Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Da go komentiram malce natprevarot
Manninger bese dobar. Nemase sansi da intervenira po kiksot na Chiellini. Grygera bese kako i sekogas dodeka De Ceglie mi lici na Zambrotta. Legro super, Chiellini Uhhhh ne mi se veruva sto kiks napravi. Marchionni totalno bese indisponiran. Marchisio i Poulsen bea solidni. Giovinco bese Gladiatorot na natprevarot. Toj bese asisterot za golot na Amauri. Del Piero bese xver zaedno so Amauri, no dvajcata mnogu promasija. Amauri postigna dodeka Del Piero nemase svoj den za pogodoci. Nedved, Tiago i Salihamidzic vlegoa na mestoto na Giovinco, Marchisio odnosno Marchionni, i nemaa moznost da napravat nesto zatoa sto odigraa po mizorni 10tina minuti, vklu4uvajki i 5te minuti prodolzenja. Ranieri imase super Strategija, no Chiellini mu ja urna svojata mok. Da se nadevame na pobeda protiv Samp, znaejki deka ke ni bide mnogu tesko do toa. Pozz

Е како бе легро ѕвер? Па кога го примија голот половина од вината паѓа на него, можеше и тој да интервенира.

Marchisio и GIOVINCO ѕверски изиграа посебно вториот! Раниери направи лоши замени никако не смееше да го вади Џовинко од него доаѓаа 80% од шансите за гол.

ај што е тука е у сабота се надевам на победа... буфон ке биде спремен за дуелот со Бате... мислам и Камо ке се опорави до тогаш бар така прочитав по нетов...
браво за Џовинко ми напраи мерак малиот...
сепак треба малце среќа од толку шанси ништо да не влезе ц ц :toe:

Е како бе легро ѕвер? Па кога го примија голот половина од вината паѓа на него, можеше и тој да интервенира.

Marchisio и GIOVINCO ѕверски изиграа посебно вториот! Раниери направи лоши замени никако не смееше да го вади Џовинко од него доаѓаа 80% од шансите за гол.
Превисока беше топката за Легро, скокна тој, само што потоа Киелини ја промаши топката..Како и да е, овој тандем ретко прави грешки, па може да му се прости една грешка..

ИНаче ако можевте да зебележите му ја тегнеше еден ногата на Џиовинко од лекарите може и затоа беше заменет нејке ништо да жртвува Раниери али ете ништо не пишува за тоа на официјална:toe:

АЈде бидело згрешил Келини и нема што да го пцуеме и слично, другот меч против Самдорија, малку е незгодна ама има слаб тим од мината сезона беше јака Самдоприја сега нешто не игра во форма може да искористиме 3 бода од таму.

ах...испуштивме 3 бода:jaj::jaj:но одиме понатаму.не гледав немав можност каде да гледам но како што читам сме биле подобри но еден кикс не чинел многу. СЕпак катаниа е незгодна екипа.

btw Амаури JumperMan... кој скок го има човекот :):) влезе во одлична серија тоа ме радува.

Да 3 гола на Амаури само нека продолжи да дава гол, никој не му може во скокот, и да биде се разбира 1 стрелец

Интер им се редовни пациенти на Милан :helou:

Ок другар, олади - got the point!

Интер редовни пациенти на милан??? АБе гледај малце статистика задњите 3 години па ке видис кој е пациентот:tapp:

Џовинко и Легро се во тимот на колото што измина сношти..

Секоја чест...
Голман:
Бизари (Катанија)
Одбрана
Легротаље(Јувентус), Маџо(Наполи) и Кордоба(Интер).
Среден Ред:
Џовинко (Јувентус), Хамшик(Наполи), Ѕанкета(Лече) Маури -(Лацио)
Напад:
Пато(Милан) Милито(Џенова),Пандев(Лацио)

Бизари:)Колку ли само среќа имаше ова голманче:pos2::pos2::pos2:

Интер им се редовни пациенти на Милан :helou:

баш прееска бев на википедиа и ги следев натпреварите на интер пред 2005... цело време од Милан дома и гости губат, меѓутоа сега е поразлично, ќе биде тешко и неизвесно

juventus e najdobrata ekipa vo kalcoto,koj inter be vrska nemat od fudbal.pozdrav do site fanovi na juve

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom