G
grande-juve
Гостин
за молинаро сигурен сум дека ќе игра, зебина најмногу што може е да биде на клупа ама сигурно нема да игра, а за балак грешка си, јас покрај на јуве не пропуштам натпревар на челзи и барса и главниот мотор во средината на челзи е лампард и уште за нежниот анелка да те потсетам дека е прв стрелец во најфизичката лига во светот.Може и Зебина да одигра на местото на Молинаро а Григера да си остане десно со неговите добри центаршутеви и продори не треб да оди на лево ке оставаме тоа за Ранери.
Јас мислам дека најголемата опасност е од Балак, тој е извореден играч не ми е страх од Ањелка тој е нежен играч а со грубите Келини,Зебина и Легро кај ке оди ? Еден Аршавин кој е брз се збка покрај Келини непа нежниов Ањелка, така да мислам дека најопасно е во средниот ред на Челзи поточно од Балак интересно ке биде.
Бтв - Во Среда ке ги даваат на мтв1 ?
За дуелот против челзи според мене најважно е да не правиме грешки во средина и да играме пресинг во одбрана и нормално да дадеме гол во гости кој се рачуна како два.
со тешко срце ќе морам да навивам против еден од моите тимови, али јбг, јуве е на прво место.
даваат уште од лани, натпреварот што треба да биде снимка на мтв1, се пренесува на мтв2 во живоНе ми е јасно? Директно ке го даваат на втората програма на мтв? Е од кога даваат 2 утакмици директно ?