Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Честито победа момци, одлично одиграно 2 полувреме.:toe:

П.С. Ке биде весело на Кампот.:smir:

Честито победа момци, одлично одиграно 2 полувреме.:toe:

П.С. Ке биде весело на Кампот.:smir:

Ако се деси вакво нешто на Кампот (во корист на Интер се разбира) не гледам веке фудбал....

...ке почнам Крикет да гледам за да не завршам во болница. :pos2:

Haha! Krv:kesa: od nos mi se rastece! UPM najjaki sme!

Заблуда!
Реално е дека Интер колку и да си го дуе егото, последниве години многу мачно игра ЛШ за разлика од домашното првенство! Само не сваќам на што се должи тоа?!

Ај тие што имаат намера да дудлаат без причина слободно можат да напраат фан клуб за ALCORCON и таму да дебатираат.

Ако имате нешто паметно во врска за утакмицава кажете,има модератори тука кој после ке треба да се замараат со вашите постови :smir:

Така да момци без провокации ке ве молам.

абе што направи Станкович што сереше коментаторов, демек "не му требаше ова на Станкович"

Кога падна Лусио во дуел со Шевченко, навивачите на Динамо фрлија шише пластично (поточно Кока-кола од 2Л:)) и Лусио сакаше да му го даде на судијата, а Шева почна нешо ко "остај шишето" и Лусио му го фрли на Станкович...а овај му го фрли назад на навивачите и ги поздрави со :pusk: :).

Не знам што му стана на Станкович озбилен човек беше тој ќе го јаде сигурно.Но не е незаменлив.
Но да е жив и здрав снајдер ретко кога погодуваме трансвер ова е чист погодок се разбира и тој на Милито.

Син, извини што морам ја вака нецензурирано, ти после ставај ѕвездички:

До ФЦ Интернационале Милано:

Па добро бе говеда едни! Бива ли вака бе абдали едни нерви да ни кинете секој пат. Морате ли секогаш во важни натпревари да го дрвите 70 минути до тој степен да секој нормален што гледа да мисли дека 3 години да се игра, нема гол да дадете. И после ќе дадете два. Да се носите у пичку матер, сите сте за во таа групата на facebook. Да имавте малку ак'л во тоа тиквите, ќе ви текнеше некојпат дека има и луѓе со слабо срце, скинати нерви, и се заради вас морони едни. Стварно човек треба да е несаглам за да навива за вас, вие сте за да ве однесат од Киев потаму на Сибир и да ве остават во некоја вукојебина да си подавате топки и да цепите дрва. И на Балотели да му најдете две дрва на растојание од 14 метри наместо гол за да може да си погоди детето. Да ви ебам тоа ајваните.

Иначе многу ве сакам.

Со почит,
IoSonoInterista

Син, види цензурирај го малце и прати им го по маил.

Интер е туто е посибле! Не ми се верува! Ми скратија 10 години од животот и повеќе, ама после 2 гол сите дома влегуваат кај мене у соба да видат што се случило, а јас како да имав претчуство дека ќе поведеме и ми чека спремна во Винамп Паца Интер! У пм стварно е тешко да си фан на Интер!

Инаку за утакмицата: прво полувреме доста слабо! Потоа специјалниот пребаја на играчите ги внесе балотели и мота(сосем очекуван потег) и тука настапи најнервозниот период во мојот живот. Па мајка му стара во 5 минути 20 пати шутнавме се покрај гол! Влегува Мунтари и победуваме:helou: Не знам зошто велат се иплатеше ризикот на Мурињо, кога тоа воопшто не беше ризик туку беше задолжително да се направи!

П.С. Коментаторот е сноб. Најглуп коментатор на сите времиња! Како да му ставиле пиштол на глава и да му велат коментирај.:pop:

Кога падна Лусио во дуел со Шевченко, навивачите на Динамо фрлија шише пластично (поточно Кока-кола од 2Л:)) и Лусио сакаше да му го даде на судијата, а Шева почна нешо ко "остај шишето" и Лусио му го фрли на Станкович...а овај му го фрли назад на навивачите и ги поздрави со :pusk: :).

епа ај нека го најде моментот некој стручњак.. јас бев во делириум тој период гледав, а уствари не знаев што гледам

Син, извини што морам ја вака нецензурирано, ти после ставај ѕвездички:

До ФЦ Интернационале Милано:

Па добро бе говеда едни! Бива ли вака бе абдали едни нерви да ни кинете секој пат. Морате ли секогаш во важни натпревари да го дрвите 70 минути до тој степен да секој нормален што гледа да мисли дека 3 години да се игра, нема гол да дадете. И после ќе дадете два. Да се носите у пичку матер, сите сте за во таа групата на facebook. Да имавте малку ак'л во тоа тиквите, ќе ви текнеше некојпат дека има и луѓе со слабо срце, скинати нерви, и се заради вас морони едни. Стварно човек треба да е несаглам за да навива за вас, вие сте за да ве однесат од Киев потаму на Сибир и да ве остават во некоја вукојебина да си подавате топки и да цепите дрва. И на Балотели да му најдете две дрва на растојание од 14 метри наместо гол за да може да си погоди детето. Да ви ебам тоа ајваните.

Иначе многу ве сакам.

Со почит,
IoSonoInterista

Син, види цензурирај го малце и прати им го по маил.
Не се жали, не си само ти..сите фанови на Интер се со нервен слом.

Без Деки на Барса 100000%! :smir: Некој напиша не е незаменлив! Епа дечко незаменлив е! :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom