_The Great_
Il Genio
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 5.955
- Поени од реакции
- 3.318
Da pocnam da seram za minatogodisnite golovi sto ja donesoa titulata na Inter?Eve sigurno najdraga ti bila taa protiv Parma lani u poslednoto kolo
Ti mi sporeduvas utki protiv Manchester sto pazi ne bea mnogu po negova vina tuku ednostavno nemase srekja.Udarot so glava bese super no ednostavno nemase srekja ne go sakase topkata.
Samiot vide deka koga ne igrase Ibra kratok period Inter ne bese toa toa.
Taka e vo site timovi.Igraci kako Ibra vo Inter,Kaka vo Milan,Ronaldo vo Mancester,Gerard vo Liverpul se nezamenlivi i igraci sto go nosat celiot tovar na timot.Site ocekuvaat od niv.Eve iskreno kazi mi,koga Inter gubi od koj ocekuvas da dade gol?Ili koga e topkata vo Ibra ocekuvas li nekoe majstorstvo i od nevozmozna situacija da napravi volsebstvo so topkata i da postigne gol?:smir:
Другар, се што напиша ти е на место, да се разбереме, никој тука не оспорува што постигнал Ибра за Интер, напротив сите сме горди на него, горди сме што имаме најдобар напаѓач во светот токму во нашиот омилен тим.
Сите тука се незадоволни поради неговиот однос и карактер, а не поради тоа што тој постигнал за Интер.
Ибра даде многу за Интер, но навистина не е в ред да заќутуваш сопствени навивачи, каде е почитта кон нив и каде е лојалноста кон клубот во овој случај ?
Е сега, како вистински навивач на Интер според мене е логично да застанам зад клубот, сепак Интер пред се, а во ист кош се и навивачите. Нека се извини Ибра и пак ќе ми стане омилен, друго незнам што да речам освен дека Интер ми е пред се.