Фан Клуб: Јувентус

Статус
Затворена за нови мислења.

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.529
Поени од реакции
4.431
сега заебавме скудето само тоа можам да кажам.
не дека бевме лоши ама да игравме во прбото полувреме како второто друга песна ќе се пееше .за третиот гол највиновен е МЕЛБЕРГ мамицата му ја ебам Што ја пимпла 2 саата .ништо тотално разочаран не могуче.позз

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
А сега шо ќе кажеш?:lud:
Чекај бе, што сакаш да кажеш дека беше местена утакмицава? Ај не тропај, секој си има лош ден, незначи ако не тепаш една утакмица дека е местена. Не им беше денот, а и немаа среќа, тоа е тоа.

Член од
22 април 2008
Мислења
549
Поени од реакции
93
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:Раниери оди си:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
Тимче не драпај ма*иња сеа, Раниери воопшто не е крив за неуспехот на Јувентус.
Само едно ќе кажам за утакмицава, одбраната тушка, Киево заслужи бод, Јакинта, Џовинко и Каморанези што играја (и Трезеге до некаде, не можеше ништо повеќе), друго се тушка.

A

Alexander Nevsky

Гостин
Ова е уште еден доказ дека раниери го направи дупка сезонава на јувентус 2 победи неможат да сврзат и тоа дома против Каљари само отставка инаќе црно му се пишува на Јувентус,не памтам кога последен пат јувентус примил 3 гола од тим како што е Каљари за срамота:tapp:

апец

Јувентус фан
Член од
5 декември 2007
Мислења
1.083
Поени од реакции
60
Бива ли бе ова да се случи. во 93 гол да примат. Ај у курац. Идам да гласам и јас да се оладам малце.:pos2::pos2::pos2:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Чекај бе, што сакаш да кажеш дека беше местена утакмицава? Ај не тропај, секој си има лош ден, незначи ако не тепаш една утакмица дека е местена. Не им беше денот, а и немаа среќа, тоа е тоа.

Ок бе така нека биде,секој си има право на мислење:smir::smir::smir::back:

THE_PIRAT

Avanti Formica atomica!
Член од
14 февруари 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
79
:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:Раниери оди си:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
А ти да си отидеш и никад да не се вракаш? Мелберг заеба работата требаше да ја исфрли кога виде дека двајца му се приближуваа а он ја држеше на аут линијата:tapp: Се разбудивме после голот и сами се свесни дека се криви затоа што им се случи тоа е тоа:toe:

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Me utepaa :nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.257
Поени од реакции
8.174
Да даде Господ цела одбрана на чело со Буфон да ги степа срцев удар исто како тој што тие ми го приредија мене. Мамата у п***а да ви ја е**м дали сте нормални?????
Карикатура ко Пелисие им дава хет-трик. До кога такви испушени муштикли ќе си ја подобруваат статистиката со нас? До кога? Да ти е**м одбраната што е ко швајцарско сирење. Оној Ланџела, душа ќе испушти на терен, ама пак им утрча ко брз воз. Сите заслужуваат бесилка за мечов. Аааааааа, ме накурчија за 10 години од сега па натака. 10 години да немаат пораз, па можеби ќе се искупат кај мене за ова што ми го направија денес. Ми го заебаа денот до максимум.
За Раниери , немам зборови, со него не победуваме дома со потпросечни екипи како Киево, Катанија, Каљари... и се надеваме на Скудето. Со кој памет бе? Па уште му го продолжиле договорот на уште една година. Епа со среќа нека ни е борбата за 2 и 3 место. Се вади ли Дел Пиеро на полувреме, човекот кој единствен ќе знаеше како да ја задржи топката при наше водство.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Што се дешааше денес со Мелберг бе:toe: Тотално заслуживте 3 бода...не ми е јасно како ова:tapp:

Pinturicio

Forza Juventus !!!
Член од
22 септември 2007
Мислења
1.705
Поени од реакции
109
Тоа е капацитетот на овој тим
Денес нема да го критикувам Раниери затоа што човекот направи се што можеше да се направи ... едноставно тоа е ... крај на борбата за скудето,Ме радува Зебина кој за Григера е .... ЧАК НОРИС. Нека го шиткаат овој Тиаго , зашто не го бива , и вака подсвесно размислува дека за добра сума не треба воопшто да размислуваме за да го продадеме Буфон.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.951
Поени од реакции
8.862
баш ми е криво што не ги освоивте трите бода јбг :(

Член од
8 април 2008
Мислења
132
Поени од реакции
4
Мелберг се посра денес, јбг... и Буфон не е више тоа шо беше.. Иако е икона на Јуве после Дел Пјеро, ја би го шитнал за некоја сума над 50 милиони... Скудетото до година здравје боже, ако на цинцариве од управа кооонечно им текне да дадат пари за некој фудбалер, а не ликови ко Тиаго и Поулсен

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom