Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште подобро за нас. Ама јас мислам дека и тие 2 да играат ке ги тепаме. ;)
Не е сигурно дали нема да играат..Кака им е главен играч, и без него Милан не е ист, но ние не треба да размислуваме за тоа..Нам треба да ни е важна играта на Јуве, и се да биде во ред...

Сакале или не речиси сигурно е дека утре ке стартува Маркиони! Сисоко има настинка, меѓутоа како што самиот вели поради жарот за игра до утре ке се опорави и ке настапи. Лавовско срце има овој фудбалер, секоја чест!
Знае некој дали Јакинта е опоравен?

Најмногу ме плаши настинката на Сисоко, ако игра настинат можи да имаме многу проблеми, замислете како ви е ко ќе сте настинати и ќе ме разберите.Од него се очекува многу на средината.

Mislam deka Kaka sigurno ke igra, ama toa ne e bitno. Golemite ekipi ne smeat da ocekuvaat da se povredi najdobriot protivnicki igrac. So najdobrite protiv sebe pobedata e poslatka:icon_lol:

Официјалните состави на Јуве и Милан

JUVENTUS
: Manninger; Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro; Marchionni, Sissoko, Marchisio, Nedved; Del Piero, Amauri.
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Ambrosini, Emerson, Pirlo; Seedorf, Ronaldinho; Pato.

Ајде момци со среќа нека е и да победиме вечер.Се читаме по натпреварот!

тврдо ке е ама да се надеваме на победа искрено не очекувам повеке од 1 гол:smir:

JUVENTUS
: Manninger; Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro; Marchionni, Sissoko, Marchisio, Nedved; Del Piero, Amauri.
MILAN: Abbiati; Zambrotta, Maldini, Kaladze, Jankulovski; Ambrosini, Emerson, Pirlo; Seedorf, Ronaldinho; Pato.

Охх, пак ќе поправам звучници, еве уште еден квислинг.
Не ме погоди толку шо замина во Барса, колку шо дојде во Милан.

JUVENTUS
Навистина ова се составите за вечерва, ги има на официјалната на Јуве.
Што велите, што ќе биди кога ќе ја фатат топката тие што се болдирани.
За Емерсон не знам ама за Замброта, ќе ечи Олимпико.

Ova e najgolemoto Italijansko derbi, a ne nekoi imitacii na derbi mec od tipot na Inter-Roma vo poslednite nekolku godini. Forza JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aleeeeeeeeeeeeeeeeeex!!!!!!!!!!!!!!!!!

Форца Дел Пиеро Мајсторееее.....Праведно досуден пенал......Замброта е исвиркан до максимум...

Мотивирани до даске,секоја чест.40-та минута 3-1.Браво,браво.Џабе Јуве не ми е еден од фаворитите година:helou:

ајде честитки
3-1
да го задржите водствотоооо :)
може и да се зголеми не ќе е лошо :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom