Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Момци ајде да пишам и јас,нешто зафатен во последно време,најдов време да пишам на шампионскиов и мој омилен фан-клуб :)

Читам Кварезма прва постава е,ми се допага тоа,но само нека изигра еднаш асално,како кога играше на ТОП-ТИМ купот против ЈуБе и ББилан,нека не прави само тривели пошо знаеме дека ке ја усере така.
Снајдер ако игра дава гол,слушајте ми го зборот...Ето со Балотели ке се покажат дека можат да функционираат,а можат.
Милито нека одмара оваа утакмица,ке треба повеке со Барса во среда...Лусио може да одмара,нека игра Матрикс заедно со Кордоба,Мота не знам дали е доволно излечен од повредата,но и да е не треба да се ризикува,треба Мурињо да го поштеди.

За утакмицата со Барса,останува да видиме што како ке биде,џабе сега ке збориме се и свашта,иако јас верувам дека можеме да ја тепаме дома Барса,а зашто да не и во гости,на Ноу Камп,не мора да ме реплицирате одма,фанови на Барса со постови нема шанса ке ве сомелеме и тако даље,ова е само мое мислење...

Ибра ме интересира како ке изигра,мада мислам дека нема да мрдне од Лусио,нема да се изнаигра,ме интересира и навивачите на Интер каков пречек му дадат иако зборат дека нема да прават ништо,осекам дека ке биде пеколно за него на Џузепе Меаца,а и за цел тим на Барса.

FORZA INTER !!​

btv...Деко најсрекен роденден се што сакаш да ти се исполни братче :):)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
According to Juventus, the Bianconeri's displays and victories in this start to the season are putting pressure on all the other teams, Inter most of all. Mourinho's reply to the Turin outfit? "Yes, yes. Look at the bags under my eyes. I don't sleep at night''...
Мур рулз, цело лето ги чекав овие изјави :)

Ibrakadabra

Wimoweh, wimoweh...
Член од
17 јуни 2007
Мислења
1.687
Поени од реакции
836
Слабо игра мајсторот за Барса... гол и асистенција... тапа :)

:drk::drk::drk:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.008
Ako судиме по 1 меч, гледајки ги противниците, Милито е најдобар играч на Светот, гол и две асистенции со Милан сепак не се мала работа .

:tv:

Со среќа нека му е, нека се потури од голови само не против Интер, и не во ЛШ . :smir:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707

Ме боли мене како игра мајсторот знам дека веќе не игра за Интер.А и знам дека е големо го*но азнам и дека е светски играч само со екипи како Хетафе.

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.361
Поени од реакции
949
Ха ха на срека го даде...Иначи против Гетафе и Ливорно најдобро му иде :wink:

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65

Не почнувај со Златан пак.. :smir:
Ќе треба Syn да брише цела вечер..

П.С. Нешто интересно за сите нас.. Милан заспа со Ливорно.. 0-0.. Сега ќе слушаме коментари од типот Ливорно играл затворено.. :pipi:
Или пак Гатузо немал право на настап..

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494

Стандард ко у италија, даваше голови со Парма, Реџина, и компанија. У лига шампиони ке го видим или со Реал кој ке играат. Тогаш се гледаат мајсторите :smir:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
0-0 милан хх толку им е силата ке се борат за 4 место го глеав ибра изигра солидно даде гол и намести али ке го чека пекол во среда

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom