Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Vartolu
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
nz so e rabotava ali treba da im se zabae malku na igra4ive, u pm kako moze edna katanija da ni zeme tri boda...toa e , ajde zivoto e surov surov ekako k..of>pozz forza juv

ццц...ова е за плачење ,тој Чиро незнам зашто уште ја гледа утакмицата слободно нека почне да се пакува :nesvest:

јувентус и милан се најголема мафија во италија вечер милан ке изгуби интер ке тепа и крај титулата е изгубена јуве во италија е исто ко во мк ффм :tapp:

Само чудо може да го спаси Ферара од отказ ...

kakvo spasuvanje... on juve ne gi spasi od poraz, sam ke se spasi, neka leta be kako moze,,otprven sitem u veruvavme trenerov ovo ono sea so da gledame...ne se vie juventus od porano,,kako moze od bari od munhen od catanija pa sramota e voa,,nz ke se ubijam :(

Само чудо може да го спаси Ферара од отказ ...

Или Чак Норис! Не коментирам за натпреварот тапа бевме, не знам како се изажав дека почнаа да играат можда кога направија 3-4 шанси али тоа беше се.

јувентус и милан се најголема мафија во италија вечер милан ке изгуби интер ке тепа и крај титулата е изгубена јуве во италија е исто ко во мк ффм :tapp:
Ај ако сакаш преведи уште еднаш шо сакаше да кажеш???:pipi:

kako be moze ciro ferara da e trener na juventus
nikade ne bi trener, neka ide vo citadela da se kalemi tamu, brkajte go git magla !!:drk:

И сега ако не го избркат Чиро дефинитивно до утре ќе има жртви:haha:...Што да кажам како и обично напаѓаме напаѓаме и на крајот си губиме. Искрено ќе бидам среќен ако избориме место за ЛШ догодина сега само Чак Норис може да го освои скудетото:tapp:

Не ми се верува какви дрваааааааааа! Дај бе, ова не ми изгледа на нормално неможе туку така од секој да губат... ГОСПОДЕ што се дешаваааааааа:kesa::kesa::kesa::nesum::nesum::nesum:

:zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid: :zid:
дајте нешо да се прае вака иде у пропаст екипава....:(:(:(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom