- Член од
- 12 јуни 2008
- Мислења
- 5.227
- Поени од реакции
- 974
Остај шо е комбиниран пренос, ама Јунајтед - Милан севкупно 10 минути ги даваат, Реал Мадрид цела утакмица веќе ја даваат.
Се слагам до негде со ова, ама од друга страна така испаднаа денес тие утакмици, второ полувреме да биде интересно во Мадрид додека во Манчестер беше се' решено. А ако и двете утакмици до крај беа неизвесни? Е тогаш мислам дека ќе имаше големи нервози, ќе настанеше хаос во преносите и навивачите на Реал и Лион ќе се нервираа кога ги даваа другите и обратно...Убаво рече Филе пошто у државава ја немаат сите 5+ а интересот бил голем едноставно се одлучиле за комбиниран.Во прво полувреме каде каде повеќе ја дава Мначестер али у второ мор сите да се сложите али Реал требаше да се дава не за друго поинтересно беше за гледање.Барем резултатски гледано.
Ама цела Македонија нема 5+, и овие од Канал 5 изиграваат Мајка Тереза.Абе филмче опасно, како не заминаа двата натпревари на пенали...не за друго, Канал 5 да се збунеа
Комбинираниве се праат за по групи. Пушташ на Канал 5 најинтересниот натпревар, а на 5+ сите натпревари со комбиниран пренос, кај има гол таму упадај.
Со овој предлог се сложувам затоа што најефикасен ми изгледа. Вечерва среќа на натпреварот на манчестер со милан беше рано решено и затоа немаше големи негативни реакци, дури можам да кажам испадна подобро од очекувањата (мене ми одговараше затоа што бев неутрален и реал лион беше понеизвесен), но сепак доколку бев фан тогаш ќе се изнервирав страшно. Ми се свиѓа доколку падне гол да се уклучат но вака да се врти знае да нервира. Тој систем според мене е добар доколку има групи и повеќе натпревари.Абе филмче опасно, како не заминаа двата натпревари на пенали...не за друго, Канал 5 да се збунеа
Комбинираниве се праат за по групи. Пушташ на Канал 5 најинтересниот натпревар, а на 5+ сите натпревари со комбиниран пренос, кај има гол таму упадај.
Еееееееееееј урнебес ќе беше:pos2::pos2::pos2:На пола екран ќе ги гледавме пеналитеАбе филмче опасно, како не заминаа двата натпревари на пенали...не за друго, Канал 5 да се збунеа
Сигурно дека тоа е причината, како да не ги фатија (поточно сега им текна на совет за радиодифузија) дека пренсуваат на 5+ и им забранија бидејќи имаат откупено само за 5 а несмеат на кабелски и сателитски според стандарди на уефа и филе нека продолжи да лаже дека е тоа причината ама на крај како посран беше што манчестер тепаше и реал изгубиУбаво рече Филе пошто у државава ја немаат сите 5+ а интересот бил голем едноставно се одлучиле за комбиниран.Во прво полувреме каде каде повеќе ја дава Мначестер али у второ мор сите да се сложите али Реал требаше да се дава не за друго поинтересно беше за гледање.Барем резултатски гледано.