Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Денес коментаторов спомна дека ке бидат пренесувани Рома и Аталанта , со оглед дека Сампдорија - Јуве нема да бидат давани ( а бољи дуел е) , да не играат случајно во сабота попладне?
Да тогаш играат.

Ma rabotata ne e da bidat precizni tuku eve veke tret naptrevar kako postignuvame 'samo' eden gol. Ovie pomalive ekipi mozebi i ke gi pomineme megutoa koga ke dojdat poiskusnite mn potesko ke bide. Ranieri ke treba da si poraboti na toa. Vinoven za golot e Chiellini i na 2-3 pati taka amaterski ja promasi topkata. Ali dobro, sto e tuka e, ima uste da se raboti na timot. I ova moram da go kazam: neka izivini Nedved, go sakam i se megutoa so Giovinco vo timot igrame podinamicen i pomoderen fudbal. Kako sto rekov mestoto mu e vo sredniot red i ubavo gi razigruva soigracite. So Nedved e klasika...Igra na stara slava. Kako i da e nezasluzen 1-1. Se nadevam so Sampdoria nema da ostaneme na 1 gol.

Ma rabotata ne e da bidat precizni tuku eve veke tret naptrevar kako postignuvame 'samo' eden gol. Ovie pomalive ekipi mozebi i ke gi pomineme megutoa koga ke dojdat poiskusnite mn potesko ke bide. Ranieri ke treba da si poraboti na toa. Vinoven za golot e Chiellini i na 2-3 pati taka amaterski ja promasi topkata. Ali dobro, sto e tuka e, ima uste da se raboti na timot. I ova moram da go kazam: neka izivini Nedved, go sakam i se megutoa so Giovinco vo timot igrame podinamicen i pomoderen fudbal. Kako sto rekov mestoto mu e vo sredniot red i ubavo gi razigruva soigracite. So Nedved e klasika...Igra na stara slava. Kako i da e nezasluzen 1-1. Se nadevam so Sampdoria nema da ostaneme na 1 gol.
Па тука е целиот проблем даваат 1 гол и заспиваат ко доволно да е да го слушавте коментаторот на bet365 рече Јувентус страдаат од тој проблем што постигнуваат еден гол и заспиваат да играат како пред постигнатиот гол ке може да постигнат 10 голови у секој меч :toe:ај ваљда ке им текне

Toтално сум разочаран од резултатот, и од Раниери морам да признаам. Кога нејќе да влезе, нејќе... тоа е. Имаа претерано среќа Слоновиве. Маркиони не беше она што се очекуваше од него... али ок изигра човекот... Амаури, Џовинко, Поулсен, Дел Пиеро и Манингер беа одлични... Туку, мене ме изнервира Раниери со неговите очајнички замени! Зашо место Јакинта да го стаи у игра, он го става Салихамиџич одма по примениот гол? Зашо у 82 минута го става Тиаго, очекува од играч кој не изиграл една асална утакмица да смени нешто за 10 минути? Ај порано да го ставеше, ај... ама у 82 минута??? Зашто не прави замени у периодот од 60-70 минута? Неверојатни грешки... Разочаран сум од резултатот... не знам како се воздржав да не скршам нешто од бирово... среќа... Ајт па против Сампдорија, повеќе среќа да иаме...

Не очекував кикс од Јуве вечерва. Не смееа да си дозволат такво нешто ... :nenene:
Тоа е брат.. Немаа среќа, а и нема сигурно водсво... :toe: Да се надеваме на победа со Сампдорија...:helou:

ова не требаше да се случи....ама сеа...тоа е, немаа среќа. се случува и тоа, ама среќата не може секој пат да им го врти грбот, па...ќе биде подобро...како шо велеше една песна:wink:

Штета за Јуве, очекував сигурна победа ама тоа е, повеќе среќа наредно коло:smir:

Не го гледав, натпреварот ги гледав головите само, малку невнимание у одбрана и примаме гол, тоа Џовинко играл и викате добро изиграл да се надеваме дека ке биде 1 тим, или пак повеке ке го внесуват..
Како и да е еве еден кикс направивме со Катанија, а ке ги тепане на Интер,Милан во гости тоа се нервирам кикс правиме со послаби екипи а тепиме на фаворити, кога е дојдено веке се да газиме а не да киксаме
повеќе среќа со Сампдорија .

Штета...тоа е одиме понатаму :toe: се надевам на 3 бода веќе во недела :vozbud:

Измешани чувства имам за овој натпревар..Од една страна, Јуве покажа квалитет, играше се трудеше, постигна гол, и после како да заспаа..И најголемите дефанзивци грешат, па и Киелини ќе згреши некогаш, фала Богу, не е Супермен, човек е...Со таа игра која ја играа пред да го постигнат голот, и од кога му изедначија, да играше Јуве цел натпревар, сега ќе славевме, но како и да е, среќата не не послужи овој пат..2стативи и една шанса во еден напад, и ниту една не продре во гол, три-четири од линија извадени топки, и кога ќе не сака да влези не сака..Многу сум среќен за Џовинко,изигра ФЕНОМЕНАЛНО, и заслужува да го видиме во стартните 11 в Недела на тешкото гостување во Сампдорија..Денеска не не сакаше топката, и тоа е тоа..Повеќе среќа наредниот пат..Се надевам дека ова им служи на играчиве како школо.Форца Јуве, форца Бјанконери, форца Себа...Мен оф д меч!
cover_cat_1.jpg

. . . и заслужува да го видиме во стартните 11 в Недела на тешкото гостување во Сампдорија..Денеска не не сакаше топката, и тоа е тоа..Повеќе среќа наредниот пат..

Само да те поправам , играат во Сабота од 18:00 , поради настапот во ЛШ . Иначе како што приметивте , сите екипи кои играа против четворката која настапува во ЛШ успеаа да им нанесат големи тешкотии , Интер се изнамачи со Лече , Рома изгуби , Фиорентина тотално надиграна , Јуве нерешено така да очигледен е товарот наречен Лига на Шампиони . Да цитирам еден другар : '' Се си има свое Ја '' .

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom