Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Коментаторов ѕвер...
"...Мурињо виде дека Динамо цело второ полувреме напаѓа со само двајца играчи, и затоа го извади Самуел од игра, што ќе му се три играчи во одбраната кога само двајца напаѓаат..."

:uvo:

Па фала богу веќе редно беше да се израдуваме во ЛШ на победа, солидна игра во второ полувреме два гола за 3 минути за фото-финиш завршница. Епа сега сите песимисти мој совет им е да станат ОПТИМИСТИ!!!

FORZA RAGAZZI!!!

:bravo: :zver:

Жалам дечки, стварно, повеќе среќа следен пат :pos:

Е добро де па јас погодив како ке зарши.Губевте и реков дека според играта мислам дека ке се вратите и ке тепате така да јас погодив зошто повеке среќа следниот пат?

честито победа ина4е!!!!:helou:

Тооооооо мајсторииииии!!! :vozbud:

Станкович ги поздрави навивачите на Динамо со ова -> :pusk:
Пушетеееееееее душманиииииии!!!

Снајдер :zver:

Edit:
Shevchenko_deodorant.jpg

:pusk::pusk::pusk:

Срце не ми лупа жими се....

Зашто навивам за толку нездрав тим ? Значи не се нормални од кожа ме извадија...

Браво Браво зверови!

Палам свека за снајдер! :zver::zver::zver:

:toe:-----------само тоа ке го стаам за овој вечерашен натпревар, ако завршеше 1-0 мурињо можеше само да го :pusk: ама ајде се извади на овој,ке видиме како ке се одвива играта на другите два натпревари

Тооооооо мајсторииииии!!! :vozbud:

Станкович ги поздрави навивачите на Динамо со ова -> :pusk:
Пушетеееееееее душманиииииии!!!

Снајдер :zver:

Edit:
Shevchenko_deodorant.jpg

:pusk::pusk::pusk:

абе што направи Станкович што сереше коментаторов, демек "не му требаше ова на Станкович"

Второ полувреме ќе има пресврт, Интер ќе победи...но и тоа нема да го оправда Мурињо... девети натпревар по ред а не ја гледам победата..што е многу, многу е.
Кредитот со Порто кога ја освои лигата нашампиони го има потрошено.
Епитетот специалец не му одговара.

Еве еден мој пост на полувреме...имав претчуство дека ќе победиме но многу тешко.

ХАХАХАХХА!!!! Колку слатка победа! Ова го може само Интер и никој друг!! Само ми е страв Деки да не добие некоја суспензија од меч два! :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom