Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Адриано
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Со мало закаснување и од мене честитки за победата и поз до сите интеристи!
на Ибра голот немам зборови Фреи мислам дека синоќа е имал кошмари од ибра:pos2::pos2:

Брат ... без навреда ама имам право да очекувам од мојот ТИМ кој има 1000 пати појак состав од фиорентина да игра ДОСТОЈНО а не да се молиме во Цезар као при секое дерби .. Што правиме ако Цезар падне у форма ? Кој ке биде крив ? Мурињо ? Морати ? кој ? Нешто мора да се мења ... што ... се надевам Мурињо знае најдобро

Гледам дека сте го средиле муабетот со Син, но само да прокоментирам нешто за составот на Фиорентина.
Во голема заблуда си ако мислиш дека Фиорентина нема добар состав, јес ние да имаме далеку посилен состав, ама оној на Фиорентина е во најмала рака најконкурентен за четврто место. Имаат фантастичен напад Муту - Џиља и доста талентирани играчи како Варгас, Јоветиќ, Монтоливо, Клодруп, (тој плавиот данец во средина) и така натаму. Тренерот според мене е втор или трет по квалитет во Италија, така да според мене Фиорентина е доста јака оваа година.

Инаку доста убаво напишано за Мурињо од страна на Син, вреди сите да го прочитате, посебно оние кои не се фанови на Интер.
Одам сеа репутација да му дадам... :)

Гледам дека сте го средиле муабетот со Син, но само да прокоментирам нешто за составот на Фиорентина.
Во голема заблуда си ако мислиш дека Фиорентина нема добар состав, јес ние да имаме далеку посилен состав, ама оној на Фиорентина е во најмала рака најконкурентен за четврто место. Имаат фантастичен напад Муту - Џиља и доста талентирани играчи како Варгас, Јоветиќ, Монтоливо, Клодруп, (тој плавиот данец во средина) и така натаму. Тренерот според мене е втор или трет по квалитет во Италија, така да според мене Фиорентина е доста јака оваа година.

Инаку доста убаво напишано за Мурињо од страна на Син, вреди сите да го прочитате, посебно оние кои не се фанови на Интер.
Одам сеа репутација да му дадам... :)

Брат јасно е као 2 и 2 4 дека Фиорентина имаат јак состав .... И јасно ми е дека Мурињо не практикува фудбал кој е убав за око ... али ме курчи што вчерашната победа у најмала рука беше НА СРЕЌА ... поготово по шансите на фиорентина во прво полувреме ....

Такво нешто нејкам .....

Не знам дали сте слушнале но господинот Морати изјавил дека на крајот на сезонава или наредната има за цел да ја продаде својата "играчка" наречена Интер.
Клубот се наога во тешка финансиска криза.Да бидеме попрецизни овогодинашните приходи од тв-правата,продажбата на билети од утакмици изнесува 110 милиони евра,а додека овогодинашните расходи од трансферите и поразот од лигата на шампиони е рамен на 180 милиони евра.
Со ова господинот Морати е принуден сметката од 70 милиони да си ја плати од свој џеб.Се проценува дека оваа година Интер со сигурност го напуштаат Манчини(10 милиони),Кварезма(15 милиони),Бурдисо(10),Суазо(10),Ривас(3) за целосна сума од 58 милиони со што повторно Морати би бил во минус,а се претпоставува заминување и на Адриано.Па затоа драги фанови на Интер немојте да се изненадите ако наредната сезона видите некој шеик како поминува низ Милано и оди на шопинг по "играчки":toe::salut:

Не знам дали сте слушнале но господинот Морати изјавил дека на крајот на сезонава или наредната има за цел да ја продаде својата "играчка" наречена Интер.
Клубот се наога во тешка финансиска криза.Да бидеме попрецизни овогодинашните приходи од тв-правата,продажбата на билети од утакмици изнесува 110 милиони евра,а додека овогодинашните расходи од трансферите и поразот од лигата на шампиони е рамен на 180 милиони евра.
Со ова господинот Морати е принуден сметката од 70 милиони да си ја плати од свој џеб.Се проценува дека оваа година Интер со сигурност го напуштаат Манчини(10 милиони),Кварезма(15 милиони),Бурдисо(10),Суазо(10),Ривас(3) за целосна сума од 58 милиони со што повторно Морати би бил во минус,а се претпоставува заминување и на Адриано.Па затоа драги фанови на Интер немојте да се изненадите ако наредната сезона видите некој шеик како поминува низ Милано и оди на шопинг по "играчки":toe::salut:

Kaj go procita ova ziti se :pos2:

еве дојде време сега збор да кажа ја .....

одлично , презадоволен сум од начинот на кој одговорија играчите после условно кажано катастрофата со манчестер. не знам како можете мурињо да го обвинувате ..... искрено ме боли стојко дали имаме игра или нека се множат титулите само. не знам дали сте свесни колку значи оваа победа и колку е значаен моментот во кој е остварена .... секоја чест за мур успеа да ги врати играчите во прав момент со оглед на пеколниот распоред што не чека (наполи и јуве во гости ). и не даде оставка што е најважно и застана во одбрана на својот клуб.
за ибра .... не постоти суперлатив што може да го опише овој човек , сам против сите .... лесно е да се каже роналдо и меси се најдобри но видете кој им го олеснува товарот а кој на ибра ....
за крај сантон .... одличен е но дечково не е лев бек нити некогаш ќе биде типичен деснак што против манчестер беше како играч помалку во нападот. максвел мора да игра

54та секунда од клипчево :) Ми мириса на нов Матераци :)

Не бе Ками, Матераци оди со намера, ова бамбиново несакајќи, несмасен испадна малку :)

Мурињо скоро никогаш не ги победувал натпреварите со убава игра. Мурињо победува со цврста и борбена игра во текот на целиот натпревар. Не заџабе ги сака копачите како Дрогба, Есиен, Мунтари и многу слични. Тоа се борци од Африка што се борелел со Лавови а не се Јужно Американци кои се родиле со топка.

Дури и да сака да игра убав фудбал во Интер тоа не е можно. Причината е едноставна ние немаме среден ред.

Ако очекувата од Мунтари, Занети, Камбијасо и Деки да има убав фудбал тогаш гледајде шах со коментарна Зоки Михајовски зошто таму ќе има поголема возбуда.

Браво за коментаров. Заедно со оној на Syn, коментари на место за она што се случува во моментов со Интер. Претпоставувам дека го пратите интер од пред 10 години, па давате коментари кои се на место.

Незнам дали се сеќавате кога Интер играше добар фудбал: '99/'00 кога Липи дојде да биде тренер. Прва утакмица 0-3. хет трик на Бобо, втора дебакл над Парма (со Буфон на голот) 5-1. И што се случи со тој убав фудбал :kesa:.

Мислам дека еднаш сум го кажал ова на форумов, еве пак: Кој играл убав фудбал за око во Италија, никогаш не станал шампион.

Од годинешнава ЛШ мислам дека ќе ми останат само оние зборови на Мурињо: [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“We are missing something to win this competition, but I will explain that to the club.”

[/FONT]Ова е баш тоа што треба да се запрашаат сите во Интер почнувајќи од Морати па до играчите.

Како што читав по страниве миленичево на многу од вас Максвел можно било да премине во Милан.. ?? :pipi:

Како што читав по страниве миленичево на многу од вас Максвел можно било да премине во Милан.. ?? :pipi:
Мислам дека договорот му завршува дури наредното лето, па ако сака да замини, а милан да го купи можеме да извлечиме и повеќе пари од него. Ги имаме Максвел и Сантон лево, па и Занети може да игра тука...

Зошто вгодина да не играме со Маикон, (некој нов), Самуел, Чиву во одбраната? Резерви ќе бидат Сантон, Матераци, можеби и Кордоба.. и секако тука е Занети ако треба во одбраната.. или за краен случај пак Камбиасо :smir: А под тоа некој нов.. па моја желба е Тери ама малку потешко е тоа, можеби Карваљо, можеби Лусио.. може па Мурињо ќе ископа некој..

Јас не знам што се форсира Сантон толку... Доста му беа овие натпревари, со Максвел во таа позиција многу по опасни сме, и плус за во одбрана супер е. А Сантон дур се намести со десна, па чекај, левата, не не, уште со десна...ехеее.

Јас не знам што се форсира Сантон толку... Доста му беа овие натпревари, со Максвел во таа позиција многу по опасни сме, и плус за во одбрана супер е. А Сантон дур се намести со десна, па чекај, левата, не не, уште со десна...ехеее.

Абе вчера напишав немате прочитано изгледа.. Мурињо сака идеален тим.. не најдобриот туку идеални.. значи не сака одбранбени фудбалери кои се високи по 150 цм како Максвел и Кордоба! Поради тоа на Кордоба ќе му биде дадено до знаење дека нема да игра прва постава. А Максвел покрај Сантон кој е 20 цм повисок од него нема ни да заигра..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom