Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не тоа мислам дека беше првата изјава на мурињо а после тоа лотито му врати :helou:

Одлично, ако не е завршена дискусијата, се знае кој го има последниот збор :)

Лусио ја доби 6ката. Пред некоја сезона му ја зедоа мислам на Бурдисо во чест на легендарниот Факети, сепак повторно се враќа на некој од играчите.

Сега следува тим купот на 14ти во кој ќе играме по едно полувреме со Јувентус и Милан и ќе ги измериме силите со конкурентите за скудетото.

Лусио ја доби 6ката. Пред некоја сезона му ја зедоа мислам на Бурдисо во чест на легендарниот Факети, сепак повторно се враќа на некој од играчите.

Сега следува тим купот на 14ти во кој ќе играме по едно полувреме со Јувентус и Милан и ќе ги измериме силите со конкурентите за скудетото.
Факети носеше тројка:helou:
Максвел носеше 6ка

Арнаутович може да ја земе, или пак ке ја земе 17ката!

п.с.Комшиите го дадоа Пато ....

Да? Дај линк. Ако замина и Пато овие ќе се борат за опстанок.

A.C. MILAN OFFICIAL NOTE

8/9/2009

MILAN - Concerning news that appeared this morning on English media, A.C. Milan reiterate that there is no negotiation regarding Alexandre Pato, and that the player is absolutely not for sale.

не знам кај виде дека сме го дале...

A.C. MILAN OFFICIAL NOTE

8/9/2009

MILAN - Concerning news that appeared this morning on English media, A.C. Milan reiterate that there is no negotiation regarding Alexandre Pato, and that the player is absolutely not for sale.
абе и кака не беше на продажба...

Пато не е Кака :icon_lol:

За Кака не истакнаја дека не е на продажба. Порано да, ама за последниве шпекулации со Реал немаше.

Пато не е Кака :icon_lol:

За Кака не истакнаја дека не е на продажба. Порано да, ама за последниве шпекулации со Реал немаше.
океј ке видиме ...

Абе остај те го Пато, NOTW ги прати Алонсо и Торес во Челзи пред месец дена, за повеќе од 100 милиони фунти, па не Пато, добро познат играч на Анчелоти.

3 години по ред се обидуваа да го земат... така да очигледно е дека не бил за продажба се додека не освои неколку титули со Милан, истото ќе биде и со Пато... ќе си иде за неколку сезони ама засега не е за продажба, сигурно не очекуваш 19 годишен перспективен играч целата кариера да ја помине во ист клуб а да не му е ни матичен.

Aj pa ti se sto ke procitas ke poveruvas.
Se se toa glasini nema teoretski sansi da si go prodadat momentalno nalkvalitetniot igrac vo timot,a baska e i mlad i ne mi se veruva.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom