Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море ни Чак Норис, не можи да го спаси сега Јувентус!:kesa:

Чиро треба сам да си поднесе оставка.Ова го немало никогаш 6 утакмици 5 порази.Како Интер на времето станавме.

Нема да ја коментирам утакмицата....

Моментално пред стадион големи протести од ултрасите!:tv:

Нема да ја коментирам утакмицата....

Моментално пред стадион големи протести од ултрасите!:tv:
Каде гледаш бе дај да видиме и ние :tapp: Инаку да можев и јас ќе отидев да протестирам. Од сите во клубот криви за оваа слаба игра се Блан, Секо и Чиро никој друг и лани беше така пред да се смени Раниери го сменија и одма почнаа да победуват играчите според мене не си најмалку криви за нивната слаба игра кога ќе има тренер да ги мотивира и да ги вади најподготвените 11 на теренот тогаш ќе има и резултати:toe:

КАКВА КАТАСТРОФА ЦЦЦ :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv: Никаква игра, никаков осет, никаква мотивација, тотална утка!!! На што личи бе Јувентус, стварно ова не го очекував од Чиро, но од управата ДА, крвта нивна проклета шпиунска, одсекогаш сум ги мразел гнидите OUTTTTTTT!!! безкичмењаци ни едни, да сум таму живи би ве закопал, проклетници ниедни!!! Ова све мора да се мења из почетка!!! РЕМОНТ!!!

Ова мириса на наместена утакмица...

И вие вчера мирисавте на 3+. :)

Него очекувам управата да го направи првиот убав потег а тоа е отказ за Чиро

Долга трансфер листа на играчи шо ке си заминат и квалитетни засилувања тоа ке биде спасот за клубот. :juventus:

524yhtrwgfs.jpg

Запали све додека не сфатат до што дојде Јувентус!

Да им ја ебам мајката се на Јувентус ли ќе паѓам како е можно бе од најслабите дома да изгуби екипа како Јувентус!? :uvo:
Тој тренерот одма оставка да си постави.

Да им ја ебам мајката се на Јувентус ли ќе паѓам како е можно бе од најслабите дома да изгуби екипа како Јувентус!? :uvo:
Тој тренерот одма оставка да си постави.

Секо нема да му ја прифати хаахха.Проект имаат луѓето!

:pos::pos::pos: Лошо лошо...:back:
Едит за Думан: Потпиша Манчини со Сити

Фала на информација, ми олесна малку, за некои работи постои клоца, па многу долго ја чекав клоцата за Марк Хјуз.....да се надеваме дека вечерва и вашиот мил Ќиро Ферара истата судбина ќе ја доживее и да донесаат некој тренер со победнички менталитет.
Мој предлог Гус Хидинг.

дека вецер и милан ке изгуби и бодовната разлика ке остане иста јуве и милан местеле и ке местат
Далеку од наместено е ова доста веќе сите ја знаеме каква е ситуацијата во клубот и доста со вакви глупи излети:tapp::nerv:

Toj e зафатен веќе. Ман Сити.:smir:

Баш ми е мило што Роберто Манчини добил конкурентен тим.
Изгледа сум ја пропуштил информацијата за Манчини, се најавуваше после натпреварот со Сандерленд па тогаш да се разгледа можноста за клоца на Хјуз.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom