Доста веќе навика ви стана.... Абе и мене ми се чини оти Фулам манчестер беше наместена:haha:Ова мириса на наместена утакмица...
Каде гледаш бе дај да видиме и ние Инаку да можев и јас ќе отидев да протестирам. Од сите во клубот криви за оваа слаба игра се Блан, Секо и Чиро никој друг и лани беше така пред да се смени Раниери го сменија и одма почнаа да победуват играчите според мене не си најмалку криви за нивната слаба игра кога ќе има тренер да ги мотивира и да ги вади најподготвените 11 на теренот тогаш ќе има и резултатиНема да ја коментирам утакмицата....
Моментално пред стадион големи протести од ултрасите!:tv:
Ова мириса на наместена утакмица...
На Sky, го чекам кирца да видам што ке каже сега. :tv:Каде гледаш бе дај да видиме и ние...
Секо нема да му ја прифати хаахха.Проект имаат луѓето!Да им ја ебам мајката се на Јувентус ли ќе паѓам како е можно бе од најслабите дома да изгуби екипа како Јувентус!? :uvo:
Тој тренерот одма оставка да си постави.
дека вецер и милан ке изгуби и бодовната разлика ке остане иста јуве и милан местеле и ке местатАј ако сакаш преведи уште еднаш шо сакаше да кажеш???
Лошо лошо...:back:
Едит за Думан: Потпиша Манчини со Сити
Фала на информација, ми олесна малку, за некои работи постои клоца, па многу долго ја чекав клоцата за Марк Хјуз.....да се надеваме дека вечерва и вашиот мил Ќиро Ферара истата судбина ќе ја доживее и да донесаат некој тренер со победнички менталитет.
Мој предлог Гус Хидинг.
Далеку од наместено е ова доста веќе сите ја знаеме каква е ситуацијата во клубот и доста со вакви глупи излети:nerv:дека вецер и милан ке изгуби и бодовната разлика ке остане иста јуве и милан местеле и ке местат
Баш ми е мило што Роберто Манчини добил конкурентен тим.Toj e зафатен веќе. Ман Сити.:smir: