Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
бранењето не е само улога на одбраната и голманот туку на цела екипа!
а тоа што Малдини згреши што продолжи уште една сезона згреши!
како и да е останува меѓу најдобрите одбранбени фудбалери во историјата заедно со татко му!

ако Малдини воопшто некаде попречил сезонава кај Милан, тоа е можеби кај трансфер политиката.... инаку ако го следиш како игра сезонава ќе сфатиш дека тука нема грешка

онтопик - мислам дека премногу го преувеличувате ова со ибра, факт е дека малку и излезе од контрола неговото однесување ама најдобро е прво да ја завршите сезонава па летото да се расправате за тоа

бранењето не е само улога на одбраната и голманот туку на цела екипа!
а тоа што Малдини згреши што продолжи уште една сезона згреши!
како и да е останува меѓу најдобрите одбранбени фудбалери во историјата заедно со татко му!
Можеби Малдини претера што остана уште една сезона но милан имаше многу проблеми во одбраната и токму тоа беше причината за неговото останување. Можеби клубот не беше подготвен да најде адекватна замена за него...
Но како и да е ќе биде запамтен како една од најголемите фудбалски легенди. Ако се сеќавате на последното градско дерби кога доби громогласен аплауз од фановите на Интер.
Тоа што го прави така посебен не е тоа што беше еден од најдобрите одбрамбени играчи, туку неговото однесување и лојалност кон клубот и навивачите.

Со Роналдо приказната беше поинаква, и Купер беше еден од оние кои сакаше Рони да замине . Лично, за Ибра се имам изјаснето, еден и единствен е таков во светот, но се си има свои граници, нека не демантира деновиве дека ке остане во Интер како што тоа К.Р. во неколку наврати го направи за Манчестер, па може и ке се смират работите .
Не е работава за испревртени изјави низ медиумите, типот си беше кристално јасен на Оne to One, емисија на Еуроспорт, кој ја следел знае за што говорам . . . :toe: . До минатата сезона уште еднаш се повторувам, велеше дека сака да ја стигна бројката на настапи која ја има Занети, оваа вели дека му е доста од Интер и сака нов предизвик .

"Ќе бидам искрен со вас, имам договор со Интер и сум среќен во Интер, но во исто време размислувам да пробам нешо ново, затоа што сум во Италија веќе 5 години...освоив Се во Италија, научив многу од Италија. Но има момент во животот, на пример кога заминав од Ајакс си реков себеси дека морам да пробам нешо ново..."

Среќен сум (нормално зема 12 мил. на сезона) ама сакам да заминам да пробам нешо ново ( да заминам во Реал и да се заебам :tapp:)

Гледам дека пак сте разврзале муабет за Ибро сељакот. И пред еден месец кажав, и сега ќе кажам, ОДИ ИБРО КОЈ ТЕ ЕБЕ МОЖЕ ИНТЕР И БЕЗ ТЕБЕ.

Првин кога го стави прстот пред уста во еуфорија викав ај им вика на навивачите на Лацио, после кога добро размислив ми тека што прави. Па таков дебил треба да се стрела. Поголемо непочитување од тоа да им креваш чалам на најверните фанови на клубот нема. Се гледа дека е балканац, типичен балкански менталитет не размислува два пати пред да направи нешто.

Чим вака се курчи, подобро сега да лапнеме 100 милиони и да се насочиме кон градерње на тим, отколку догодина да се отиде за 30-40 милиони. Со тие пари, Рибери, Диего, Милито, Де Роси и Тевез ќе ги купиме. Ќе донесеме пет суперѕвезди и што е најважно креативци.

Добро бе луге не знам зашто уште се караме стварно????
Ибра згреши што им стави прст на 20 илјади луди навивачи кој засипнуваат од пеење 90 минути,прават за него песни,и за сите други играчи на Интер,прават ненормални кореографии,и после се тоа Ибра да изјави,да каже,сакам нови предизвици?????Па јеби га,у стање се да го убијат за предаство на клубот,најсветото нешто за нив.

Нека изјави не си одам од Интер,па ке видите што ке биде после,ке се заборави се што било,како било и ке се продолжи по старо....:smir:

А дали после 2рата асистенција на Ибра слушав од Curva Nord како пее Златан Ибрахимович лаллала :) мислам дека така чув а откако се смири неговиот темперамент после реакцијата, мислам и дека им аплаудираше на навивачите. Не сум 100% сигурен, Bili ако можеш потврди или негирај ме. зашто стварно не сум сигурен. http://inter.it/aas/news/reader?N=31341&L=en&CAT=2
А мислам дека нема потреба толку прашина да се дига окулу неговото заминување, зашто догодина ќе го имаме најјакиот Интер во последниве 20 години. И колку галама се дигна, никој не ни приметува дека може Спиди Гонзалес (Џенас) да ни дојде :vozbud:

http://inter.it/aas/img/116096.jpg

За оваа слика ако мислиш.....да аплаудираше,ама според мене од кога виде дека ја усра целата работа и да се извади.:smir:

хехе, балканско говедце :) ај ај ќе простиме ако ни донесе титула догодина у ЛШ (Скромно а) :toe: Ќе простиме ама не забораваме

хехе, балканско говедце :) ај ај ќе простиме ако ни донесе титула догодина у ЛШ (Скромно а) :toe: Ќе простиме ама не забораваме

Се додека не се извини јавно за испадот со Курва Норд ... ниеден прав навивач на Интер не би требало да му прости ... макар бил и Господ himself.:smir:

Се додека не се извини јавно за испадот со Курва Норд ... ниеден прав навивач на Интер не би требало да му прости ... макар бил и Господ himself.:smir:

Па мислам дека нема да го дочекаме тој ден, нажалост, неговата идиотска тврдоглавост нема да допушти да се извини јавно, и поради тој факт, се тешам дека би му простил 100% само ни донесе нешто за кое сеа за сеа сонуваме :helou: а случајно ако се извини, тогаш секако дека ке му простам, ама нема да заборавам...

Па мислам дека нема да го дочекаме тој ден, нажалост, неговата идиотска тврдоглавост нема да допушти да се извини јавно, и поради тој факт, се тешам дека би му простил 100% само ни донесе нешто за кое сеа за сеа сонуваме :helou:

Види брат ... Има на форумов некои навивачи кои што сметаат дека Златан САМ му носи се на Интер ....

Да не давам имиња ... зашто сепак за ист клуб навиваме ....

Срамота е да се каже дека Златан сам му ја донел титулата на Интер и тотално да ги заборавиме другите 10 играчи ...

Цезар со неговите прекрасни одбрани кои на неколку пати ни го извадија газот ?

Камбиасо што трча цел терен напред/назад/ Занети исто/ Балотели ....

You got my point ?

Така да ... Мене ништо помил не ми е Ибрахимовиќ од другите играчи на Интер ...

Многу ми е чудно,незнам зошто ама двајцата главни играчи во нападот(Адриано и Ибра)едниот веќе си отиде,другиот се спрема,што е работата со Интер??

Види брат ... Има на форумов некои навивачи кои што сметаат дека Златан САМ му носи се на Интер ....

Да не давам имиња ... зашто сепак за ист клуб навиваме ....

Срамота е да се каже дека Златан сам му ја донел титулата на Интер и тотално да ги заборавиме другите 10 играчи ...

Цезар со неговите прекрасни одбрани кои на неколку пати ни го извадија газот ?

Камбиасо што трча цел терен напред/назад/ Занети исто/ Балотели ....

You got my point ?

Така да ... Мене ништо помил не ми е Ибрахимовиќ од другите играчи на Интер ...

јес ај гат јор поинт :) никако не може да се заборави придонесот на другите. Муабетот ми беше дека е најзаслужен за некои од резултатите и дека највеќе у него би се крстел во следната сезона у ЛШ. Али ако случајно отиде, јбг, и без него ќе бидеме и те како моќни, поготово што Ќумбенцето наше немирно се развива во Ѕверче, А коа сме кај некои што можам да ги издвојам од Интер (ако воопшто можам) и што ми се помили, тоа е Мајки,Занети,Камби, ЦЕЗАР, Самуел и Ибра

Многу ми е чудно,незнам зошто ама двајцата главни играчи во нападот(Адриано и Ибра)едниот веќе си отиде,другиот се спрема,што е работата со Интер??

Не знам колку следиш италјански фудбал ама Адриано одамна не е ГЛАВНИОТ играч на Интер ..... Ме мрзи да пишувам зашто ама сигурен сум дека на гугл.ком ке најдеш се што те интересира за испадите на Адриано.

Не знам колку следиш италјански фудбал ама Адриано одамна не е ГЛАВНИОТ играч на Интер ..... Ме мрзи да пишувам зашто ама сигурен сум дека на гугл.ком ке најдеш се што те интересира за испадите на Адриано.

Испадите на Адриано--некој од нив.тешка наркоманија,пијанчење колку може,секој ден му беше пракса тоа,каснење на тренинзи,слушам сега и тепачка во дискотека со кошаркар за девојка............доста се........

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom