Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
abe zs go nema marchisio na listava za glasanje na najdobar mlad igrac?:toe:

Зашто Џиовинго го викаш?:toe:

Иначе осеќам дека Амаури ќе биде најдобар стрелец оваа сезона во Сериа А:helou:

Да, и јас имам големо предчиство, но страх ми е тој Милито од Џенова и тој погодува прв стрелец е мислам со 5 или 4 гола .:jaj:

:helou:Зарате,Амаури,Ибра и Милито ќе бидат во потесна конкуренција за прв стрелец во Сериа А,али Амаури ќе ги сјебе тројцата.Позз

:helou:Зарате,Амаури,Ибра и Милито ќе бидат во потесна конкуренција за прв стрелец во Сериа А,али Амаури ќе ги сјебе тројцата.Позз
Ххмм, не се само тие оваа сезона има многу кункуренти за прв стрелец тука се : Пато,Бориело,АМаури,Дел Пиеро(по втор пат можеб), и останатите што ги кажа, тука е и Хамшик, кој има 2 или 3 гола не се знае ништо

Да да не се знае ништо но јас се сомневам дека Амаури ќе биде најдобар некако мсилам дека подобар стрелец ќе е милиот но да видиме долга е сезоната

Моментално Амаури е еден од најдобрите напаѓачи покрај
Ибрахимович,Торес и Дрогба и има најреални шанси да биде најбољи стрелец..Едноставно Амаури го обожавам,со ќејф да го гледаш кога игра!!!

Aаааа Никле не кажуваш кој ти е ова Милиот?? Ај кажи не кријај...:pos2:И сега одлучи се кој ке биди подобар стрелец спрема тебе... Амаури или некоја твоја симпатија "Милиот"??..:pos2::pos2::pos2:

Breaking News :)

Трезеге упатува благодарност до навивачите за поддршката што му ја дале додека бил повреден.
Here

Интересна Вест!!! Изгледа пак некој трач!!!!!!!

Сицилијанската мафија имала удел во трансферот на Амаури од Палермо Во Јуве..!:tapp::tapp:

HEEERE!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom