Важи ама само ако дадете чесен збор дека нема да побегнете на полувремеБраво браво, супер ви е сајтот, со здравје да се служите долги години.
Другата недеља ќе примате комшије на чатот ??
Секако, добредојдени стеПримате фанови на други тимови, нели ?![]()
Требаше активација. Активиран си и ти и сите кои чекаа. Можеш да се логираш.neznam zs ne mozam da se registriram na sajtot:nesum:
не :baeh::baeh::baeh:Примате фанови на други тимови, нели ?![]()
Од тоа јас што видов , Виеира му создаде 100% шанса на Милиито , или грешам?После првото полувреме, Интер 0-0 Бари.
Имавме неколку шанси, Ето, Милито, Мота ... но сите завршија неуспешно. Тимот добро функционира, очајно фали Камбијасо на местото на несмасниот Виера, Матераци пак во кунг-фу верзија и очекувам да се замени во второто полувреме.
Бари комбинира добро, скоро 90% од прво полувреме играат пред нивниот шеснаесетник, среќа што Кутузов е несмасен, лесно можеше да губиме.
Исто така очекувам смена во второ полувреме, Занети во среден ред, Виера аут, а лев бек да влезе Сантон зошто само тој може да го запре брзиот Алварез.
Ако сакаме победа ќе мора повеќе да притиснеме во второ полувреме, очекувам Мурињо да поработи на тоа токму сега во соблекувалната
Форца Интер !!!
кутузов е тој а занети тешко некако се снаоѓа денеска незнам зошто!Со среќа , многу паметна работаСи се зачленив и јас. :smir:
Едит : Го гледав првото полувреме и десното крило на Бари незнам као се вика, али му бега на Занети како сака. Таму ви треба смена мислам.
со една шанса неможе да се извади дека цело прво полувреме беше анемичен!Од тоа јас што видов , Виеира му создаде 100% шанса на Милиито , или грешам?
Не грешишОд тоа јас што видов , Виеира му создаде 100% шанса на Милиито , или грешам?