Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме разочаравте исто како кога го убија Клинт Иствуд во Гран Торино :nesum:
Е сега ми го унакази филмот!!!!:tapp:Е па и јас да сум на местото на ибра истото би го направил...толку!:pipi:

Сакам титула во ЛШ .. ама сакам да е освоена со играчи што го сакаат и почитуваат клубот ... нешто како Занети,Цезар,Матрикс,Кордоба ... и луѓе што нема при секој пораз да плачат како ова фали , она фали ....

Па да му ебам матер сите што го пратат Интер во последниве 15 години ЗНААТ дека ниеден асален ПЛЕЈМЕЈКЕР сме немале ... Плеј ако не ти асистира кој ке ти асистира ? ја од дома да им влезам преку екран ?

Ете ти одговор на тоа зашто Ибра мора да прави повеќе него другите напаѓачи ...

А сега ,

кажи ми ти дали се согласуваш со однесувањето на Ибрахимовиќ .. ама како ФАН НА ИНТЕР .. не како ФАН НА ИБРАХИМОВИЌ ...
A Стефан Далмат ?:pos2::pos2::pos2::pos2:

Е сега ми го унакази филмот!!!!:tapp:Е па и јас да сум на местото на ибра истото би го направил...толку!:pipi:

A Стефан Далмат ?:pos2::pos2::pos2::pos2:

Ја немав толку лошо мислење за Далма само поради една утакмица каде го направи Турам ЛОМ !!!!!!!! :helou::helou::helou:

И Малдини цел живот игра за Милан, и тие како тебе мислеа дека не треба да го пензионираат и види каде завршија.. и учи!

Како игра Занети баш ме интересира на 35 години? И да ти кажам куро ме боли што го интересира Занети, дали пари или бонбони! Се додека игра тој на позиција на која треба да прави асистенции, да дрибла, да шутира и дава голови.. и се додека тој не го прави тоа.. па ако сакал и Путин нека се вика.. тој веќе не треба да игра! Нека биди резерва ако толку го сакате..

Еве уште еден кој увидел дека Занети не игра добро во средина, односно средината губи со него.. ама сега па ти викаш да играл десен бек..!?
А што со Маикон? Можеби Занети е подобар и поискусен во дефанзива од него, но центаршутевите на Маикон и неговите голови Занети можи само да ги сонува..

JA OCIGLEDNO NE MOZAM DA TE RABERAM DALI TI VOOPSTO SI GO PRATEL INTER OD POSLEDNITE 10-15 GODINI ILI SI NAVIVAC OD NEODAMNA PA NE MOZES DA RAZGRANICIS NEKOI RABOTI.
VISTINSKIOT NAVIVAC NA INTER NAJMNOGU TREBA DA SE ZALAGA ZA ZANETI AKO NE TI E JASNO POGLEDNI GO KLIPOT NA DEKO MOZE NEKOI RABOTI KE TI SE RAZJASNAT:toe:

Денеска можеме да започниме со нова тема/
Еве нека биде каде ќе ја прославуваме 17-та титула.
За арно, за убо.

Мислам дека нема потреба повеќе да се замараме со ова.
Морати имаше една "умерена" изјава со која застана зад Ибра. Нити Мурињо не го критикуваше својот напаѓач.
Гледам денес и Дренте трврди дека со сигурност Ибра оди во Реал, друга сторија каде што Кака сигурно оди во Реал. Тоа е повеќе да се одвлечи вниманието од понижувањето од оној катастрофален пораз од Барса па сега ќе правиме тим со најголемите фудбалски звезди.

Да ја оставиме оваа ситуација да си ја решат внатре во клубот па на крај шо ќе биде ќе биде.

Денеска можеме да започниме со нова тема/
Еве нека биде каде ќе ја прославуваме 17-та титула.
За арно, за убо.
Ќе славиме кога ќе биде и официално освоена. Кога нема да постојат ни теоретски шанси за Милан, а тоа најверојатно ќе биде во наредното коло :)

JA OCIGLEDNO NE MOZAM DA TE RABERAM DALI TI VOOPSTO SI GO PRATEL INTER OD POSLEDNITE 10-15 GODINI ILI SI NAVIVAC OD NEODAMNA PA NE MOZES DA RAZGRANICIS NEKOI RABOTI.
VISTINSKIOT NAVIVAC NA INTER NAJMNOGU TREBA DA SE ZALAGA ZA ZANETI AKO NE TI E JASNO POGLEDNI GO KLIPOT NA DEKO MOZE NEKOI RABOTI KE TI SE RAZJASNAT:toe:

Искрено јас сум навивач на кого му беше смачено од тоа Интер да биде 3 клуб во Италија, да нема титула некои 10 тина година додека го пратев, и како вистински навивач на клубот за неговото најдобро, за клубот да продолжи да освојува титули мислам дека во овој момент Златан е попотребен од еден Занети, па ако сакаш и еден Мурињо (ја освоивме со Златан и без Мурињо). Тоа е моето мислење. Златан премногу ни треба за така да се однесуваме кон него! А ако вас ви се допаѓа другата верзија, онаа на блед Интер, со единствена светла точка во името на Хавиер Занети, тоа си е ваша работа. Вие можеби подрага ви е онаа генерација која се бореше за купот на Италија со имиња како Матераци, Кордоба, Круз, Станкович и се разбира не чело со Занети, додека мене ми стана помила оваа генерација со Цезар, Маикон, Камбиасо, Чиву и се разбира на чело со Златан! Тоа е целата приказна.. мене ми е убаво со титула.. вие изгледа сакате да го избркате Златан, премногу сте начитани весници.. на се што ќе се напише верувате.. и мислите дека со 100 милиони евра ќе се склопи еден подобар тим! Колку за ваша информација Реал Мадрид секоја година има по најмалку 100 милиони евра, ама го нема Зидан, го нема Роналдо, го нема Макелеле, го нема Хиеро, го нема Роберто Карлос.. знаете има толку многу играчи на пазарот, но ретки се тие како Златан, Меси, Кака, Жерард.. кои би можеле да го понесат остатокот на тимот кон титулата.. само тоа изгледа ви е тешко да го разберите сите вие.. па дрндајте си овде колку сакате..

Еве, како за крај, како шлаг на тортата, свежа ексклузивна вест од goal.com:

Inter star Zlatan Ibrahimovic is heading to Real Madrid this summer as Royston Drenthe allegedly claims that a deal is already done, according to reports in Italy.
Sportmediaset.it claims that the Real Madrid man told a friend of 'Ibra' that the Inter striker was heading to the Santiago Bernabeu at the end of term.

"Everyone at Real Madrid knows that he [Ibrahimovic] will be here next year. The money to buy Ibra is not a problem," Drenthe is quoted as saying on Sportmediaset.it.

The report suggests Drenthe spoke to Ibrahimovic's friend, Labinot Harbuzi, who plays for Malmo, and it was Harbuzi who made the revelations to the media.

Ibrahimovic himself has recently hinted he would leave, telling Eurosport that it could be time to move on. The Sweden international has not changed his mind as he admits he could go on to win the Champions League with another side.

"Winning the Champions League? I can do it with Inter or with another team," the hitman told Canal Plus.

Ако е така, му благодарам за сите овие сезони, за титулите во кои тој имаше голем удел (да не заборавиме на ланскиот натпревар против Парма), и да му посакам се најубаво ако веќе така решил.

Доколку не е Трач.ком срање имам да кажам само едно .....

Оф сиротиња ... Леле што ми е мерак да отиде во Реал и да се заебе како и сите останати алчни за пари "звезди"

Доколку не е Трач.ком срање имам да кажам само едно .....

Оф сиротиња ... Леле што ми е мерак да отиде во Реал и да се заебе како и сите останати алчни за пари "звезди"
ми го зема зборот!
треба да ставиме облог дека ако отиде во реал ке го следи примерот на Касано и Овен!!

A izvini u red e ti da davas 30 gola na sezona,da im pravis na 10miljoni narod u Italija da im bide ubavo i na kraj da izlezes na teren i site da ti svirat kako da nemas dadeno gol so godini?
Чекај малце бе, чекај, каков транспарент имаше за Кака кога играа на домашен терен против Фиорентина . . . гласеше I belong to Money ! Не се знаеше дали ке остане во Милан, и фановите го искажуваа револтот кон еден Кака, без кој Милан е една голема нула, јас не видов да ги замолчува .
Ти знаеш зашто воопшто беше свирењето за Ибра ? Треба да нацртаме дека не беше поради лошата игра for god sake за да сватите .

Проблемот кај дел од вас е што не можете да го замислите Интер без Ибра, како и со Занети, бевме убедени дека е незаменлив, али дојде Маикон . . . со 100 милиони евра од продажба на Ибра, со тренер како Мурињо, црни периоди, 3ти во Италија . . . Алиса во Земјата на Чудата нема толкава доза на фантазија .

И гледам се потпирате на изјавите на Морати, ондак што ке кажете на изјавата на Ибра на емисија за Еуроспорт, лично ја гледав така да не е трач дот ком сра*е, САКАМ НОВ ПРЕДИЗВИК ВО МОЈАТА КАРИЕРА, САКАМ ДА ЗАМИНАМ . . . . . и ? C.N. му го даде одговорот за таа изјава, и тоа ве боли, иако Ибра индиректно го сврте грбот на клубот за кој навивате .

пс @ Ibracadabra жити се не се потпирај на изјава на Морати, жити се, минатата сезона кога Манчини во НАЈТЕШКИОТ период на тимот по елиминацијата од ЛШ ни го сврте грбот кога рече дека ке замине, Морати беше тој што до денот кога беше отпуштен Манчио тврдеше дека тој ке биде тренер и наредната сезона . :smir: Иако 90% од навивачите беа разочарани од испадот на Манчини на тој пред, и ретки беа тие што сакаа да го гледаат тука и оваа сезона .

п.п.с. Ибра во Реал једино нешто што ке освои, т.е. ке има шанса да освои е Копа Дел Реј, ништо друго . . . ќе се зае*е како и неговиот идол од детството, Роналдо .

Дежа ву.

Истата приказна како и со Роналдо. :)
Ние навивачите пак ќе си имаме ''предавник'', иако ни одблиску не е таква работата. Ама тоа е, фудбал и страстите поврзани со истиот.

Дежа ву.

Истата приказна како и со Роналдо. :)
Ние навивачите пак ќе си имаме ''предавник'', иако ни одблиску не е таква работата. Ама тоа е, фудбал и страстите поврзани со истиот.

Јас не би ги споредил Ибра и Роналдо ....Зашто Роналдо скоро и да не заигра за Интер ... а беше плаќан како да игра дур си го прчеше на Ибица/Копакабана ... Овој суртуков бар игра нешто ....

Со Роналдо приказната беше поинаква, и Купер беше еден од оние кои сакаше Рони да замине . Лично, за Ибра се имам изјаснето, еден и единствен е таков во светот, но се си има свои граници, нека не демантира деновиве дека ке остане во Интер како што тоа К.Р. во неколку наврати го направи за Манчестер, па може и ке се смират работите .
Не е работава за испревртени изјави низ медиумите, типот си беше кристално јасен на Оne to One, емисија на Еуроспорт, кој ја следел знае за што говорам . . . :toe: . До минатата сезона уште еднаш се повторувам, велеше дека сака да ја стигна бројката на настапи која ја има Занети, оваа вели дека му е доста од Интер и сака нов предизвик .

И Малдини цел живот игра за Милан, и тие како тебе мислеа дека не треба да го пензионираат и види каде завршија.. и учи!

сезонава Милан има втора најдобра одбрана со само 4 гола позади интер, а воедно и Малдини се изнаигра... преку 20 натпревари има, инаку он и на 38 години освои ЛШ со Милан така да муабетов не ти држи вода....

сезонава Милан има втора најдобра одбрана со само 4 гола позади интер, а воедно и Малдини се изнаигра... преку 20 натпревари има, инаку он и на 38 години освои ЛШ со Милан така да муабетов не ти држи вода....
бранењето не е само улога на одбраната и голманот туку на цела екипа!
а тоа што Малдини згреши што продолжи уште една сезона згреши!
како и да е останува меѓу најдобрите одбранбени фудбалери во историјата заедно со татко му!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom