Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.738
Според информација на неколку Италијански медиуми агентите на Андраде ќе почнат процедура на тужба против Јувентус, која го обвинуваат клубот дека не му доделил плата на Андраде од Јули па наваму..

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Според информација на неколку Италијански медиуми агентите на Андраде ќе почнат процедура на тужба против Јувентус, која го обвинуваат клубот дека не му доделил плата на Андраде од Јули па наваму..
А што направил па за да му доделат?:toe:

Член од
11 јули 2008
Мислења
4.778
Поени од реакции
3.854
Ништо, меѓутоа има договор, што како играчот, така и клубот мора да го почитуваат без разлика дали играчот е повреден или не... Имено прочитав дека во договорот на Андраде стои клаузула според која ако не заигра повеќе од 6 месеци договорот еднострано ке биде прекинат... There were reports in September that the Bianconeri directors were seeking to rescind his contract, which runs out in 2010, as the stopper’s deal contains a clause that allows the unilateral termination in case he is on the sidelines for more than six months. Како ќе се одвиваат работите останува да видиме:toe:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.738
Направил ненаправил...Но постои потпишан договор, и кој мора да се почитува...Така да ако договорот налага клубот му исплаќа плата на играчот, независно дали играл или не, тогаш обврзан е да му исплаќа, доколку пак во договорот има клаузула кои ги дефинира правилата ако е повреден нема да добива плата нема да добива.. Андраде вероватно не е повреден по своја желба така да мислам да оставиме да видиме како ќе се одвиваат работите во иднина, и какви клаузули поседува неговиот договор, и што ќе извлечат..Мислам дека работава нема да дојде до судови и дека ќе се сведе се на меѓусебен договор!!!

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
нема потреба од судови,многу е јасно ако си имаат договор јуве треба да си плати али ако се поништува договорот после 6 месеци тогаш ништо

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
Де бе цинично го кажав одма ме нападнавте:pos2:знам како идат процедурите со договорите едноставно немаше среќа дечкото:toe:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
uste vecer milan i napoli da napravat eden babacko X i se ke bide ok, za edno dve do tri kola ke bideme N 1 na tabelata kade sto ni e mesto,

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.093
Поени од реакции
5.738
Во наша полза ќе биде нерешениот резултат...Без победник...:toe:

Член од
8 февруари 2008
Мислења
585
Поени од реакции
1
али милан води сеа 1-0 така да тоа не одговара

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Покасно се приклучувам на форум, најмногу да честитам победа и да кажам дека убаво изигравме ги наддигравме рома чист резултата 2:0, сега ме разочара заводувањето на Милан и победа они се сега први а супер би било да играт нерешено ама тоа е не бегат многу бодови тука сме сите Фиорентина загуби, Удинезе нерешено тука е, не бегат многу, инаку за натпреварот изигравме фантастично посебно ТИАГО изигра феноменално и мислам дека заслужува 1тим сега во Среда против Реал, и очекувам позитивен резултат на ова тешко гостување.
:salut:

Член од
12 октомври 2007
Мислења
1.482
Поени од реакции
22
Не се секирам многу за Наполи,Фиорентина и Удинезе.Кога-тогаш ќе паднат во форма и ќе кикснат некој натпревар. Треба да се пазиме само од Интер и Милан

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Не се секирам многу за Наполи,Фиорентина и Удинезе.Кога-тогаш ќе паднат во форма и ќе кикснат некој натпревар. Треба да се пазиме само од Интер и Милан
Ние си ја искористивме Рома кога е во криза искористивме 3 бода, сега кога ке си оди Спалети можеби ке флези во форма Рома ке биде јака ке имат проблеми Интер и Милан против Рома ние ја искористивме и Интер ја искористише ама тоа е, битно е убава игра и да нема киксови од послабите екипи оти лани на јуве тоа му се десаваше со јаките екипи играше супер но кикснуваме од аутсајдерите, сега ова година не смее да се дозволи вакво нешто.

Член од
15 септември 2008
Мислења
1.047
Поени од реакции
13
Честито победа (задоцнето али...)
Делпиеро стварно е :zver: :smir: :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom