Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
uf ama ke bide festa vo sreda...:bakla::ultras:...

Samo se nadevam deka Inter nema samo da se brani tuku i ke igraat ofanzivno pa da gledame dobar mec...

Според играта против Бари,Милан и сега против Парма,кај виде дека Интер се бранеше жити очи ???

Според играта против Бари,Милан и сега против Парма,кај виде дека Интер се бранеше жити очи ???

No vo sreda nema da igrate protiv Bari ili Milan ili Parma tuku protiv EVROPSKIOT PRVAK BARCELONA

I ne rekov deka ke se branite tuku se nadevam deka ne!!

ако гледал според моментот кога е паднат голот може мисли дека е сме играле дефанзивно.
а инаку нашиот гол падна во 71 а на барса првиот гол во 66!

No vo sreda nema da igrate protiv Bari ili Milan ili Parma tuku protiv EVROPSKIOT PRVAK BARCELONA

:pos2::pos2::pos2:

И сеа според твојата логика Интер штом игра против Барса ке се брани а ??:tapp:

Против кој и да игра Интер нема да се брани веруј ми...ке осетите на своја кожа во среда :smir:

ако гледал според моментот кога е паднат голот може мисли дека е сме играле дефанзивно.
а инаку нашиот гол падна во 71 а на барса првиот гол во 66!

abe ne rekov deka igrate defanzivno tuku naprotiv..no vo sreda od Mourinho moze se da se ocekuva!!

Да не изненади Мурињо со 4-3-3?

Увиде дека во Италија со таа тактика тешко се проага,но ЛШ е тотално друго натпреварување од Калчото...Се е можно!

Да не изненади Мурињо со 4-3-3?

Увиде дека во Италија со таа тактика тешко се проага,но ЛШ е тотално друго натпреварување од Калчото...Се е можно!
Не верувам да ризикува и да излезе со таква формација. 4-4-2 си е одлична и добро се уклопени у неа. Ако излезат у средниот ред тие што излегоа со Милан ќе биде одлично.

и сега ако играме против барселона шо?
со формација 5-5-0 да излезиме треба?
ццццц ај в среда ќе биде ''спушти се доле'':helou:

Се е супер уште да тепаме... :)

Превод е иначе. Многу е доцна за сам да мозгам... Утре чекам некоја изјава што ќе ги загрее работите до максимум, среда ќе се замараме со составот пошто утре Мур ќе изјави нешто што нема врска, на пример Лусио ќе одмара и Камбиасо се враќа, а Балотели ќе започне пред Милито... и ете ти доволно нервози да те држат до натпреварот :)

Ето се среќава со својата поранешна екипа

Мурињо: Ето беше поклон од Барса

P.S. Where the hell is everybody :)

Добро бе кај сте луѓе, досадно ми е пааак....
Сега ако нема што да си правиме муабет, кога??
П.С да ја бапнам 1 за иљадарче, имам поддршка??:pipi:

Добро бе кај сте луѓе, досадно ми е пааак....
Сега ако нема што да си правиме муабет, кога??
П.С да ја бапнам 1 за иљадарче, имам поддршка??:pipi:
брат ако ми префрлат плата до утре ставам 1000ка на кец у кец и ич око не ми трепнува

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom