Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не сме најслаби затоа што не игра со крила. И Реал не играше со крила кога Роберто Карлос ја ораше левата страна. Кафу десно? Маикон сега?

Левата страна ни е слаба. Немаме ни офанзивен бек ни крило. Да не те чепкам сега за Кварезма :pos2:, ама јебига.

За Ледесма не знам. И даде еден гол на Рома од 30 метри и од тогаш му удри во глава дека му оди шутот, па редовно гинат гулаби кога тој игра. Обавезно троши по 7-8 топки на натпревар а никако да погоди, со години. Редовно го гледав Лацио (заради Пандев), и редовно се нервирав со Ледесма. Категорично сум против идејата, но за среќа таа излезе во трач.ком така да не очекувам нешто да има тука.

За тие што се надеваат дека Виера ќе си замине, длабоко сте во заблуда.

Виера изјави дека ќе го почитува договорот, бидејќи не е будала да оди на друго место за некоја мала плата а во Интер зема огромна и е еден од најплатените во Италија.

Мансини според мене исто така останува, а според мене Кварезма е добар пат да си замине. За Мунтари нема нешто поофицијално, но ќе се знае до Јануари.

Пандев, Ледезма, Џенас... Нашиов веќе сигурно е дека доаѓа, од преостанативе двајца еден добро би ни дошол.

Nemozeme da imame pojak trener od Jose Mourinho. Viva JOSE. da dade gospod uste 10 godini da e trener

Gledajte go klipcevo. U prevod baraat od nego da skoka so navivacite. pozz

Forza Inter

сексот е добра работа, а кога ги сексаш јубе уште подобра, ама кога ги секса толдоне во 93 минута е веќе зборуваме за најдобриот секс што може да се случи :)

enjoy:smir:

p.s.scarpini
Ова ме потсети на изјавата на Мурињо од минатата сезона: Кога ги видов како се радуваат на израмнувачки гол во последната минута, знаев дека сум ги победил.

Ова ме потсети на изјавата на Мурињо од минатата сезона: Кога ги видов како се радуваат на израмнувачки гол во последната минута, знаев дека сум ги победил.

A замисли па уште со гол на голман? :)

Станкович значи и тотално е луд чоек...имено по победата над Романија,играчите на Србија ја прославиле победата во ексклузивна дискотека,а кога дошле трубачите и ја засвиреле “Ѓургевдан“Станко наш ни помалку ни повеке,фрлил бакшиш од 2.000 еура само за песната :vozbud:

И не знам колку е веродостојна оваа информација,бидејки е од редакцијата на Шпиц...Мирослав Клосе се нуди на Интер !!!
Рекол во интервју за некој германски весник дека убаво му е во Баерн Минхен,а кога бил запрашан за кој клуб ми заиграл рекол дека за Ливерпул и посебно за Интер,бидејки му се допагал многу клубот,а и тренерот-Мистер Специјален :vozbud:

Уште ли е кисело бе, мајкуму ! :smir:

Станковиќ веројатно се потсетил на времињата кога на Маракана се пееше песната, додека играше за Звезда, па го погодила во срце :) Шта-чу-кад-сам-емотивац ситуација :pos2:
Клосе се нуди, имаше на football-italia. Мразам кога сами се нудат...

Уште ли е кисело бе, мајкуму ! :smir:
Не само спомнав дека си ги вртите работите како што ви одговара. Колку што знам голот на Толдо од видеото беше израмнувачки во 95 минута, Интер играше на домашен терен и по постигнувањето на истиот се радуваа како мали деца. Истото го направија и играчите на Јуве кога лани го постигнаа голот во 90+ минута. Не гледам која е разликата.:toe:

Не само спомнав дека си ги вртите работите како што ви одговара. Колку што знам голот на Толдо од видеото беше израмнувачки во 95 минута, Интер играше на домашен терен и по постигнувањето на истиот се радуваа како мали деца. Истото го направија и играчите на Јуве кога лани го постигнаа голот во 90+ минута. Не гледам која е разликата.:toe:
тоа беше куп на италија со голот на толдо. а лани беше лига во која ако не се лажам 7-8 бода ви бегавме кога се палевте дека ке не тепате 5-0 и ке одма ке сте биле 1 место.

Не гледам ни јас, ама ви кажав еднаш дека Мурињо, Матераци и останатите кои даваат изјави не се членови на фан клубов :pos2:. Рекол нешто Мурињо и ние сме ги вртеле работите :pos2:
Секогаш е слатко кога ќе се даде гол во продолжение. Или горко, зависи од која страна си...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom