Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da pocnam da seram za minatogodisnite golovi sto ja donesoa titulata na Inter?Eve sigurno najdraga ti bila taa protiv Parma lani u poslednoto kolo:)
Ti mi sporeduvas utki protiv Manchester sto pazi ne bea mnogu po negova vina tuku ednostavno nemase srekja.Udarot so glava bese super no ednostavno nemase srekja ne go sakase topkata.
Samiot vide deka koga ne igrase Ibra kratok period Inter ne bese toa toa.
Taka e vo site timovi.Igraci kako Ibra vo Inter,Kaka vo Milan,Ronaldo vo Mancester,Gerard vo Liverpul se nezamenlivi i igraci sto go nosat celiot tovar na timot.Site ocekuvaat od niv.Eve iskreno kazi mi,koga Inter gubi od koj ocekuvas da dade gol?Ili koga e topkata vo Ibra ocekuvas li nekoe majstorstvo i od nevozmozna situacija da napravi volsebstvo so topkata i da postigne gol?:smir:

Другар, се што напиша ти е на место, да се разбереме, никој тука не оспорува што постигнал Ибра за Интер, напротив сите сме горди на него, горди сме што имаме најдобар напаѓач во светот токму во нашиот омилен тим.
Сите тука се незадоволни поради неговиот однос и карактер, а не поради тоа што тој постигнал за Интер.
Ибра даде многу за Интер, но навистина не е в ред да заќутуваш сопствени навивачи, каде е почитта кон нив и каде е лојалноста кон клубот во овој случај ?
Е сега, како вистински навивач на Интер според мене е логично да застанам зад клубот, сепак Интер пред се, а во ист кош се и навивачите. Нека се извини Ибра и пак ќе ми стане омилен, друго незнам што да речам освен дека Интер ми е пред се.

Dostojna zamena za nego vo momentov nema,igrac kako nego slicen nema!Takva gradba,takvo dvizenje,takov sut,takva tehnika da si go pitam kurot sto ke najdes kaj drug!

Се согласувам со овој пост.
Ибро е единствен на нашава планета и нема друг нанего сличен.

Другар, се што напиша ти е на место, да се разбереме, никој тука не оспорува што постигнал Ибра за Интер, напротив сите сме горди на него, горди сме што имаме најдобар напаѓач во светот токму во нашиот омилен тим.
Сите тука се незадоволни поради неговиот однос и карактер, а не поради тоа што тој постигнал за Интер.
Ибра даде многу за Интер, но навистина не е в ред да заќутуваш сопствени навивачи, каде е почитта кон нив и каде е лојалноста кон клубот во овој случај ?
Е сега, како вистински навивач на Интер според мене е логично да застанам зад клубот, сепак Интер пред се, а во ист кош се и навивачите. Нека се извини Ибра и пак ќе ми стане омилен, друго незнам што да речам освен дека Интер ми е пред се.

Чекај сега не те разбирам.. Интер пред се.. а против Златан? А Интер застана зад Златан!? Како тоа..??
Ај преиспитај се..
Морати застана зад Златан, Мурињо застана зад Златан, управата е зад Златан.. а во ист кош со нив не се дел од навивачите кои го исвиркуваа..
Па преиспитајте се малку.. на чија страна сте..
јас сум кај Златан, Морати, Мурињо, Интер..
Ако вие со навивачите планирате да направите свој клуб.. да се одделите.. да го купите.. тоа е друга работа..
ама дефинитивно.. зад Златан застана Интер!

П.С. Го цитирам Морати: " Навивачите згрешија што го исвиркуваа Златан! "

A izvini u red e ti da davas 30 gola na sezona,da im pravis na 10miljoni narod u Italija da im bide ubavo i na kraj da izlezes na teren i site da ti svirat kako da nemas dadeno gol so godini?

Да се прашаме кој повеќе ги понижуваше фановите на Интер: Адриано или ИБРО.
Овој го лечевме од дрога и пак молчевме, за на крај да ни прати порака дека несакал да доаѓа во интер.
А истите вие до пред тоа се надевавте дека ќе се врати иако не постигнуваше голови со месеци.

Абе се Окк е тоа,не оспорува никој што направил Ибра за Интер,свака му част!!!
Зверски играч е,нема што,ама кога не му е ден поубаво нека си седи мирен,а не да крева раце на навивачите кој се подолго од него на таа трибина и во самиот клуб,едноставно нема смисла.......

Чекај сега не те разбирам.. Интер пред се.. а против Златан? А Интер застана зад Златан!? Како тоа..??
Ај преиспитај се..
Морати застана зад Златан, Мурињо застана зад Златан, управата е зад Златан.. а во ист кош со нив не се дел од навивачите кои го исвиркуваа..
Па преиспитајте се малку.. на чија страна сте..
јас сум кај Златан, Морати, Мурињо, Интер..
Ако вие со навивачите планирате да направите свој клуб.. да се одделите.. да го купите.. тоа е друга работа..
ама дефинитивно.. зад Златан застана Интер!

П.С. Го цитирам Морати: " Навивачите згрешија што го исвиркуваа Златан! "

Искрено не знам за оваа изјава на Морати но сепак ќе додадам. Curva Nord го спушти на земја, фино дадоа до знаење дека Интер е пред се и Ибра не е Интер, Интер има фантастичен тим.

A izvini u red e ti da davas 30 gola na sezona,da im pravis na 10miljoni narod u Italija da im bide ubavo i na kraj da izlezes na teren i site da ti svirat kako da nemas dadeno gol so godini?

Прво Ибра нема дадено над 30 гола по сезона, а второ се е ок, ама никој не може да ми го смени мислењето дека Ибра е еден материјалист кој што се грижи само за неговата плата, и кој што не знае што е лојалност кон клубот, леле веќе досадно ми стана да повторувам исто па исто. А знаеш како е еден навивач на Интер да пројде 1000 км за да гледа утакмица и да дојде Ибра и да го заќути? Со самите изјави тој си докажа дека ако не му се покачи платата ќе си замине и исто така дека сака наскоро да си замине од Интер, епа јас како играч можам да го ценам, ама како карактер не. Ама јбг, платен е, нека се залага повеќе и ич не ми чуе, само нека дава голови, што да му се прави на крајот на краиштата, само едно ќе кажам, со такво однесување не се станува достоен капитен и легенда на тим. Толку.

Абе се Окк е тоа,не оспорува никој што направил Ибра за Интер,свака му част!!!
Зверски играч е,нема што,ама кога не му е ден поубаво нека си седи мирен,а не да крева раце на навивачите кој се подолго од него на таа трибина и во самиот клуб,едноставно нема смисла.......

Па ако ти појдиш во некој клуб кој нема титула освоено 20 години, и најмногу заради тебе тој клуб ја освои во наредните 3 години.. и ако тие те исвиркуваат на натпревар во кој си дал гол, си направил асистенција и во сезона во која си најдобар стрелец во лигата.. тогаш ти како ќе реагираш?
Сакаш јас да ти кажам како? Не како Ибра со прстот на уста..
Ќе му го извадам к*рот после голот и ќе му го мавтам..
Овчари невидени.. нашле кого да исвиркуваат..
нека свират на Виеира, Матераци, Станкович, Балотели.. нашле на кого..

Искрено не знам за оваа изјава на Морати но сепак ќе додадам. Curva Nord го спушти на земја, фино дадоа до знаење дека Интер е пред се и Ибра не е Интер, Интер има фантастичен тим.

Изјавата ја имаш насекаде.. појди и прочитај.. па врати се.. види дека не си на страната на Интер.. лутате во празно сите..

Па ако ти појдиш во некој клуб кој нема титула освоено 20 години, и најмногу заради тебе тој клуб ја освои во наредните 3 години.. и ако тие те исвиркуваат на натпревар во кој си дал гол, си направил асистенција и во сезона во која си најдобар стрелец во лигата.. тогаш ти како ќе реагираш?
Сакаш јас да ти кажам како? Не како Ибра со прстот на уста..
Ќе му го извадам к*рот после голот и ќе му го мавтам..
Овчари невидени.. нашле кого да исвиркуваат..
нека свират на Виеира, Матераци, Станкович, Балотели.. нашле на кого..

СВИРАТ НА СЕКОГО КОЈ ПЛУКА ПО ИНТЕР!!!!!ТОА Е ФАКТ!!!!
ИНТЕР Е НАЈВАЖЕН ЗА НИВ!!!

Значи само јас, Морати, Мурињо и неколку навивачи не гледаме дека плукал по Интер па го браниме..
А сите вие кои читате вести од редакции како Гоал или весници италијански кои ги подржуваат Милан или Јуве го гледате тоа..
Чудна работа.. Можеби имате по 3 очи..

П.С. Еве ви официјална изјава на Мурињо.. и тој мисли како нас.. Ибра не заслужил да биде исвиркан..

32022135.png

абе добро вие ќе сватите еднаш или џабе че го тупиме цела вечер?па навивачиве на интер не свиреја дека не му одело на ибра во саботата или дека е слаб играч,туку заради неговите изјави оти сакал да си оди .свајтивте сега??

абе добро вие ќе сватите еднаш или џабе че го тупиме цела вечер?па навивачиве на интер не свиреја дека не му одело на ибра во саботата или дека е слаб играч,туку заради неговите изјави оти сакал да си оди .свајтивте сега??

Фала курцу сфати некој...така пишав и јас,ама........:smir:

А што е сега дилемата ?

Дали ибра е цел тим? или за што толку препукување може ставовите да си ги кажете?

Фала курцу сфати некој...така пишав и јас,ама........:smir:

Абре вие двајцата не сфаќате дека неговите изјави се испревртени во весниците и дека тој не сака да си оди! Тоа го знаат сите во Интер само еден глупав дел од навивачите зад голот кои го исвиркуваат него, а Морати и Мурињо знаат дека тоа може да делува лошо на него, тој да си замине и целта на другите да биде исполнета! Интер да биде без него!
Сега сфаќате или не?

Ибра никогаш нема да биде играч како што се Жерард за Ливерпул, Кака за Милан, Занети за Интер, Раул за Реал, Тери за Челзи, Гигс за Манчестер... затоа што тоа се тип на играчи кои што играат со срце за тимот, стално презимаат одговорност врз себе а не кукаат и не играат за пари и слава. Да му понуди некој друг тим 1 милјон повеќе има да прифати без никакво размислување.
Моментално не постои играч што неможе да биде заменет. Ако неможе да се замени од еден ќе се замени од двајца или тројца играчи.
Сите играчи кои што не го почитуваат својот тим и неговите верни навивачи и те како се заменливи па и еден Ибра кој што е најзаслужен за последните 2 титули на Интер. Плус дечкото зима една астрономска и нереална плата од 12 мил евра, а горе наведените играчи придонесуваат приближно исто за своите тимови посебно (Жерард и Кака) а зимаат во просек од 30% до 50% помали плати, па нит се жалат ниту па бараат покачувања или уште полошо уценувања.
Да го продадете Ибра за 100 м.евра има да направите тим 3 пати појак од сегашниот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom