Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
Јакинта нешто задоволува некни за репрезантацијата даде гол, денес пак и изминатите натпревари даваше голови за јуве ајде со срека ... не смеете киево да ви ја оземе победата ... поз:helou:
случајно да не го сакате????:baeh::baeh::baeh::baeh:

Член од
25 јануари 2008
Мислења
1.839
Поени од реакции
68
Еее ако не ме убије мојот Јувентус кој друг. Конечно гол и тоа од кој друг ако не од најдобриот во моментов Винченцо ЈАКИНТА, фантастичен остава срце на терен, и морам да го пофалам Каморанези со него во игра Јувентус е многу поинаков. Но, сепак не сум задоволен требаше да го решиме ова многу порано, но што е тука е:toe:

Член од
4 ноември 2008
Мислења
1.330
Поени од реакции
80
аауууууу каква утакмица 3-3 ццц

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
шо да казам а?????????????????????????////////:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Јуве иди у пм ми го уништи цело ливче!

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
идам да гласамд а се смирам малце ,ме накурција максимално овие :tapp::tapp::tapp:

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Ми го скратија живото за 10 години цццц ..... Ciao Skudeto

Kista

ADP *10*!!!!!!!!!!
Член од
7 април 2008
Мислења
988
Поени од реакции
32
не го сакаме ама дечково ме ареса,задоволува се труди, ама ете 3-3
а ова нешо ти провоцираш???? ај вецер со лече играјте си да си го зацврстите 3 место:baeh::baeh::baeh::baeh:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:Раниери оди си:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom