Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Матрикс е повреден, нема да игра против Барса а и не може да го чува Ибра, ќе направи црвен во први 15 минути. Можеме да го демантираме Ибра само по крајот на сезоната, ако ја освоиме титулата, во спротивно пак ќе го слушаме како се фали дека тој бил најзаслужен за титулите.

Иначе во анкета на Марка во која гласале над 60000 фанови Ето е избран за подобар напаѓач од Ибрахимович:baeh:

Еј баш што сакам Матераци да го чува, ќе биде бегај Златане ама не можеш да се скриеш!:tapp::tapp:

Матераци дрво е бе,само што е агресивен ! Иначе нов сум на форумов,страствен навивач за Интер ! Позз :wink:

Матераци дрво е бе,само што е агресивен ! Иначе нов сум на форумов,страствен навивач за Интер ! Позз :wink:

За ќутек ми беше мене муабетот, ама нема везе, се зезам малце.
Иначе мислам на Златко треба да го стават Лусио, ама пак другиве повеќе го знаат. Ќе видиме Мурињо си знае, прво добро да се пројде со Парма! :helou:

Новиот стадион ке го носи името Џаќинто Фаќети.Новите вести објавуваат дека ке биде со капацитет од 65 000 места со сите можни услуги кои можат да бидат на еден фудбалски стадион.

Стадионот ке биде лоциран во местото Перо во северо-источниот дел на Милано близу новиот тренинг центар.Цената на овој објект би била некаде околу 400 милиони евра.

Дали вреди да си заминеме од Меаца?

Новиот стадион ке го носи името Џаќинто Фаќети.Новите вести објавуваат дека ке биде со капацитет од 65 000 места со сите можни услуги кои можат да бидат на еден фудбалски стадион.

Стадионот ке биде лоциран во местото Перо во северо-источниот дел на Милано близу новиот тренинг центар.Цената на овој објект би била некаде околу 400 милиони евра.

Сеуште не се знае дали стадионот ќе се вика Факети зошто се планира дел од парите да ги даде спонзор и најверојатно стадионот ќе се вика според спонзорот.

Иначе кој како ќе се разуди така си пишува за стадионот, првин беше 300 милиони евра па сега се 400 за една недела може ќе бидат и 500.

И тоа како вреди да се замине од Меаца. Со преселба на нов стадион приходите ќе се зголемат од сегашни 30 милиони на 100 милиони (зборам само од стадионот)

ps Денес ја прочитав најглупата шпекулација што сум ја слушнал некогаш. ЈУВЕ САКА ДА ГО АНГАЖРА САНТОН.

Иначе Интер ќе му понуди нов договор на Сантон со откупна клаузула од 60 милиони евра.

Абе добро е да се игра на нов стадион, ама Меаца за мене е легендарна, некако глупо ќе ми биде надвор да се игра.
Колку што разбрав ќе бил сличен на Емирати, што мислам дека е топ, незнам колку вредеше неговата изградба.
Мислам дека причината за овој проек дека е финансиска, ама да не тропам, нека каже некој што знае. Морати сигурно знае што е најдобро, па ќе видиме што ќе искочи. Само да не испадне после да се нема пари за играчи, па да трпи квалитетот на тимот. Иначе добро е кога се мисли за иднината на клубот!

За ќутек ми беше мене муабетот, ама нема везе, се зезам малце.
Иначе мислам на Златко треба да го стават Лусио, ама пак другиве повеќе го знаат. Ќе видиме Мурињо си знае, прво добро да се пројде со Парма! :helou:

ma na murinjo mue lesno za ibrahimovic ako se cuva mesi kako treba togas ibra e mala rabota go znaeme nego kako se dvizi lesno ke go sopneme samo mese da se zapre atoa santon i kordoba zaedno nego da go cuvat.
p.s moe mislenje e, ne mora da znaci

ps Денес ја прочитав најглупата шпекулација што сум ја слушнал некогаш. ЈУВЕ САКА ДА ГО АНГАЖРА САНТОН.

Иначе Интер ќе му понуди нов договор на Сантон со откупна клаузула од 60 милиони евра.
Ништо ново , се шпекулираше и летово дека Јуве е заинтересиран за Сантон и дека сака да го купи. Што мислиш ти зошто Канаваро му вика да смени клуб ? Демек да појди во Јуве и дека ке игра прва нон-стоп:toe:

Ете го, Ибра се јави. Дебилен кретен !!!

Него што е тој крив, има и фанови кои го тврдат истото. Како може само не ми е јасно, каква непочит кон останатите 10 играчи и негови другари до скоро време. Значи каков карактер цигански треба да имаш за да го кажеш ова, неблагодарник. Ајде Марко, излези да го чуваш Ибра, искрши му ја таа ионака празна циганска глава.

П.С. Добредојде Chimpanzee :)

Мислам дека Морати и компанија клубот го насочија на правата патека.Мислам дека све ова што се случува е зацртано и се одвива плански.Изградбата на стадион е одлична идеја.Можеби е скапа изградбата но меѓутоа тоа за неколку години ќе се исплати преку спонзорите.Нормално името на стадионот да го носи спонзорот како Емирати,Алианц арена итн.За тоа дека ќе страда тимот со засилувања не верувам, но и да има некоја финансиска криза мислам дека нема многу да се почувствува бидејќи конечно имаме младинска школа кој произведува таленти а и имаме доста млади играчи кои се очекува да бидат првотимци.Сантон,Балотели,Кутињо,Керлон,Арнаутович,Фоцати(мислам така се презиваше,капитен е на подмладокот и капитен на Италија до 17-18 години) така да овие младинци со уште некои играчи кои ги имаме мислам дека ни претстои добра иднина.Мислам дека Морати го води Интер на правата патека, да не зависиме од купувања на играчи туку сами да си произведуваме.Можда не се изјаснив најдобро ама мислам дека ќе ме разберете и ќе се сложите со мене.

Да, вреди и те како, по истото тимот и те како ке зајакне финансиски, свој стадион, нови спонзори, шиткање локали во истиот, отварање нови фан шопови и тн и тн, нека не ве залажуваат нивните долгови, кога тимот е воден од семеен бизнис кој очигледно бајаги напреднал, а најважното во моментов е финансиската тежина на Морати.
Пример, Интер е еден од најзадолжените клубови во Италија, а троши најмногу и за играчи и за плати, па и за тренер, и капак на Се планираат да градат нов стадион .

А за тоа дека оној на Јуве чини помалце, мн јасно, не е исто да градиш во село и град :) .
Се шалам, иш пијавици, поентата ми е дека можно е инвестицијата на Интер да е поскапа баш поради тоа што градат во Милано, а овие во Торино, башка очигледно овој на Интер ке биде и помодерен, логично со оглед на тежината на инвестицијата .

Пример, Интер е еден од најзадолжените клубови во Италија, а троши најмногу и за играчи и за плати, па и за тренер, и капак на Се планираат да градат нов стадион .

.

А колку се задолжени, ме плашиш вака, ако знае некој нека пише нешто баш ме интересира!

А колку се задолжени, ме плашиш вака, ако знае некој нека пише нешто баш ме интересира!
Eпа баш затоа го кажав тоа де, за вас загрижените :), долгот е голем, но како што реков Интер води смеен бизнис и пак важи за еден од најбогатите клубови во Италија . Реков, најбитна е финансиската тежина на Масимо Морати, а не долгот кој е над 250 милиони евра, не ти е доволен указ тоа дека и покрај истиот, Интер троши најмногу, дава најголеми плати и има најскапо платен тренер и планира изградба на нов стадион .
Пример, Рома има доста мал долг, и е далеку подобра од Интер во тој поглед, а продадоа дел од играчите, не можат да направат еден асален траснфер, фановите бараат смена на раководството со што таа табела на задолжени тимови и не е од некое големо значење . Иста ситуација со Милан а го шитнаа Кака, го шитнаа Горкуф, а го земаа само Хунти и се жалеа дека финансиски не можат да издржат уште еден '' скап '' трансфер.

Не се плашете, дури не пукне, се е под контрола :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom