Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
3 години по ред се обидуваа да го земат... така да очигледно е дека не бил за продажба се додека не освои неколку титули со Милан, истото ќе биде и со Пато... ќе си иде за неколку сезони ама засега не е за продажба, сигурно не очекуваш 19 годишен перспективен играч целата кариера да ја помине во ист клуб а да не му е ни матичен.
јеби га не се сите како ЗАНЕТИ!!!!!

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.799
Нема да го дадат бе. Пато е масовно на цело село...

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
"Lazio's best players? The goalkeeper and the doctor who did very well in the final minutes... If I were the referee this is the only thing I would have underlined with a decision, that of giving at least ten minutes of added time... Anyway, it went like this and Lazio won. We have to continue on this track, we are convinced. There's still something missing: condition, our play in cetain situations, but with four new players on the pitch it went better than expected. It could have gone better in terms of the result, but I am optimistic."

Мурињо за преседник! :pos2:

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569
Што ме накурча овие лацио еј коа ке играат во првенство лацио - интер ке ја стаам 2 ка за 50 евра многу срека имаа, тој па лотито јаде гомна нешто тепавме хаха па не немат тепано од појма неам од кога. Од последните 4 утакмици ние 3 тепавме во првенство што се палат толку.И валда му текна сеа на морати дека ни треба плеј за да бидеме појаки нека не штеди пари нека купува што побрзо.

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
"Lazio's best players? The goalkeeper and the doctor who did very well in the final minutes... If I were the referee this is the only thing I would have underlined with a decision, that of giving at least ten minutes of added time... Anyway, it went like this and Lazio won. We have to continue on this track, we are convinced. There's still something missing: condition, our play in cetain situations, but with four new players on the pitch it went better than expected. It could have gone better in terms of the result, but I am optimistic."

Овој е луд бре :pos:

В

Вори

Гостин

Значи секоја чест.Машина од тренер,и од човек.Не за џабе ми е омилен тренер.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.799
ја само чекам мурињо да му возврати со изјава, сигурно пак ке биде некој бисер!
Еве ја изјавата:

:pos:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Мене само не ми е јасно кога Мурињо ќе прифати дека е обичен човек, а не специјален, како што милува да се нарече. Значи како и секој човек, тој е предодреден да победува и да губи, предодреден е на успеси и неуспеси. До кога ќе му бидат криви судиите, докторските екипи, домарот на стадионот или што ти јас знам... неговата куќна помошничка или градинарот. Уште од времето кога беше менаџер на Челзи никогаш немам слушнато дека прифатил пораз со реченицата, тактички бевме надмудрени, противникот беше подобар, или нешто слично на ова. Дефинитивно Мурињо е најлошиот губитник кој некогаш се појавил на терените или околу нив.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.335
Поени од реакции
47.003
Затоа и ретко губи, што сакаш да каже, ко лузерчено што ги водеше Јувентус да изјавува дека противникот изиграл многу добро во средниот ред а играл дома со Аталанта и изиграл нерешено .

Ако, ако, затоа и го сакам овој човек, нејќе порази, ги мрази, одвратни му се, просто ко грав . . . :toe:

Член од
15 јуни 2007
Мислења
353
Поени од реакции
21
Мене само не ми е јасно кога Мурињо ќе прифати дека е обичен човек, а не специјален, како што милува да се нарече. Значи како и секој човек, тој е предодреден да победува и да губи, предодреден е на успеси и неуспеси. До кога ќе му бидат криви судиите, докторските екипи, домарот на стадионот или што ти јас знам... неговата куќна помошничка или градинарот. Уште од времето кога беше менаџер на Челзи никогаш немам слушнато дека прифатил пораз со реченицата, тактички бевме надмудрени, противникот беше подобар, или нешто слично на ова. Дефинитивно Мурињо е најлошиот губитник кој некогаш се појавил на терените или околу нив.

Da ne sakas da kazes deka bevme nadmudreni ili Lazio bese podobar . ?

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.251
Поени од реакции
8.168
Da ne sakas da kazes deka bevme nadmudreni ili Lazio bese podobar . ?
Не, не го реков тоа. Го гледав мечот и напротив, видов само една екипа на теренот а тоа беше Интер. Само се надоврзав на многуте изјави на Мурињо кога неговата екипа ќе загуби. Секогаш му се криви некои виши сили а никогаш неговите играчи (во случајов за неефикасноста или катастрофалната ефикасност, како сакате) или па не дај Боже, самиот тој.

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.675
Поени од реакции
59.799
Мурињо и кога го прашаа за расправијата со Ето во тунелот на мечот Челзи - Барселона, изјави: Ето е како мене. Не трпи порази!

Тоа си е карактерна особина, и мене ми е мило што Интер има таков тренер отколку некоја мивка што ќе им се упикува на новинарите и ќе дава средно-жалосни изјави. Никогаш не е досадно со Мур! :helou:

ADVISOR

barca & inter
Член од
4 јуни 2009
Мислења
799
Поени од реакции
16
Ве молам да не се замарате многу за супер куп , следува првенството и лига на шампиони:helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom