Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317

10 мил плус Суазо не е малце многу ??

Не можеше он да си го откупи договорот за 3 мил у јануар или нешто таке ??

брат ако ми префрлат плата до утре ставам 1000ка на кец у кец и ич око не ми трепнува
Х-1 :smir: Ќе држи бункерот на барса едно полувреме :icon_lol:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Аха. ОК

Реков да не сте вечер. Немаше да моем да дојдем на чат. Мие играмо вечер :pipi:

Па пишав и у темата Интер - Барса ( :pos: ) у ЛШ си навивам за Италијанските тимови, макар тоа биле Интер и ЈуБе

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
^ :pos:

Инаку:

[youtube]SwCV9lzYX58[/youtube]

Закон клип! Особено делот со Мурињо!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051
Дај бе да се собереме и да гледаме некаде заедно, алооо, Марсо, Тони, Бојан, Грејт, Чекич, Деко, ACAB, Ibrakadabra и остала багра, бајаги сме во Скопје, плус други некои што студираат, ке удриме на пиво некаде и уз Интер ке се направиме термоси .
100 иницјативи имавме за вакво нешто али безуспешно, мислам дека боља прилика од онаа утре нема, бар нареден период кој за инат ке го бојкотирам . :smir:

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Дај бе да се собереме и да гледаме некаде заедно, алооо, Марсо, Тони, Бојан, Грејт, Чекич, Деко, ACAB, Ibrakadabra и остала багра, бајаги сме во Скопје, плус други некои што студираат, ке удриме на пиво некаде и уз Интер ке се направиме термоси .
100 иницјативи имавме за вакво нешто али безуспешно, мислам дека боља прилика од онаа утре нема, бар нареден период кој за инат ке го бојкотирам . :smir:
SYN, ај врати се наназад види колку пати сум покренал вакво нешто... јас искрено се надевав дека со отварањето на сајтот ќе напраиме некое коктелче... ама ништо

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Јас би дошол, особено утре, само нека организира некој поискусен со пабовите/баровите/кафичите...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајде јас сум за ке заседнеме некаде ке се налокаме уз добар фудбал :vozbud:

Ето: Сакам да играм финале против Барса на Бернабе

Камерунскиот интернационалец, Самуел Ето најавува победа против својот поранешен клуб Барселона на утрешниот дуел и се надева дека двата тима ќе играат повторно во финалето на Бернабе
“Никогаш не сонував дека ќе сретнам со Барса, но задоволство е да се игра против нив, и среќен сум што ќе се вратам на Камп Ноу, кој е мојот дом.” – рече Ето.

“Се надевам дека овие два тима ќе се сретнат во финалето од Лигата на Шампионите на Сантијаго Бернабе.”

Ето е свесен за квалитетот на Европскиот шампион и признава дека Барса е фаворит на утрешниот дуел, но сепка верува во победа на Интер.

“Барса е најдобриот тим во светот и само малку екипи можат да ги победат. Ние можеме да го сториме тоа и имаме шанси за триумф.”

Напаѓачот потоа проговори и за неговото заминување од Барселона ова лето. Вели дека никогаш не побарал повеќе пари за да го обнови договорот и посакува да знае што значеше изјавата на Гвардиола кој рече дека продажбата на Камерунецот е само ’чувство’.

“Доколку Гвардиола вели дека сум немал чувства за клубот, тоа е негово мислење.”

“Реалноста е дека ја никогаш немав проблеми, никогаш не сум одбил нешто, за разлика од други играчи на Барселона.”

“Заминав од Барселона но клубот сеуште е во моето срце и имам многу пријатели таму со кого разговарам често. Лага е тоа што беше напишано дека имам проблем во соблекувалната.”

“Исто така беа лажни и натписите дека сум побарал повеќе пари.. се беше лага. Никогаш не побарав ништо.”

“Мојот единствен проблем сега е тоа што сеуште немам идеа што значеа заборовите на Гвардиола ’чувство’.”

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.934
Поени од реакции
45.051
Ajде давајте идеи за '' собиранкава '', ја сум за Шенкли'с Спорт Бар, ке се ставиме порано, фаќаме место, и глеаме Интер, просто ко грав ебаго .

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Ајде сум за,само пишете каде,што,како...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.041
Поени од реакции
1.164
10 мил плус Суазо не е малце многу ??

Не можеше он да си го откупи договорот за 3 мил у јануар или нешто таке ??

Х-1 :smir: Ќе држи бункерот на барса едно полувреме :icon_lol:
Многу е. Реално би било двојно помалку + Суазо. А тоа со откупување на договорот не доаѓа предвид бидејќи како што кажав и порано кога се расправавме за Пандев, никој клуб не смее да го користи гленот 17 за да добие некој играч.

Докоолку даваме толку пари подобро да се обидеме за Коларов. Маикон десно а коларов лево. :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom