Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Juventus-Catania
JUVENTUS (4-4-2):

Manninger
Grygera, Legrottaglie, Knezevic, De Ceglie
Marchionni, Poulsen, Marchisio, Salihamidzic
Amauri, Del Piero

Според Калчомеркато, со оваа формација ќе играме вечер. Кнежевич ќе игра хуху, баш сакав да видам како ќе се покаже, мислам дека ќе изненади (доколку игра нормално) :pipi:
lele ne go biva KNEZEVIC bolje melberg da igra :toe:

Види го цитатот за него , а имало пишувања и за Морати и за Ибра и за пола луѓе поврзани со Интер , али бар не биле објективни . Е сеа ако ти смета што човек кој се дрогира со Хероин и кој ужива во присуство на трансексуалци го нареков Гејкан , извини , го повлекувам истото .
Јас незнам како можете да перцепирате мислењето на човек кој е зависник од хероин и повторувам , ужива во присуството на травестити . :toe: Не е малце деградирачки за вас самите тоа , па уште на негово мислење некој од вас да вели : Уф ама ме напали ова.

Далеку од тоа дека се спуштам на некое ниско ниво , напротив , објективен сум за Лапо .
a od kaj ti se ovie podatoci deka e narkoman i deka uziva vo prisustvo na transeksualci adriano poaren da ne bese :tapp:

Види го цитатот за него , а имало пишувања и за Морати и за Ибра и за пола луѓе поврзани со Интер , али бар не биле објективни . Е сеа ако ти смета што човек кој се дрогира со Хероин и кој ужива во присуство на трансексуалци го нареков Гејкан , извини , го повлекувам истото .
Јас незнам како можете да перцепирате мислењето на човек кој е зависник од хероин и повторувам , ужива во присуството на травестити . :toe: Не е малце деградирачки за вас самите тоа , па уште на негово мислење некој од вас да вели : Уф ама ме напали ова.

Далеку од тоа дека се спуштам на некое ниско ниво , напротив , објективен сум за Лапо .
Види вака Syn..Како што стојат работите, и како што пишува во тестаментот на Маестро Џањи Ањели, за Јувентус е задолжен Џон Елкан, не Лапо..Како второ, во што ужива човекот е негово лично право, што тебе не би требало да те засега..Негово право си е, дали е наркос или што и да е..Гледајте си го дедоно и прекинете да се замарате со Јувентус..

Добро е што конечно му текна да го извади Молинаро. Греота е дечкото, цело време се резили :kesa:. Џовинко мора да игра денес и тоа од почеток!

a od kaj ti se ovie podatoci deka e narkoman i deka uziva vo prisustvo na transeksualci adriano poaren da ne bese :tapp:

Добро се сеќавам кога излегоа овие информации уште 2005 година , смешно ми беше али не ги перцепирав , use google , ќе сватиш за што зборувам . А кој рече дека некој го оправдувал Адри за неговото недолично однесување .

Види вака Syn..Како што стојат работите, и како што пишува во тестаментот на Маестро Џањи Ањели, за Јувентус е задолжен Џон Елкан, не Лапо..Како второ, во што ужива човекот е негово лично право, што тебе не би требало да те засега..Негово право си е, дали е наркос или што и да е..Гледајте си го дедоно и прекинете да се замарате со Јувентус..

Користење на наркотични средтсва и дружење со травестити кажуваат една работа за човек , што би помислил Ти за некој таков. И ти на мое место слично би се однесувал кога некој од Интер би се палел на мислења кои потекнуваат од ваков човек .

Далеку од тоа дека се спуштам на некое ниско ниво , напротив , објективен сум за Лапо . Јас искрено не очекував некој фан на Јуве да обрне внимание на овој човек , а камоли да се напали на негово мислење .:toe:
Ne preteruvaj "Syn". Ako sakas da dojdes kaj nasiot fan klub bidi smiren i korekten. Ako prodolzis so vakvi frustacii, te pozdravam so golot na Camoranesi i toa od offside.

aj da se nadevame deka ke igra giovingo uste od 1 minuta i deka ke tepame protiv katania i protiv sampdoria a inter gi izgubi od milan i juve ke bide prv :vozbud::vozbud::vozbud::helou::smir:

Ne preteruvaj "Syn". Ako sakas da dojdes kaj nasiot fan klub bidi smiren i korekten. Ako prodolzis so vakvi frustacii, te pozdravam so golot na Camoranesi i toa od offside.

Juventinit не претерувам во ништо , кажувам факти за Лапо , дека човекот е наркоман и дека ужива во присуството на травестити . Не исмислувам и далеку од тоа дека мислењета на таков човек ме фрустрираат , смешно .

Интер им се редовни пациенти на Милан :helou:

Juventinit не претерувам во ништо , кажувам факти за Лапо , дека човекот е наркоман и дека ужива во присуството на травестити . Не исмислувам и далеку од тоа дека мислењета на таков човек ме фрустрираат , смешно .

Ок другар, олади - got the point!

hahaha ccc ne si normalen togas mozevme da gi tepame 1:4 ama del piero gi utna tie dvete sansi ali bitno zemavme 3 poeni :helou::wink:
edit:kolku mi bese slatka taa pobeda

Користење на наркотични средтсва и дружење со травестити кажуваат една работа за човек , што би помислил Ти за некој таков. И ти на мое место слично би се однесувал кога некој од Интер би се палел на мислења кои потекнуваат од ваков човек .
Брат, тоа е негов живот, што сака нека прави со него..Сега засега нема никаква раководна функција во Јувентус, а сигурно не би имал ако користи дроги и други работи, ако по некоја случајност се доведе тој нешто да одлучува..Фосил го попали изјавата на Лапо Елкан дека го мрази Интер, не го попали Лапо,туку неговата изјава, ама очигледно сакаш да го извртиш значењето на реченицата на Фосил..

aj dosta bese karane da se fokusirame na natprevarot so catania za saat ipol eke pocne
[FONT=&quot]Слободен удар!
- Раниери се смешка со голема сласт, на противничкиот голман му нема спас....
- Се засили Дел Пиеро силно нога метна, кутриот голман сосе мрежа како партал летна![/FONT]

Nemav net cel den,.......Tocno Kiko...Me popali zatoa sto izjavata bese cista, otvorena i bez pardon. Covekot si kaza ubavo deka go mrazi Inter sto bese dovolno da probudi cuvstva kaj mene zatoa sto i jas go mislam istoto... Stvarno ne razbiram, pa zatoa javno prasuvam sto sakaat da dokazat interasive:toe:??? Btw ke ima strimce za vecer??

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom