Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле каков тандем ќе имавме во Серија А со Ибра и Милито. Како не можеше уште една година да почека. Убаво си кажа Барса убав фудбал ќе игра секогаш што мораше баш оваа година да отиде.

Не е ова гурманско катче, терајте муабет соодветен на темата, вака само апетит отвараш . . ебаго .
некој изглеа мн е напнат:nesum:..башка ми подукочува уткамицата затоа не ја глеам мора да си најдам занимација. не мора да се палиш одма:smir:

Леле каков тандем ќе имавме во Серија А со Ибра и Милито. Како не можеше уште една година да почека. Убаво си кажа Барса убав фудбал ќе игра секогаш што мораше баш оваа година да отиде.

go imate Eto'o be....

некој изглеа мн е напнат:nesum:..башка ми подукочува уткамицата затоа не ја глеам мора да си најдам занимација. не мора да се палиш одма:smir:
Не мора со офтопици да се трола на темава зашто и онака истите се бришат, капираш ваљда зашто го напишав тоа . Далеку од тоа дека сум напнат, али ретки се тие што ги интересираат твоите палачинки .

Ајт, терај/те онтопик .

А ти не мора да пишуваш нешто без врска само колку да пишеш. На место му беше коментарот. Ако имаш да кажеш нешто на темава (натпреваров и Интер) слободно напиши, ќе дискутираме. Ако не, не оди off topic :smir:.

Матераци ќе убие некого

Пехарот беше огромен, како тој од Лига на шампиони :pos:. Сепак, убаво е да се гледа како Занети подига трофеи.

Не стигнав да гледам ама еве стигнав да го соберам од youtube:

Браво Милито, ако игра вака сезонава пердуви ќе летаат во Сериа А.

Пехарот беше огромен, како тој од Лига на шампиони :pos:. Сепак, убаво е да се гледа како Занети подига трофеи.

треба да го пратиме Занети во теретана малце да се ујача повеќе РАЦЕ И РАМО, зашто од кревање пехари......... ќе добие запалење на мускули ......... хахахахахахаххахахахаа

ГРАНДЕ Милито........ уф уф уф........ тоа е класа напаѓач.......... шанса - гол........ башка и ме изненади со брзината...... што да кажам....... само суперлативи......... може е прерано да зборам вака, ама мислам дека МИЛИТО ни е најдбориот човен што го земавме, не ЕТО........

Милито ме изненадува. Не очекував толку лесно голови да дава.. Сепак додека дава голови тоа е добро за Интер.
Гледам таму на снимката го има и Ето. Зошто никој нема ништо напишано како изигра Ето? Не го гледав второто.. А никој ништо не напишал за тоа како Ето изиграл.. :jaj: Ќе го биде или играше многу малку?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom