Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.684
Поени од реакции
59.834
Да... јас бев скептик малце за Милито а и други на фан-клубов, ама еве почна да не демантира уште на припремите.

А за Ето навистина, и јас не гледав, ако може некој да каже колку играше и како? Колку што гледам од постовиве не сме играле којзнае како, ама секогаш е така Мур кога ќе го испретумба составот.

Еве од сајтот:

Samuel Eto'o played 42 minutes on his debut for Inter in the 1-0 Pirelli Cup victory over Monaco.

"It was only a friendly, but it was important to win," Inter's new signing told Sky Sport Italia. "I am very happy, we played very well as a team. It's not the individual player that counts, but the group. What counts in this phase is to gradually adapt to the team's mechanisms.

"What did José Mourinho tell me before the match? To play how I wanted and without any worries because I had very few minutes in my legs."
И Јури Џоркаеф дошол на натпреварот:

An old friend watched from the stands as Inter beat Monaco 1-0 to lift the 2009 Pirelli Cup: Youri Djorkaeff, the former World Cup winner who scored 39 goals (including that memorable acrobatic goal against Roma) in 127 appearances and won a UEFA Cup during his three-season spell with Inter from 1996-99.

Youri, who took part in Inter's Centenary celebrations in 2008, arrived directly from the United States where he lives with his wonderful family, and after the final whistle at the Stade Louis II he made his way to the dressing room to greet José Mourinho and all the players.
Кој не видел досега (ако има таков), на овој гол се мисли:

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Да... јас бев скептик малце за Милито а и други на фан-клубов, ама еве почна да не демантира уште на припремите.

А за Ето навистина, и јас не гледав, ако може некој да каже колку играше и како? Колку што гледам од постовиве не сме играле којзнае како, ама секогаш е така Мур кога ќе го испретумба составот.
Па не играше лошо, изигра 40 минути нормално, имаше добри додавања прецизни кон Маикон у празно имаше едно добро и тоа. Мота се обиде 2-3 пати со долга топка у фор да го пронајде исто и Матераци но неуспешно, добра контрола имаше неможеа топката да му ја земат добро ја чуваше и тоа е тоа на крај изјави дека е среќен и добро му иде се прилагодува сеуште на тимот. И да не забораам немаше гол шанса :)

Ibracadabra

Волшебник
Член од
21 септември 2008
Мислења
1.299
Поени од реакции
65
Како што гледам немаме ниедна пријателска до мечот со Лацио во Кина. Тоа според мене значи дека Ето единствено ќе се уигрува на тренинг. Мислам дека нема да го видиме посакуваниот тандем против Лацио, Ето-Милито. Највероватно ќе игра Балотели прв тим. Мислам дека ќе настапиме со овој тим

Цезар, Маикон, Лусио, Чиву, Занети, Камбиасо, Мота, Мунтари, Станкович, Балотели, Милито.

Ќе видиме колку ќе погрешам од овие 11. Али мислам најмногу до 2. :smir:

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Како одигравме второто само првиот дел го гледав?
Првото катарстофа беа.

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Како одигравме второто само првиот дел го гледав?
Првото катарстофа беа.
Второто добро беше за разлика од првото кај шо бевме катастрофа второво коа влезе првиот состав коа им викнаа од почеток топка не видоа Монако и гол им дадовме, и после спласна темпото се играше нормално на двете страни без шанси и тоа :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Второто добро беше за разлика од првото кај шо бевме катастрофа второво коа влезе првиот состав коа им викнаа од почеток топка не видоа Монако и гол им дадовме, и после спласна темпото се играше нормално на двете страни без шанси и тоа :)
Тоа ме интересира. Како одигравме со прв тим. Лимитот ми е при крај па имам ставено забрани за видео, данлоад... не можам да отворам ни youtube па ќе почекам за хајлајти еден ден :)

Член од
25 ноември 2008
Мислења
1.026
Поени од реакции
682
Како што гледам немаме ниедна пријателска до мечот со Лацио во Кина. Тоа според мене значи дека Ето единствено ќе се уигрува на тренинг. Мислам дека нема да го видиме посакуваниот тандем против Лацио, Ето-Милито. Највероватно ќе игра Балотели прв тим. Мислам дека ќе настапиме со овој тим

Цезар, Маикон, Лусио, Чиву, Занети, Камбиасо, Мота, Мунтари, Станкович, Балотели, Милито.

Ќе видиме колку ќе погрешам од овие 11. Али мислам најмногу до 2. :smir:
Се сложувам со твоево мислење за составот,најмногу 2 измени може да има и тоа Самуел на местото на Киву и доколку набие кондиција Ето да стартова од почеток.Бидејќи овие му се први тренинзи на Ето па му треба малце време.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не ја гледав утакмицата,тапа нет иам у пм...според ова што читам играта не била кој знае што,што не е ништо чудно за Интер и Мурињо коа се работи за пријателски утакмици...
Виеира како и секоја утакмица што игра,усерува кај стигне,така било и на оваа...

МИЛИТО...но комент за него и неговата игра...освен GRANDEE MILLITO.Каков играч земавме,допрва ке разара,свака му част со која леснотија дава голови...

П.С-Има ли македонски блог за Интер или нешто такво...

П.П.С-Видете што најдов низ нетов.....ех комплекси комплески,напатени душички :pipi:
http://milanfansmkd.blogspot.com/2009/02/rk-merda-grande-milan.html
http://forum.kajgana.com/%D1%82%D1%83%D0%BA%D0%B0l

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.775
Поени од реакции
6.569
Браво милито стварно добро игра одлично засилуване за тимот.Идеме на лс со него и ето

Член од
30 јули 2008
Мислења
2.066
Поени од реакции
71
Се е добро засега, но мора да се зема некој мозок во средниот ред, Шнајдер се спомнува како можност ( би било многу паметен потег ), а од другите во игра е и Швајни од Баерн Минхен.
Диего замина кај Јубе, а ние само што испишавме илјадници постови за него во последниве две години.

Marso

Io sono INTERISTA!
Член од
22 јануари 2006
Мислења
1.456
Поени од реакции
311
Се е добро засега, но мора да се зема некој мозок во средниот ред, Шнајдер се спомнува како можност ( би било многу паметен потег ), а од другите во игра е и Швајни од Баерн Минхен.
Диего замина кај Јубе, а ние само што испишавме илјадници постови за него во последниве две години.
Снајдер, како иде времето шансите и опциите за таа мочана 10ка ни се намалуваат......... а мислам дека Снајдер е една од малкуте преостанати опции.....

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.049
Поени од реакции
1.177
Снајдер, како иде времето шансите и опциите за таа мочана 10ка ни се намалуваат......... а мислам дека Снајдер е една од малкуте преостанати опции.....
Зошто се намалуваат? Немам прочитано ништо за него дека се интересира некој клуб. А според мене е многу подобро решение од Деко. Не е многу скап, многу е помлад и е доволно докажан...

Нема да биде лошо да ги купиме Деко и Касано. Деко не би вредел повеќе од 5-8 милиони а Касано околу 20 - некој (Мансини, Бурдисо, Ривас, Суазо или Обиња) Па повторно ќе му останат најмалку 30 милиони на Морати од оние што му ги даде Барса.

Ако пресметаме оваа сезона не потрошивме многу кеш и се ослободивме од најскапо платените играчи.
Околу 16 милиони за Мота и Милито + 8-9 за Лусио тоа е околу 25 милиони. А освоивме скудето лига на шампиони стигнавме колку толку далеку најк ни дава околу 20 милиони по сезона, други спонзори, 50 милиони од Барса...
Не е Морати за жалење. :)

Nik20

Неверификуван член од немаштија
Член од
13 јули 2009
Мислења
5.546
Поени од реакции
7.085

п.с.Видете кој е креатор на видеото:smir:

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
Што лупаш бе ? 2 класи ....

Мунтари и Камбиасо малце да не се ? Трчаат повеќе од цел среден ред на Јубентус .... Занети слаб да не е ? (коа игра мид) ?

Нас ни фали ПЛЕЈ ...

И не го вреѓај Кварезма , типот ке направи ПИЧВАЈЗ !

Who's with me :) ? Fuck yeh !
of lele e ne sinter :mad: neme nervirajte aman ke vidime vo maj koj ke se siti

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom