Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
OOOOOOOO JUVEEEEEE VINCIII PER NOOOOIIIIIIIII!!!!! Колку сум задоволен...Де Чеље изигра феноменално...Амаури ѕверетина, го постигна голот токму во времето кога најмногу требаше..:Раниери искезен до уши, ГО ЗАСЛУЖИ ТОА.........АМАУРИ!!!!!!

Ајде да го изиграме мечот во исто темпо...

Самба румба :helou:. Кога ке дојде Трезеге секоја нафрлена топка ке биде гол! Голем дел од честитките одат и на адреса на Де Чеље. Маркизо заслужува константен првотимски статус! Супер прв дел само да продолжиме со исто темпо...
Што е со Недвед, повреда? Аниуан?

тооооооооооооо ЈУВЕ лелеле тепат барем со уште 2 гола:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:се кладив со татко ми дека ке тепа Јуве, он навива за Милан а јас ја ЈУВЕ леле

одлично супер ,Амаури,Дел Пиеро,Киелини стрелци,Јанкуловски ко изгубен е,Замброта врска нема,Молинаро е боље од него:) само Роналдињо да не се распуца, @ Кико МЦ,у право си,Де Чеље игра феноменално,асистенција до Амаури зверрр

Bravo Juveeeeeee

Ocekuvamuste gazenje, ne smeeme da se predajme i da se branime sega,

Malku me iznervira aleks na kraj so ne mu dade na Amauri ama ajde arno e i vaka :D

ауууу растурањеееее! одлична игра, само вака да се продолжи, барем уште толку да им дадеме па за после ќе му ја мислиме. ди чеље си осигурува прва постава со овој натпревар! браво!:vozbud:

Супер игра ајде второ уште 3 да дадиме, мислам дека Де Чеље а живна играта. Амаури :zver:
FORZA JUVE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom