Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Прекрасно, одличен натпревар. Очекувана победа, но сепак се прерадував! Доста беа попуштањата, застанавме на добар пат. Сега полесно се диши и спие, да.:vozbud::vozbud::vozbud:

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.751
Поени од реакции
9.786
Леле бе... како не им играше и Тоти, да му видам изразот на фацата на крај... Иначе... Браво за целиот тим! Одлична партија! Дел Пиеро... мајсторија, нема шо друго да се каже. Маркиони ме изненади, добар натпревар имаше. Секоја чест и за Тиаго, се подобар и подобар е, знаев дека ќе го биде... Следни Реал хухух :)

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
аууу каков гоооооллл...па дел пиеро е :zver::zver::zver: тој и на 65 години исто вака ќе игра бе ејјј жими мајкл. се на се СУПЕР! 90 минути без ниту една сериозна грешка, со максимално залагање, браво само така треба да се игра и се живо ќе освоиме!

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
И конечно да не се повреди никој(како што видов).

Со одличен победнички менталитет влегуваме во дуелот со Р.Мадрид,со нова победничка серија која се надевам ке продолжи и во среда :)
Григера мислам се жалеше ама не сум сигурен...како и да е одлични беа сите 11 потребни ли се зборови за Пинту?....дежа ву од минатата година истиот гол при крај на првото полувреме....потклекнамве малце почетните минути ама момците се прибраа и дадоа се од себе највеке ме радува Тиаго кој конечно влезе во својата форма...за Маркиони имаше некои забелешки за играта во првото поулвреме но со второ се докажа и тоа како...штета за Амаури што не му влгоа прекрасните ножички голема му беше желбата да постигне гол се на се одлична игра следни се Реал со кои би бил задоволен со нерешено
п.с Многу добро се слушаше Toro merda(Песната против Торино од трибините):vozbud:

Член од
10 јануари 2008
Мислења
723
Поени од реакции
24
Григера мислам се жалеше ама не сум сигурен...како и да е одлични беа сите 11 потребни ли се зборови за Пинту?....дежа ву од минатата година истиот гол при крај на првото полувреме....потклекнамве малце почетните минути ама момците се прибраа и дадоа се од себе највеке ме радува Тиаго кој конечно влезе во својата форма...за Маркиони имаше некои забелешки за играта во првото поулвреме но со второ се докажа и тоа како...штета за Амаури што не му влгоа прекрасните ножички голема му беше желбата да постигне гол се на се одлична игра следни се Реал со кои би бил задоволен со нерешено
п.с Многу добро се слушаше Toro merda(Песната против Торино од трибините):vozbud:
Torino e Bianconeraaaaaaaaaaaaaaa................. Tiago, Molinaro igraa super.
Manninger nemase nikakva rabota.
Grygera bese kako sekogas, super.
Legrottaglie i Chiellini mi licaat na Thuram i Cannavarao. Sekogas podobri i podobri.
Molinaro, ete malerot na ovoj igrac. Super e, i toj se naoga vo odlicna forma.
Marchionni igrase prekrasno, kako Camoranesi koga bese pomlad (pred 4-5 godini). Brz, dobri centar sutevi, dobar dribling i dr.
Sissoko e majstor za secenje topki.. Samo taka neka prodolzi
Tiago navistina me iznenadi. Mnogu dobro igrase
Nedved kako da ima 26 a ne 36 godini.
Amauri se trudese da postigne pogodok, no ne uspea
Del Piero- Ako Amauri se trudese, Del Piero pogoduvase... PREKRASEN Goool i prekrasna asistencija. Majstor e na fudbalskata verza.. Alessandro Del Pieroooooooooooooo
Iaquinta, De Ceglie i Mellberg igraa malku, no dovolno za da pobeduvame.
Ranieri--- Bravo za nego

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Честитки за победата.

А за голот на Дел Пиеро неам коментар, човекот е жива легенда на Јуве ... :zver:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Sega da vi cestitam za pobedata vecerva, odigravme dobar natprevar i se vide deka Roma e vo golema kriza ednostavno katastrofalni se:) a Del Piero kako da e od druga planeta:D

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.738
Одличен меч за Јувентус, пресреќен сум.. Прекрасна игра на сите, и мотивацијата е на најголемо ниво..Збор настрана немам за никој играч на Јувентус, сите си ја извршија задачата на завидно ниво, не им дадоа на Рома да се размавнат..Одпрво малку како резервирано да влегоа во мечот, но после двете шанси на Рома се освестија, и Дел Пиеро со голиште го матира Дони.Маркиони, конечно доби шанса да се покажи дека има многу квалитет во него, и го реши натпреварот...Многу се радувам за Тиаго, вероватно ги доби од Раниери своите пет минути и како што тргнало вака мислам дека на прав пат е да си ја поврати формата, дури и да стани подобар..Браво за Раниери...Сега никој не говори за негова смена, дека тој тренер не е за во Јуве, дека не го бидува....

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Одличен меч за Јувентус, пресреќен сум.. Прекрасна игра на сите, и мотивацијата е на најголемо ниво..Збор настрана немам за никој играч на Јувентус, сите си ја извршија задачата на завидно ниво, не им дадоа на Рома да се размавнат..Одпрво малку како резервирано да влегоа во мечот, но после двете шанси на Рома се освестија, и Дел Пиеро со голиште го матира Дони.Маркиони, конечно доби шанса да се покажи дека има многу квалитет во него, и го реши натпреварот...Многу се радувам за Тиаго, вероватно ги доби од Раниери своите пет минути и како што тргнало вака мислам дека на прав пат е да си ја поврати формата, дури и да стани подобар..Браво за Раниери...Сега никој не говори за негова смена, дека тој тренер не е за во Јуве, дека не го бидува....
Seuste mislam deka ne e trener za Juventus, i deka po krajot na sezonata, ako imaat podobar izbor da go smenat.

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Golot na Del Piero... Nema nekoj link... Sakam pak da go vidam...

Inaku Tiago, ke bide prva postava sega... Poulsen neka pauzira malku... Mislam deka ovoj e podobar... Mu treba shansa...

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Еве го голот на Алекс...
Хајлајтс од натпреварот...

Рома треба да се срекни што го имаа дони на голот оти ке примаа 5-6

Д

Демијан

Гостин
Едноставно кажано:Дел Пиеро е најдобриот играч во серија А последниве 10 години.Секоја чест за Рома ама стварно незнам што бараа во Торино. Јувентус се враќа на победничките патеки,сега нека дојдат и Милан и Интер и било кој.

п.с Искрено мн сум среќен за Тиаго.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom