреваров

Тоа ме израдува ЕПТЕН

И највеќе , и рака давам од сега за типот ... МУРИЊО се покажа како ТРЕНЕРИШТЕ !!!!!!!!!1

Човекот ризикуваше да игра со 3-4-3 при резултат од 1-0 и со таа формација , не прднаа ДК !

БРАВО !!!!!!

Иначе муабетот за денес беше Снајдер нема да игра, абе Мур бе, проѕирно ептен овој пат, реков ја дека дур не ги видам првите 11 денес, убеден сум дека Снајди ке игра :).

Sneijder: 8.5 - Poor in the first half, but absolutely superb in the second where he created chance after chance for his team-mates. Set-pieces were world class, he set up the equaliser and scored the winner.

Што да се каже, man of the match, дечково до сега секој цент си го оправда, вака ако продолжи до крај на година ке дигне цена до 25 милиони евра односно 10 повеќе од онаа што го земаа .

А за Ето, имаше 2 супер шанси на мечов кои не ги искористи и еден супер пас до Балотели кој му овомозжи на детево шанса подобра и од пенал . Со оглед дека победија ок партија, вечно овој проблем со нереализација нема да трае а и асистенцијата до Балотели го извади, навистина штета што малиов ја покака таа шанса .

Милито исто, баш со Чекич пред 80та почнавме муабет за неговите проблеми годинава со оној т.н. first touch, сезонава му беше катастрофален и уз муабет ни стигна демант при голот, и финишот му беше доста интелигентен, јес да се влечеше топката али ако приметивте добро шутна на таков начин што голманот на Киев беше фатен во расчекор без можност да интервенира .

И трет кого двојам, Мур, има муда, до 85 минута ја имаше цела медиумска Италија на грб, пуздер му спремаа Тутоспорт и остали медиуми ама, вади стопер го става Мунтари, истово му овозможи целосна доминација во средина и шанси за тимот кои доаѓаа во бранови секој напад, на крај, иако не реализираа 3 100% прилики, имаа 1 статива со глава и плус уште една супер шанса на Милито во прво, сепак победија, е тоа е моментот што ме радува, ретки и тешки се ваквите победи по толкави проблеми со реализацијата, али тоа е . . . . карактер ! :smir:
Противникот иначе во овој меч имаше само една шанса при која даде гол, убав гол на Шева иако топката го зафати Камби и го измами Цезар, се на се склопено, добар меч изиграа Интер, поготово во вториот дел .

85 минути беа во пеколот, само 4 во рајот, јебига, не е се во поседот :) .

Браво за желбата и тоа што до крај не паднавте и посакувавте победа, тоа ми се допаѓа кај екипи кои до крај не се предаваат, се додека не свирне судијата!

ahahahahahahah Grande Dejan, ова на крај кога фрлаа шишиња на терен .
Попушинела КИЕВ !

ahahahahahahah Grande Dejan, ова на крај кога фрлаа шишиња на терен .
Попушинела КИЕВ !

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ризик јак мила душа....му нема рамен на Деки бре,единствен е :vozbud:

Декии ѕверууууууу!! :)ЛЕе ке се утепам сеа што недојдов :tapp:Ама верујте ми дека дома плакарот ми е скршен :)

и специјален поздрав до stefan the great , syn (воџа на кува норд го гледам во иднина) , ibrakadabra (крајно позитивно човече) , ацаб , енгин90, кире интер , умбра (респект), к вориор , тоше ,ф.а ....

што зборуваш? :)
:):)

Па ок бе, што ме мислеше ти мене? Ибра?! Нос дигнат високо и арогантен до крај... хехе :) :) Ма неее....

Тие што не дојдовте се зафркнавте... :baeh:
Ок де, ќе има наредна средба... Ќе дојдете тогаш па и вие... Што му ја мислите :) :)

И еве специјален поздрав од распеани ветерани!!!

update.jpg

Meстенка..како ние да трупаме ваму според модераторчето :pipi:

Arrigo Sacchi: Inter Boss Jose Mourinho Is A Phenomenon

“I believe Mourinho made all the difference, as he did something we had never seen in Italy so far,” Sacchi told Mediaset.

“He played the last minutes of the game with a single central defender. He created a bit of confusion, but originated something we had never seen in this country.

“I must ask: is he a phenomenon or can he do whatever he wants with the team he has at his disposal? I reckon he is a phenomenon.”

Гледај што мислат фудбалските стручњачи, а ова е поранешен стратег и фан на Милан.

А за размислувања на деца кои почнале сега да следат фудбал и пишат по фан клубовите колку да им се брои мислење биди сигурен дека никој многу не се замара.

Катастрофа сум на сликине. Иначи јас сум позади Ибракадабра со шал од Интер.

Мене Бурдисо а? :pos2:

Уживај си. :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom